Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
malo je lokomotiva filijala, malo je samostalan klub.fridrih_niche wrote:Lako se kitit Loksinim perjem!
<3
kako vitar puše.
dogodine iza lokse!
sitting_bull-
2015-09-28
I Lokosi bi se našli na to ljestvicifridrih_niche wrote:Lako se kitit Loksinim perjem!
<3
Kao i što Hajduk dijeli mjesto s MU i dva belgijska kluba.
Nepravda GNK-a sramote prema Lokomotivi i Hajduku
Guest- Guest
a e.isključivi krivac wrote:fridrih_niche wrote:Lako se kitit Loksinim perjem!
<3
Kao i što Hajduk dijeli mjesto s MU i dva belgijska kluba. :lol!:
hajduk je i prvak na isti način na koji dijeli mjesto s Mu i Belgijancima.
sitting_bull-
2015-09-28
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/dinamo-svjetski-rekorder1
sitting_bull-
2015-09-28
Večeras mi je bilo pomalo i žao ovih židova. Ne izgledaju tak slabi kak su prošli.
Zeko-
2015-08-26
prenosim komentar sa dinamove stranice:Zeko wrote:Večeras mi je bilo pomalo i žao ovih židova. Ne izgledaju tak slabi kak su prošli.
razvalili smo ih kao debrecen hajduka!
sitting_bull-
2015-09-28
dajte nam liverpool...
nekada su ovi židovi bili bolji ili je dinamo toliko dobar? budem vidjeli u sljedećim fazama kvalifikacija
nekada su ovi židovi bili bolji ili je dinamo toliko dobar? budem vidjeli u sljedećim fazama kvalifikacija
Kažu da su prošle sezone sa ovim sastavom igrali u grupi EL ...muckodjubre wrote:dajte nam liverpool...
sat2-
2015-09-28
Prema viđenom protiv židova, Dinamo konačno može trčati i to je cijela mudrost. Nema više onog dodavanja ja tebi-ti meni oko 16-erca protivnika koje je čisto gubljenje vremena i koje stvara samo prividan posjed lopte od nikakve koristi. Sad se ide okomito prema golu, šutira se na gol kad je i najmanja prilika za to i odmah to drugačije izgleda, uz jako dobar presing na zadnju liniju protivnika iz kojeg dolaziš do laganog reposjeda lopte. I to od početka do kraja, a ne samo prvih 25-30 minuta do maksimalno prvo poluvrijeme kako je to bilo prošle 2 sezone.
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:Kažu da su prošle sezone sa ovim sastavom igrali u grupi EL ...muckodjubre wrote:dajte nam liverpool...
igrali su EL lani,a preklani su prošli grupu i ispali od beškitaša...
Rudeš je jedva skupio 15 igrača za utakmicu.
Otišlo im je 17 igrača, došlo je 13 novih, a nekolicinu igrača klub za početak HNL-a nije stigao registrirati!
Bitno je samo da dečki mogu trčati, i tu je sva mudrost. I naravno, da idu okomito prema golu uz jako dobar presing na zadnju liniju protivnika
Guest- Guest
Forumska . Ali čak i forumskoj trebalo bi biti jasno da ja u svom postu nisam pričao o drugoj ekipi Dinama koja je jučer igrala. Dakle, forumskoj mora se promijeniti status u forumski idiot.
Zeko-
2015-08-26
Izdrkotino glupa, ja nisam pričao o Dinamu i njegovim igračima, ja sam pričao o Rudešu i njegovim igračima.
Ponovit ću. Bez obzira što im je otišlo 17 igrača, što su se skupili u zadnji tren i jedva prijavili 15 igrača za utakmicu, bitno je da oni koji igraju mogu trčati i tu je sva mudrost. I naravno, da idu okomito prema golu uz jako dobar presing na zadnju liniju protivnika.
Guest- Guest
Forumski idiot.
Zeko-
2015-08-26
Ivan Matić, trener Rudeša:"Nema tu velike mudrosti. Moji igrači koji su se tek okupili mogu trčati i tu je sva mudrost. I naravno, išli su okomito prema golu uz jako dobar presing na zadnju liniju protivnika"
http://www.nkrudes.com/vijesti/
http://www.nkrudes.com/vijesti/
Guest- Guest
UTAJA POREZA
U istrazi za pranje 57 milijuna kuna, USKOK više ne istražuje Danijela Artenjaka nego je istragu usmjerio na HDZ-ov tim za web promociju koji je radio na njihovim kampanjama 2014. i 2015.
Obustavljena je istraga protiv osumnjičenog vlasnika tvrtke Napredni modeli Danijela Artenjaka, a pod istim optužbama istražuju se nećakinja Zdravka Mamića Sanda Mamić, Dinamov stručnjak za digitalni marketing i oglašavanje Matej Zadro te bivši glasnogovornik RTL-a Kristijan Gržetić i vlasnik tvrtke Usporedi Matko Pecotić.
https://net.hr/danas/veliki-preokret-u-istrazi-za-pranje-57-milijuna-kuna-medu-osumnjicenima-mamiceva-necakinja-bivsi-glasnogovornik-rtl-a/
Izučila mala zanat u Dinamu u vezi utaje poreza i pranja novca kad ju je Zdrvakec svojedobno doveo u klub
PREOKRET U ISTRAZI ZA PRANJE 57 MILIJUNA KN: Među osumnjičenima Mamićeva nećakinja, bivši glasnogovornik RTL-a…
U istrazi za pranje 57 milijuna kuna, USKOK više ne istražuje Danijela Artenjaka nego je istragu usmjerio na HDZ-ov tim za web promociju koji je radio na njihovim kampanjama 2014. i 2015.
Obustavljena je istraga protiv osumnjičenog vlasnika tvrtke Napredni modeli Danijela Artenjaka, a pod istim optužbama istražuju se nećakinja Zdravka Mamića Sanda Mamić, Dinamov stručnjak za digitalni marketing i oglašavanje Matej Zadro te bivši glasnogovornik RTL-a Kristijan Gržetić i vlasnik tvrtke Usporedi Matko Pecotić.
https://net.hr/danas/veliki-preokret-u-istrazi-za-pranje-57-milijuna-kuna-medu-osumnjicenima-mamiceva-necakinja-bivsi-glasnogovornik-rtl-a/
Izučila mala zanat u Dinamu u vezi utaje poreza i pranja novca kad ju je Zdrvakec svojedobno doveo u klub
Guest- Guest
taj uskok ove istrage vodi po sistemu ćorave kokoši.
Prvo optuže jedne.
Onda optuže druge.
poslije će optužiti treće.
jednom bi mogli i pogoditi, ako sudionici i svjedoci dožive duboku starost.
Prvo optuže jedne.
Onda optuže druge.
poslije će optužiti treće.
jednom bi mogli i pogoditi, ako sudionici i svjedoci dožive duboku starost.
sitting_bull-
2015-09-28
Ako Dinamo prođe Astanu nositelj je u play offu za Ligu prvaka što i nije preloše. Izbjegli bi Salzburg i vjerojatno Celtic ako prođe AEK.
Zeko-
2015-08-26
Oni židovi su 3 puta bolji od ove Astane. Jebote, svaki naš dolazak pred njihov gol bil je zicer i trebali su dobiti 5-6 komada. Ajd' Euroligu smo valjda osigurali iako Dinamo je u stanju svašta zajebati. Ako ove prođemo treba se pošteno pohrvati sa Young Boysima za LP i tih dodatnih 12 milja eura.
Zeko-
2015-08-26
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50