Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Jadna mala tovarska laprdala. Poubijat će se nakon ovog SP-a. Na početku su imali 2 velike želje : 1. da Hrvatska sve utakmice izgubi 2. da Luki Modriću polome obje noge.
Kad tamo, Hrvatska je do sada sve pobijedila, a Luka Modrić je čovjek utakmice u prva 2 susreta koja smo odigrali i još je zabio i 2 gola, a Luka i Ćorluka su još i njihovog kaleta penalinića potjerali doma.
Treba tovarska govna i razumjeti, frustracije zbog svih ovih događaja su nevjerojatne. A meni tako drago.
Kad tamo, Hrvatska je do sada sve pobijedila, a Luka Modrić je čovjek utakmice u prva 2 susreta koja smo odigrali i još je zabio i 2 gola, a Luka i Ćorluka su još i njihovog kaleta penalinića potjerali doma.
Treba tovarska govna i razumjeti, frustracije zbog svih ovih događaja su nevjerojatne. A meni tako drago.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Zeko wrote:Jadna mala tovarska laprdala. Poubijat će se nakon ovog SP-a. Na početku su imali 2 velike želje : 1. da Hrvatska sve utakmice izgubi 2. da Luki Modriću polome obje noge.
sat2-
2015-09-28
Sveli raspravu na repkicu koja je prošla najlakšu skupinu u povijesti velikih natjecanja
Slave na ovoj temi i lukicu, kriminalca koji je skupa s kriminalcem Mamićem izvlačio novac iz Dinama
Slave na ovoj temi i lukicu, kriminalca koji je skupa s kriminalcem Mamićem izvlačio novac iz Dinama
Guest- Guest
Forumska . Australija i Japan su, prema forumskoj , bile puno jače ekipe od Argentine, Nigerije i Islanda. A naša je reprezentacija tada imala i najboljeg igrača svemira Niku Kranjčara.
Zeko-
2015-08-26
fridrih_niche wrote:Alzheimer + Raketa = Niko Kranjcar
<3
na vagi,tako negdje
bristati će se kad hajduk postane prvak.
znači - nikada.
znači - nikada.
sitting_bull-
2015-09-28
https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/lijepo-je-nositi-desetku-u-dinamu
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/lijepo-je-nositi-desetku-u-dinamu
sat2-
2015-09-28
Vožnja u gepeku part 2sat2 wrote:sitting_bull wrote:https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/lijepo-je-nositi-desetku-u-dinamu
Guest- Guest
ispričavam se svim ljudima kojima sudbina nije sklona, jer mi nije namjera praviti cirkus od njihova jada.
hajdukovi skauti dovoze igrače na probu
hajdukovi skauti dovoze igrače na probu
sitting_bull-
2015-09-28
a e.fridrih_niche wrote:Nisan ni sumnja da se mamicevac može spustit ovako nisko...
Idiot...
:K:
istina boli, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Po čemu je tvoje duhovito i produhovljeno?fridrih_niche wrote:Nisan ni sumnja da se mamicevac može spustit ovako nisko...
Idiot...
sat2-
2015-09-28
Ma da ... inače svi bježe od Dinama ... oni, koji izbjegnu gepek završe u Hajduku!fridrih_niche wrote:Vožnja u gepeku part 2sat2 wrote:sitting_bull wrote:https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/lijepo-je-nositi-desetku-u-dinamu
sat2-
2015-09-28
a e.fridrih_niche wrote:Ne boli mene šta si ti idiot...
Valjda bi tebi to tribalo smetat...
:D
malo si postao tankoćutan.
idiot amper ti pri srcu ka sin, a hajduk ti u kurcu.
razumin ja tebe, nije tebi lako.
kao što pisah prije: boli tebe što dinamo opet pokazuje kako funkcionira uređen klub u kojem se sve odrađuje na vrijeme dok vi po ulicama još skupljate one koji bi htjeli doći u split.
prošle je godine izgledalo kao da ste došli pameti, ali kod vas svako čudo kratko traje pa je opet sve isto kao zadnjih 12-13 godina.
boli li to tebe, ili ti smeta, ili ne smeta koga boli kiki.
božja kazna.
sitting_bull-
2015-09-28
Žaliti će oni za Mamićem ...sitting_bull wrote:a e.fridrih_niche wrote:Ne boli mene šta si ti idiot...
Valjda bi tebi to tribalo smetat...
:D
malo si postao tankoćutan.
idiot amper ti pri srcu ka sin, a hajduk ti u kurcu.
razumin ja tebe, nije tebi lako.
kao što pisah prije: boli tebe što dinamo opet pokazuje kako funkcionira uređen klub u kojem se sve odrađuje na vrijeme dok vi po ulicama još skupljate one koji bi htjeli doći u split.
prošle je godine izgledalo kao da ste došli pameti, ali kod vas svako čudo kratko traje pa je opet sve isto kao zadnjih 12-13 godina.
boli li to tebe, ili ti smeta, ili ne smeta koga boli kiki.
božja kazna.
sat2-
2015-09-28
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50