Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Čestitam Dinamu kao objektivni navijac Hajduka i koji nije ljubomoran
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Čestitam lopovima na proljeću u Europi!
<3
Guest- Guest
sa sporstkog stajalista...ali kritike zbog ovog srbovanja,cajkarenja u svlacionici koji je samar svim onim dinamovim navijacima koji su izgubili zivot u domovinskom ratu i koji su smatrali da takvo sto ne pripada dinamu kao hrvatskom i navodno gospodskom klubu....
2015-09-08
pacijent i kompilator niche u vasinom elementu krađe i vlastitom elementu izvrtanja napisanog.fridrih_niche wrote:Stvarno si izgubljen slučaj, bolesnice!Zeko wrote:Koji sam ja majmun napušeni. Marširam sa teme o svetom klubu i najvećem klubu u Hrvata - Hajduku, da bi došao ovdje i bio idiot.fridrih_niche wrote:Čestitam lopovima na proljeću u Europi!
<3
Jebali mi lopovi ženicu i kurvu majku, kako sam izgubljen bez Tatte s kojim sam izvlačio lovu iz GNK Lopova.
:(
kad ga je rodila mater mu je bila u šoku jer je vidjela da ima dijete bez mozga, a onda se bog smilovao ženi i napunio nicheu glavu govnima kako niche ne bi bio do kraja hendikepiran.
rezultat vidimo.
sitting_bull-
2015-09-28
Tako je, treba se odreći i Ivana Rakitića, koji je čak i prijatelj Mitra Mirića i, zamisli, izbornika Srbije!vuksadinare wrote:sa sporstkog stajalista...ali kritike zbog ovog srbovanja,cajkarenja u svlacionici koji je samar svim onim dinamovim navijacima koji su izgubili zivot u domovinskom ratu i koji su smatrali da takvo sto ne pripada dinamu kao hrvatskom i navodno gospodskom klubu....
sat2-
2015-09-28
naravno....zasto igraci zvezde nisu slusali recimo olivera i plesali sokacko kolo....i zato se dans srpski mediji sprdaju sa dinamom i njegovim igracima zbog ovog u svlacionicisat2 wrote:Tako je, treba se odreći i Ivana Rakitića, koji je čak i prijatelj Mitra Mirića i, zamisli, izbornika Srbije!vuksadinare wrote:sa sporstkog stajalista...ali kritike zbog ovog srbovanja,cajkarenja u svlacionici koji je samar svim onim dinamovim navijacima koji su izgubili zivot u domovinskom ratu i koji su smatrali da takvo sto ne pripada dinamu kao hrvatskom i navodno gospodskom klubu....
2015-09-08
Opa, evo i Master Idiot ide u obranu svog malog pobocnika Idiota...sitting_bull wrote:pacijent i kompilator niche u vasinom elementu krađe i vlastitom elementu izvrtanja napisanog.fridrih_niche wrote:Stvarno si izgubljen slučaj, bolesnice!Zeko wrote:Koji sam ja majmun napušeni. Marširam sa teme o svetom klubu i najvećem klubu u Hrvata - Hajduku, da bi došao ovdje i bio idiot.fridrih_niche wrote:Čestitam lopovima na proljeću u Europi!
<3
Jebali mi lopovi ženicu i kurvu majku, kako sam izgubljen bez Tatte s kojim sam izvlačio lovu iz GNK Lopova.
kad ga je rodila mater mu je bila u šoku jer je vidjela da ima dijete bez mozga, a onda se bog smilovao ženi i napunio nicheu glavu govnima kako niche ne bi bio do kraja hendikepiran.
rezultat vidimo.
:D
Tebe kad je mater rodila u kamenjaru, samo ti je dala kartu Zagreba i rekla:
“Samo varaj i laži, budi smeće od covika i nek ti lova bude najvažnija, isprid ideala, morala i poštenja!”
<3
Guest- Guest
pusti srbe i njihove aspiracije oko posrbljivanja svega što im paše.vuksadinare wrote:naravno....zasto igraci zvezde nisu slusali recimo olivera i plesali sokacko kolo....i zato se dans srpski mediji sprdaju sa dinamom i njegovim igracima zbog ovog u svlacionicisat2 wrote:Tako je, treba se odreći i Ivana Rakitića, koji je čak i prijatelj Mitra Mirića i, zamisli, izbornika Srbije!vuksadinare wrote:sa sporstkog stajalista...ali kritike zbog ovog srbovanja,cajkarenja u svlacionici koji je samar svim onim dinamovim navijacima koji su izgubili zivot u domovinskom ratu i koji su smatrali da takvo sto ne pripada dinamu kao hrvatskom i navodno gospodskom klubu....
srpske pjesme, srpski snovi.
jednako tako ne zamjeram niti igračima dinama ništa jer mnogi od njih su praktično cijeli život proveli izvan hrvatske, a još više ih je rođeno nakon domovinskog rata pa ih je formirala sredina iz koje dolaze.
što se tiče pjesme "ne može nam niko ništa" nije čudno što se pjeva u dinamu obzirom na svekoliki jal i medijsku negativu koju određena ekipa humanoida plasira.
to mu dođe kao bandiera rossa za fašiste.
sitting_bull-
2015-09-28
evo još vidljivih rezultata.fridrih_niche wrote:Opa, evo i Master Idiot ide u obranu svog malog pobocnika Idiota...sitting_bull wrote:pacijent i kompilator niche u vasinom elementu krađe i vlastitom elementu izvrtanja napisanog.fridrih_niche wrote:Stvarno si izgubljen slučaj, bolesnice!Zeko wrote:Koji sam ja majmun napušeni. Marširam sa teme o svetom klubu i najvećem klubu u Hrvata - Hajduku, da bi došao ovdje i bio idiot.fridrih_niche wrote:Čestitam lopovima na proljeću u Europi!
<3
rezultat vidimo.
:D
Tebe kad je mater rodila u kamenjaru, samo ti je dala kartu Zagreba i rekla:
“Samo varaj i laži, budi smeće od covika i nek ti lova bude najvažnija, isprid ideala, morala i poštenja!”
<3
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Čestitam lopovima na proljeću u Europi!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Na one koje vole cajke atomsku treba baciti. Bez izuzetka..
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Na one koje vole cajke atomsku treba baciti. Bez izuzetka..
Guest- Guest
što se brinete za cajke?fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Na one koje vole cajke atomsku treba baciti. Bez izuzetka..
vama je bog dao hajduk, a to je danas gore od cajki.
sitting_bull-
2015-09-28
Ti si baš onaj pravi forumski idiot. Ni prepravljanje postova ne može to sakriti. Bolesni majmune napušeni.fridrih_niche wrote:Stvarno si izgubljen slučaj, bolesnice!Zeko wrote:Koji sam ja majmun napušeni. Marširam sa teme o svetom klubu i najvećem klubu u Hrvata - Hajduku, da bi došao ovdje i bio idiot.fridrih_niche wrote:Čestitam lopovima na proljeću u Europi!
<3
Zeko-
2015-08-26
neka tovara na temi.
dođe im kao psihoterapija za frustracije i patnju iz kuhinje našeg hajduka.
može i hajduk slično, možda i bolje, samo treba početi raditi, angažirati ljude koji znaju što je nogometni klub i kako se nogometni klub vodi.
nisu preveliki zahtjevi i tovari će ih s lakoćom ispuniti kroz manje od 25 godina.
dobro.
neka bude 50 godina.
dođe im kao psihoterapija za frustracije i patnju iz kuhinje našeg hajduka.
može i hajduk slično, možda i bolje, samo treba početi raditi, angažirati ljude koji znaju što je nogometni klub i kako se nogometni klub vodi.
nisu preveliki zahtjevi i tovari će ih s lakoćom ispuniti kroz manje od 25 godina.
dobro.
neka bude 50 godina.
sitting_bull-
2015-09-28
Kurvin sin ti jebe ženicu.fridrih_niche wrote:Kurvin sin.
;)
Zeko-
2015-08-26
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50