Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Aha sigurno. Staro djubre jedva da hoda nemoze kamoli preuzet dinamoSerbia Strong wrote:Tominjo preuzima dinamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Aha sigurno. Staro djubre jedva da hoda nemoze kamoli preuzet dinamoSerbia Strong wrote:Tominjo preuzima dinamo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nije jos umro jos!!!Serbia Strong wrote:Tominjo je novi vlatko marković
2015-09-13
Tominjo je dobar dinamovac...
Al isto mu nije tribalo ono kmečanje nakon Hajdukove pobjede u derbiju...
Nakon kojeg se pokupija s foruma...
Sve u svemu, neka njega odi...
Nije plaćenik i picka, a i zna neki kurac o balunu...
:D
Al isto mu nije tribalo ono kmečanje nakon Hajdukove pobjede u derbiju...
Nakon kojeg se pokupija s foruma...
Sve u svemu, neka njega odi...
Nije plaćenik i picka, a i zna neki kurac o balunu...
:D
Guest- Guest
Razumi se on u balun kao i hajduk u osvajanje drugog mista
2015-09-13
Dinamo bi izbor Modrića trebao iskoristiti kao argument u dovođenju pojačanja, u prvom redu iz inozemstva. U smislu, Dinamo je klub iz kojeg je potekao najbolji igrač svijeta u 2018. Također, mladim igračima iz Dinamove akademije može to biti primjer da ne treba prerano juriti za ponudama iz inozemstva, nego se najprije dokazati u svom klubu ko Modrić.
idioti rigaju žuć.
u bolesnom tijelu bolestan um.
sitting_bull-
2015-09-28
..problem je da se i ne radi o modricu oni bi pronasli novog 'modrica' po kojem bi prosipali zuc...zato samo ponavljaju rakitic,rakitic..jer je rakitic jedan od rijetkih kojemu mamic nije menađer ili oni i kojima nije menađer ali ne pljuckaju po njemu,hns-u,igraju za 'repku' jer su sumnjivi..tj mozda su ipak 'taticari'....ili ne daj boze pohvale dinamo....e i takvima bi sigurno nesto pronasli..da je kao dijete maznuo cokoladu u ducanusitting_bull wrote:idioti rigaju žuć.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
hrvatski, a vidim i srpski jal u borbi za svjetski primat.vuksadinare wrote:..problem je da se i ne radi o modricu oni bi pronasli novog 'modrica' po kojem bi prosipali zuc...zato samo ponavljaju rakitic,rakitic..jer je rakitic jedan od rijetkih kojemu mamic nije menađer ili oni i kojima nije menađer ali ne pljuckaju po njemu,hns-u,igraju za 'repku' jer su sumnjivi..tj mozda su ipak 'taticari'....ili ne daj boze pohvale dinamo....e i takvima bi sigurno nesto pronasli..da je kao dijete maznuo cokoladu u ducanu :):sitting_bull wrote:idioti rigaju žuć.
ima ljudi koje tuđi uspjeh uništava i boli više od vlastitog uspjeha, do o kojekakvim bezuspješnim galanferima i jebivjetrima s ruba ljudske zbiljnosti ne govorim.
sitting_bull-
2015-09-28
ma gle...ja se veselim svakom uspjehu hravtskog sportasa pa bio igrao za klub ili klubove koje ne obozavam...ili su napravili neku negativnost kao privatne osobe...to sotavimo za unutarnje stvari..ali prema van moras stati iza njega i podrzati ga..on promovira tvoju drzavu preko njega cuju za hravtsku...dize ugled u sportskom svijetu...ne ravnam se po onom ako meni ili mojima ide lose onda nek i drugima crkne krava pa ce mi biti bolje a nece...sigurno nece...mozda onaj sekund ali vec sutra nece opet ces traziti nesto i nekoga da sipas zuc...sitting_bull wrote:hrvatski, a vidim i srpski jal u borbi za svjetski primat.vuksadinare wrote:..problem je da se i ne radi o modricu oni bi pronasli novog 'modrica' po kojem bi prosipali zuc...zato samo ponavljaju rakitic,rakitic..jer je rakitic jedan od rijetkih kojemu mamic nije menađer ili oni i kojima nije menađer ali ne pljuckaju po njemu,hns-u,igraju za 'repku' jer su sumnjivi..tj mozda su ipak 'taticari'....ili ne daj boze pohvale dinamo....e i takvima bi sigurno nesto pronasli..da je kao dijete maznuo cokoladu u ducanusitting_bull wrote:idioti rigaju žuć.
ima ljudi koje tuđi uspjeh uništava i boli više od vlastitog uspjeha, do o kojekakvim bezuspješnim galanferima i jebivjetrima s ruba ljudske zbiljnosti ne govorim.
2015-09-08
normalno.vuksadinare wrote:ma gle...ja se veselim svakom uspjehu hravtskog sportasa pa bio igrao za klub ili klubove koje ne obozavam...ili su napravili neku negativnost kao privatne osobe...to sotavimo za unutarnje stvari..ali prema van moras stati iza njega i podrzati ga..on promovira tvoju drzavu preko njega cuju za hravtsku...dize ugled u sportskom svijetu...ne ravnam se po onom ako meni ili mojima ide lose onda nek i drugima crkne krava pa ce mi biti bolje a nece...sigurno nece...mozda onaj sekund ali vec sutra nece opet ces traziti nesto i nekoga da sipas zuc...sitting_bull wrote:hrvatski, a vidim i srpski jal u borbi za svjetski primat.vuksadinare wrote:..problem je da se i ne radi o modricu oni bi pronasli novog 'modrica' po kojem bi prosipali zuc...zato samo ponavljaju rakitic,rakitic..jer je rakitic jedan od rijetkih kojemu mamic nije menađer ili oni i kojima nije menađer ali ne pljuckaju po njemu,hns-u,igraju za 'repku' jer su sumnjivi..tj mozda su ipak 'taticari'....ili ne daj boze pohvale dinamo....e i takvima bi sigurno nesto pronasli..da je kao dijete maznuo cokoladu u ducanu :):sitting_bull wrote:idioti rigaju žuć.
nije ovo bilo za ocjenjivanje umjetničkog dojma sa suđenja u osijeku, nego ocjena za jednu sezonu u nogometu.
ova ekipa isključivih bolesnika i idiota bi najradije da zbog lukinih iskaza na sudu mogu poništiti i gol kontra argentine.
sitting_bull-
2015-09-28
..ma budale....glume postenjacine a iz njihovog dvorista dolaze najvece lopine i smutljivci....nije tu problem..kako rekoh samo modric...oni ne bi zeljeli vidjeti 90% danasnjih igraca u reprezentaciji jer su oni 'taticari',dinamovi igraci...a i nije im ni hdz mrzak(sjetimo se samo amperovog ruganja braci kovac 'moj brat i ja') dakle nisu tu samo ukljuceni i sportski motivi vec i politicki a i sovinsticki(bosanci,ercegovci)...tu ne mislim samo na ove sa ovog foruma...dakle jednostavno njih ne zanimaju uspjesi hrvatske reprezentacije ako tamo ne prevladavaju oni koji su po njihovom ukusu bilo o cem da se radisitting_bull wrote:normalno.vuksadinare wrote:ma gle...ja se veselim svakom uspjehu hravtskog sportasa pa bio igrao za klub ili klubove koje ne obozavam...ili su napravili neku negativnost kao privatne osobe...to sotavimo za unutarnje stvari..ali prema van moras stati iza njega i podrzati ga..on promovira tvoju drzavu preko njega cuju za hravtsku...dize ugled u sportskom svijetu...ne ravnam se po onom ako meni ili mojima ide lose onda nek i drugima crkne krava pa ce mi biti bolje a nece...sigurno nece...mozda onaj sekund ali vec sutra nece opet ces traziti nesto i nekoga da sipas zuc...sitting_bull wrote:hrvatski, a vidim i srpski jal u borbi za svjetski primat.vuksadinare wrote:..problem je da se i ne radi o modricu oni bi pronasli novog 'modrica' po kojem bi prosipali zuc...zato samo ponavljaju rakitic,rakitic..jer je rakitic jedan od rijetkih kojemu mamic nije menađer ili oni i kojima nije menađer ali ne pljuckaju po njemu,hns-u,igraju za 'repku' jer su sumnjivi..tj mozda su ipak 'taticari'....ili ne daj boze pohvale dinamo....e i takvima bi sigurno nesto pronasli..da je kao dijete maznuo cokoladu u ducanusitting_bull wrote:idioti rigaju žuć.
nije ovo bilo za ocjenjivanje umjetničkog dojma sa suđenja u osijeku, nego ocjena za jednu sezonu u nogometu.
ova ekipa isključivih bolesnika i idiota bi najradije da zbog lukinih iskaza na sudu mogu poništiti i gol kontra argentine.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ma budale....glume postenjacine a iz njihovog dvorista dolaze najvece lopine i smutljivci....nije tu problem..kako rekoh samo modric...oni ne bi zeljeli vidjeti 90% danasnjih igraca u reprezentaciji jer su oni 'taticari',dinamovi igraci...a i nije im ni hdz mrzak(sjetimo se samo amperovog ruganja braci kovac 'moj brat i ja') dakle nisu tu samo ukljuceni i sportski motivi vec i politicki a i sovinsticki(bosanci,ercegovci)...tu ne mislim samo na ove sa ovog foruma...dakle jednostavno njih ne zanimaju uspjesi hrvatske reprezentacije ako tamo ne prevladavaju oni koji su po njihovom ukusu bilo o cem da se radisitting_bull wrote:normalno.vuksadinare wrote:ma gle...ja se veselim svakom uspjehu hravtskog sportasa pa bio igrao za klub ili klubove koje ne obozavam...ili su napravili neku negativnost kao privatne osobe...to sotavimo za unutarnje stvari..ali prema van moras stati iza njega i podrzati ga..on promovira tvoju drzavu preko njega cuju za hravtsku...dize ugled u sportskom svijetu...ne ravnam se po onom ako meni ili mojima ide lose onda nek i drugima crkne krava pa ce mi biti bolje a nece...sigurno nece...mozda onaj sekund ali vec sutra nece opet ces traziti nesto i nekoga da sipas zuc...sitting_bull wrote:hrvatski, a vidim i srpski jal u borbi za svjetski primat.vuksadinare wrote:
..problem je da se i ne radi o modricu oni bi pronasli novog 'modrica' po kojem bi prosipali zuc...zato samo ponavljaju rakitic,rakitic..jer je rakitic jedan od rijetkih kojemu mamic nije menađer ili oni i kojima nije menađer ali ne pljuckaju po njemu,hns-u,igraju za 'repku' jer su sumnjivi..tj mozda su ipak 'taticari'....ili ne daj boze pohvale dinamo....e i takvima bi sigurno nesto pronasli..da je kao dijete maznuo cokoladu u ducanu :):
nisu četiri kafića hrvatska.
sitting_bull-
2015-09-28
..ma dobro...taj turnir nema veze sa ovim jebivjetrima...cetri kafica igraju ipak eminentija imena koaj uzgred nisu po volji 'doturima baluna' u upravi hajduka i ovima sa foruma...sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..ma budale....glume postenjacine a iz njihovog dvorista dolaze najvece lopine i smutljivci....nije tu problem..kako rekoh samo modric...oni ne bi zeljeli vidjeti 90% danasnjih igraca u reprezentaciji jer su oni 'taticari',dinamovi igraci...a i nije im ni hdz mrzak(sjetimo se samo amperovog ruganja braci kovac 'moj brat i ja') dakle nisu tu samo ukljuceni i sportski motivi vec i politicki a i sovinsticki(bosanci,ercegovci)...tu ne mislim samo na ove sa ovog foruma...dakle jednostavno njih ne zanimaju uspjesi hrvatske reprezentacije ako tamo ne prevladavaju oni koji su po njihovom ukusu bilo o cem da se radisitting_bull wrote:normalno.vuksadinare wrote:ma gle...ja se veselim svakom uspjehu hravtskog sportasa pa bio igrao za klub ili klubove koje ne obozavam...ili su napravili neku negativnost kao privatne osobe...to sotavimo za unutarnje stvari..ali prema van moras stati iza njega i podrzati ga..on promovira tvoju drzavu preko njega cuju za hravtsku...dize ugled u sportskom svijetu...ne ravnam se po onom ako meni ili mojima ide lose onda nek i drugima crkne krava pa ce mi biti bolje a nece...sigurno nece...mozda onaj sekund ali vec sutra nece opet ces traziti nesto i nekoga da sipas zuc...sitting_bull wrote:
hrvatski, a vidim i srpski jal u borbi za svjetski primat.
nisu četiri kafića hrvatska.
2015-09-08
A kako ti znaš da nema veze s istinom?Roland Deschain wrote:
Otkud ti to? To nema veze s istinom.
Zašto ne bi imalo veze s istinom? Evo, netko to tvrdi, napisao je, rekao je i to jednostavno istina.
Kako ti upališ TV ili otvoriš neki članak i čuješ/pročitaš da netko kaže da udruga NH članarinama plača dionice Hajduka ili pak da, citiram"ekipa iz NH, Rilov i ostali vode Hajduk" pa zaključiš da je to sve istina i da je udruga NH sekta.
Guest- Guest
amper je brat blizanac deice redžić.isključivi krivac wrote:A kako ti znaš da nema veze s istinom?Roland Deschain wrote:
Otkud ti to? To nema veze s istinom.
Zašto ne bi imalo veze s istinom? Evo, netko to tvrdi, napisao je, rekao je i to jednostavno istina. :D:
Kako ti upališ TV ili otvoriš neki članak i čuješ/pročitaš da netko kaže da udruga NH članarinama plača dionice Hajduka ili pak da, citiram"ekipa iz NH, Rilov i ostali vode Hajduk" pa zaključiš da je to sve istina i da je udruga NH sekta. :bball:
polujajčani.
sitting_bull-
2015-09-28
http://dinamotosmomi.com/2018/12/06/vratite-novac-dinamu/
hajduk ispao iz kupa, a ekipa iz "dinamo to smo mi" opet razbacuje gnoj kako bi se kupio mir ekipi iz našeg hajduka.
ruka ruku mije.
ruka ruku mije.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50