Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
I to kaže forumska . O bog te jebo, kud ide ovaj svijet pored tolikih idiota, koji ni 2+2 ne znaju zbrojiti.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
"ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca ... Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio."isključivi krivac wrote:sat2 wrote:Da je ovakove gluposti pisao navijač NK Mladosti iz Čađavice ne bih spominjao Hajduk. Jer ... živo mi se jebe za njega. Zabranjen je transfer iz kluba u klub u istom natjecanju? Ili to iz tebe progovara financijski stručnjak da ne kažem menager!?isključivi krivac wrote:sat2 wrote:U čemu je problem? Što ga nije nagovarao da ode u Hajduk? Ne .. neki direktor nekog talijanskog ili španjolskog kluba ne savjetuje igrača, koji namjerava otići? Ti znaš?isključivi krivac wrote:
haha
Ja nisam pričao o nikakvom prtljažniku u ovom slučaju, samo se vodim činjenicama i stvarnim događajima. Da je Majer stvarno odmah htio u Dinamo, rješio bi se taj transfer prije 3-4 tjedna. Dinamo ga je htio, Lokomotiva ga je htjela poslati u Dinamo, a direktor Lokomotive je pričao da igrač želi ići vani, a da mu on savjetuje da ide u Dinamo i ne preskače Maksimirsku stepenicu. Teka nakon par tjedana je otišao u Dinamo. To su činjenice, a sam igrač nije demantirao priče svog bivšeg direktora. Isto činjenica.
Nakon svega toga ti tu prodaješ neke priče i lažeš u prvom redu sam sebe. Umisto da sebi i drugim postaviš pitanje kako je to moguće da direktor jednog kluba nagovara igrača da ode u konkurentan klub iz istog grada, savjetuje mu da ne preskače Maksimirsku stepenicu (dajući odgovor na pitanje koja je svrha i smisao Lokomotive u prvoj ligi) a ne ode vani za veči novac? Umisto da da ti to bude ozbiljan problem, nešto što nije normalno i pošteno, nešto što nećeš vidjeti u sređenim ligama i državama, ti tu prodaješ neke priče.
Smiješan si koliko i nemoralan.
1. Znam da si opterećen Hajdukom, ali da ga ostaviš možda malo po strani u ovoj raspravi i ovoj priči? Bar sad i bar u ovoj situaciji? Ili ipak ne možeš?
2. U čemu je problem? Naravno da direktor talijanskog ili španjolskog kluba nekad savjetuje igrača, ali ga sigurno ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca nego u neki klub iz druge države za više novca, već gleda interes kluba u tom slučaju. Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio.
Smrdljivi lažljivac.
Nigdje ja nisam to boldano rekao, a postavio sam ti više pitanja, ni na jedno nisi odgovorio nego skrećeš s teme.
No nije ništa novo, davno si ti pokaza da si moralna nakaza.
Tko je to rekao?
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:"ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca ... Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio."isključivi krivac wrote:sat2 wrote:Da je ovakove gluposti pisao navijač NK Mladosti iz Čađavice ne bih spominjao Hajduk. Jer ... živo mi se jebe za njega. Zabranjen je transfer iz kluba u klub u istom natjecanju? Ili to iz tebe progovara financijski stručnjak da ne kažem menager!?isključivi krivac wrote:sat2 wrote:
U čemu je problem? Što ga nije nagovarao da ode u Hajduk? Ne .. neki direktor nekog talijanskog ili španjolskog kluba ne savjetuje igrača, koji namjerava otići? Ti znaš?
1. Znam da si opterećen Hajdukom, ali da ga ostaviš možda malo po strani u ovoj raspravi i ovoj priči? Bar sad i bar u ovoj situaciji? Ili ipak ne možeš?
2. U čemu je problem? Naravno da direktor talijanskog ili španjolskog kluba nekad savjetuje igrača, ali ga sigurno ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca nego u neki klub iz druge države za više novca, već gleda interes kluba u tom slučaju. Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio.
Smrdljivi lažljivac.
Nigdje ja nisam to boldano rekao, a postavio sam ti više pitanja, ni na jedno nisi odgovorio nego skrećeš s teme.
Tko je to rekao?
Smrdljivi lažljivko, a da me citiraš bez da otkineš dio rečenice?
A i to što si citirao nema veze s onim što sam ja rekao, moralna nakazo.
Guest- Guest
idiote, prestani s konstrukcijama i odgovori što nije u skladu s propisima UEFA-e i zakonima rh u ovom transferu.isključivi krivac wrote::blj:sat2 wrote:"ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca ... Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio."isključivi krivac wrote::blj:sat2 wrote:Da je ovakove gluposti pisao navijač NK Mladosti iz Čađavice ne bih spominjao Hajduk. Jer ... živo mi se jebe za njega. Zabranjen je transfer iz kluba u klub u istom natjecanju? Ili to iz tebe progovara financijski stručnjak da ne kažem menager!?isključivi krivac wrote:
:rofl:
2. U čemu je problem? Naravno da direktor talijanskog ili španjolskog kluba nekad savjetuje igrača, ali ga sigurno ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca nego u neki klub iz druge države za više novca, već gleda interes kluba u tom slučaju. Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio. :bball:
Smrdljivi lažljivac.
No nije ništa novo, davno si ti pokaza da si moralna nakaza. :bball:
Tko je to rekao?
A i to što si citirao nema veze s onim što sam ja rekao, moralna nakazo. :bball:
pusti tovarske priče o sestrinskom klubu jer i po propisima UEFA-e i po hrvatskim zakonima to dinamo i lokomotiva nisu nikad bili.
dapače, uvijek je sve bilo sukladno i propisima UEFA-e i zakonima rh.
tome nasuprot neki klubići su poslovali iako su im računi godinama bili blokirani, a nekima je država i poklonila svoj dug i pustila da taj dug postane temeljni kapital kluba.
pričaj mi malo o tome, idiote.
sitting_bull-
2015-09-28
A nekima je država obrisala i dug i ime, a sve ostalo su uredno zadržali, lol...
I trofeje, i ostanak u istom rangu natjecanja...
Ko te ne zna, skupo bi te platija, moj Shittinže...
:D
Guest- Guest
idiote, opet nisi osporio ništa što sam napisao, nego si kao i tvoj učenik idiot ustrajan u ponavljanju konstrukcija koje alač i ekipa antihrvatskih novinara godinama promiče nakon što ih je mamić skinuo s liste preko koje su paraziti putovali, jeli i pili i uglavnom se lijepo provodili na račun dinama.fridrih_niche wrote:A nekima je država obrisala i dug i ime, a sve ostalo su uredno zadržali, lol...
za razliku od uličarskog kluba država dinamu nije obrisala dugove niti taj dug pretvorila u temeljni kapital, a svim je klubovima jedan dio obveza prema državi otišao u zastaru pa tako i dinamu.
ponavljanjem podvala o dinamu samo hraniš sebe i svoje frustracije premda znaš kako su u to vrijeme svi bili u istim govnima i jednako poslovali kroz rupe koje im je država ostavila pa su tako postojali paralelni pravni subjekti preko kojih su išle financije klubova (recimo - sirio).
kako veli tvoj dalmatinski pandan ljigavac Kenwood Kenon: tvoje me baljezganje ne impresionira.
dapače, žalosti me jer uz takav šljam jasno je kako država nema budućnosti.
sitting_bull-
2015-09-28
A i to što si citirao nema veze s onim što sam ja rekaoisključivi krivac wrote:sat2 wrote:"ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca ... Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio."isključivi krivac wrote:sat2 wrote:Da je ovakove gluposti pisao navijač NK Mladosti iz Čađavice ne bih spominjao Hajduk. Jer ... živo mi se jebe za njega. Zabranjen je transfer iz kluba u klub u istom natjecanju? Ili to iz tebe progovara financijski stručnjak da ne kažem menager!?isključivi krivac wrote:
Smrdljivi lažljivac.
Tko je to rekao?
sat2-
2015-09-28
Shitting i dalje stoji braniku idiotizma...
Toliko količinu retardiranosti, zamotanu u šareni celofan, ne bi ni Aralica napisa...
Koliko laži, bolesnih konstrukcija, objeda, patoloških izmisljotina izadje iz njega to je čudo...
Toliko količinu retardiranosti, zamotanu u šareni celofan, ne bi ni Aralica napisa...
Koliko laži, bolesnih konstrukcija, objeda, patoloških izmisljotina izadje iz njega to je čudo...
Guest- Guest
seri, seri golube bijeli.fridrih_niche wrote:Shitting i dalje stoji braniku idiotizma...
seri, seri, al' se i operi.
smrdiš i iz glave.
sitting_bull-
2015-09-28
Ajde šljamu i nakazo.sat2 wrote:A i to što si citirao nema veze s onim što sam ja rekaoisključivi krivac wrote:sat2 wrote:"ne savjetuje da ide u klub koji je konkurent za manje novca ... Lokomotiva se natječe u istom rangu natjecanja s Dinamom, ako si zaboravio."isključivi krivac wrote:sat2 wrote:
Da je ovakove gluposti pisao navijač NK Mladosti iz Čađavice ne bih spominjao Hajduk. Jer ... živo mi se jebe za njega. Zabranjen je transfer iz kluba u klub u istom natjecanju? Ili to iz tebe progovara financijski stručnjak da ne kažem menager!?
Smrdljivi lažljivac.
Tko je to rekao?
Stavljaš mi riječi u usta koje nikad nisam rekao, citiraš rečenice tako da izrezeš dio koji ti ne paše, na kraju skrenuo s teme i rasprave. Na dobro si putu da postaneš još jedna mamićeva izdrkotina. Samo nastavi...
Guest- Guest
[size=57]Englezi otkrivaju: Chelsea dovodi igrača Dinama za nevjerojatan iznos![/size]
Engleski mediji pišu kako će ovog ljeta biti dosta promjena na Stamford Bridgeu.
"Chelsea je zainteresiran za U-21 reprezentativca Hrvatske. Filip Benković će stajati oko 28 milijuna eura i čini se da će on biti prvo ovoljetno pojačanje Chelseaja", pišeExpress.
O Benkoviću se piše da je mlad i talentiran, da je već tri godine član seniorske momčadi i da je skupio više od 50 nastupa.
Engleski mediji pišu kako će ovog ljeta biti dosta promjena na Stamford Bridgeu.
"Chelsea je zainteresiran za U-21 reprezentativca Hrvatske. Filip Benković će stajati oko 28 milijuna eura i čini se da će on biti prvo ovoljetno pojačanje Chelseaja", pišeExpress.
O Benkoviću se piše da je mlad i talentiran, da je već tri godine član seniorske momčadi i da je skupio više od 50 nastupa.
Nogometne škole s najviše predstavnika u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018.:
10 - Dinamo Zagreb (Vrsaljko, Ćorluka, Lovren, Kovačić, Kramarić, Modrić, Jedvaj, Badelj, Pjaca Pivarić)
5 - Manchester United (Welbeck, Rashford, Lingard, Januzaj, Pogba)
5 - Anderlecht (Kompany, Lukaku, Tielemans, Januzaj, Dendoncker)
5 - Standard Liege (Witsel, Fellaini, Meunier, Batshuayi, Chadli)
4 - Genk (Courtois, De Bruyne, Carrasco, Casteels)
3 - Ajax (Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen)
3 - Lille (E. Hazard, Pavard, Sidibe)
10 - Dinamo Zagreb (Vrsaljko, Ćorluka, Lovren, Kovačić, Kramarić, Modrić, Jedvaj, Badelj, Pjaca Pivarić)
5 - Manchester United (Welbeck, Rashford, Lingard, Januzaj, Pogba)
5 - Anderlecht (Kompany, Lukaku, Tielemans, Januzaj, Dendoncker)
5 - Standard Liege (Witsel, Fellaini, Meunier, Batshuayi, Chadli)
4 - Genk (Courtois, De Bruyne, Carrasco, Casteels)
3 - Ajax (Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen)
3 - Lille (E. Hazard, Pavard, Sidibe)
Zeko-
2015-08-26
Nisu se klošari i izdrkotine sitile staviti odakle ovaj podatak :
https://www.gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/dinamo-s-najvise-igraca-na-sp
Uz naslov:
SVJETSKO PRVENSTVO 2018.
Što je malo teža izmišljotina koja je demantirana u nastavku članka, ali sramota iz Maksimirske 128 ionako voli laži, to im je kao dobar dan.
A kad već Hajduk spominjete, slučajno ili namjerno (izdrkotinama nek prosude ) pa Hajduk na ovoj ljestvici i po ovim kriterijima dijeli drugo mjesto s MU i ova dva belgijska kluba.
Uz naslov:
SVJETSKO PRVENSTVO 2018.
DINAMO IMA NAJVIŠE IGRAČA U POLUFINALU SP-A
Što je malo teža izmišljotina koja je demantirana u nastavku članka, ali sramota iz Maksimirske 128 ionako voli laži, to im je kao dobar dan.
A kad već Hajduk spominjete, slučajno ili namjerno (izdrkotinama nek prosude ) pa Hajduk na ovoj ljestvici i po ovim kriterijima dijeli drugo mjesto s MU i ova dva belgijska kluba.
Guest- Guest
vidila žaba gdje konje potkivaju pa i ona dignula nogu!isključivi krivac wrote:Nisu se klošari i izdrkotine sitile staviti odakle ovaj podatak :lol!: :
Uz naslov:SVJETSKO PRVENSTVO 2018.
DINAMO IMA NAJVIŠE IGRAČA U POLUFINALU SP-A
Što je malo teža izmišljotina koja je demantirana u nastavku članka, ali sramota iz Maksimirske 128 ionako voli laži, to im je kao dobar dan. :lol!:
A kad već Hajduk spominjete, slučajno ili namjerno (izdrkotinama nek prosude :^0:) pa Hajduk na ovoj ljestvici i po ovim kriterijima dijeli drugo mjesto s MU i ova dva belgijska kluba. :bball:
bolesno ljubomorni i frustrirani idiot pokušava omalovažiti činjenicu kako je dinamo kroz svoju školu, a i kroz igrače koje je doveo da igraju za dinamo uvjerljivo najzastupljeniji u završnici ovog svjetskog prvenstva.
naravno da idiot to pokušava osporiti jer taj podatak zorno pokazuje kako su sva kmečanja s juga o kupljenim prvenstvima samo svakodnevna jadikovka kojom se pravda vlastita nesposobnost.
hajduk ne dijeli drugo mjesto jer po tim kriterijima nema pet, nego tri igrača: strinića, lovru kalinića i bradarića.
koji je kurac vama tovarima?
tuđe minorizirate, svoje glorificirate.
uostalom, tko vas jebe.
hajduk je jedini klub koji još nije čestitao dečkima u repki na ostvarenom rezultatu.
jebo vas duce u dupe i šuplju glavu - što mu dođe na isto.
sitting_bull-
2015-09-28
Kako se prisvajaju igrači Lokomotive, Zadra, austrijskih klubova, lol...
Ma i Neymar je dosa iz maksimirske šume!
Guest- Guest
opet idiot pokazuje i dokazuje da je idiot.fridrih_niche wrote:Kako se prisvajaju igrači Lokomotive, Zadra, austrijskih klubova, lol...
:aw:
lijepo piše:
"Po definiciji krovne Europske nogometne organizacije (UEFA), igrači ponikli u nogometnoj školi smatraju se oni koji provedu minimalno tri sezone u jednoj sredini između 15. i 21. godine."
takvih u hrvatskoj repki iz dinama ima 10, a iz hajduka trojica.
da ste prije 10 godina kod preoblikovanja napravili ono što pokušavate sada - kopirati dinamo glede škole nogometa - vjerojatno bi i vi imali još ponekog igrača više koji ispunjava navedene uvjete u reprezentaciji.
vi ste odabrali kmečanje, a sada kao uvrijeđena frajla kurvinski pokušavate osporiti ono što se ne može.
odabrali ste lov na mamića kako bi uništili dinamo, vaši medijski guru majstori alač, dea, holiga, topić, Vrdoljak i ostala sitnija orjunaška boranija toliko vas je indoktrinirala da više ni sami ne znate što bi htjeli, na koji način, s kojim ljudima.
hajduk je u zadnjih 10 godina imenovao 9 predsjednika kluba,
dinamo je u zadnjih 18 godina imao samo 2 (dva) predsjednika.
sve pokušavate kako ne bi morali početi ozbiljno raditi i kako bi mukte došli do trofeja.
nema više mukte, nema džabe ni u stare babe.
dok vi eksperimentirate i dok se svi vaši predsjednici i ergela oko njih podmire hajduk stagnira, uprava publici prodaje muda pod bubrege i vi sve to drečeči kontra dinama podnosite.
podvalili su vam dežurne krivce, ali sad nema mamića pa je dinamo opet odradio strašan prijelazni rok dok vaši skauti skupljaju i gomilaju prosječne igrače iz prosječnih liga jer ih mogu dovesti kako? mukte.
dinamo nije dovoljno bogat da kupuje jeftino pa ako pogledaš tko je ovaj prijelazni rok došao u dinamo mora ti biti jasna (zapravo ne mora - ipak si ti idiot) razlika u načinu vođenja kluba, odabiru i kvaliteti igrača koji dolaze kao i razlika u vrijednosti tih igrača kod budućih transfera u odnosu na one koje je hajduk potpisao.
što ćete vi sa ovima s kojima ste nakrcali svlačionicu? u lov na treće mjesto?
da, da. pozdravljam te sa starim hajdučkim pozdravom:
dogodine prvaci
sitting_bull-
2015-09-28
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50