Borg ne prašta: Plenki smijenio Kovača i Stiera
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Borg ne prašta: Plenki smijenio Kovača i Stiera
Koja nam je iduća država, to je pravo pitanje mada nemogu se ja žaliti ni na ovu ali da je valjala nebi se raspala (, 25% ovisnosti o turizmu a radna snaga i ljudski resurs nestao)?
I ovo nije šala nego ozbiljno, nisam glup pa da nekužim kako će ovo završiti
Koja nam je iduća država?
I ovo nije šala nego ozbiljno, nisam glup pa da nekužim kako će ovo završiti
Koja nam je iduća država?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja odoh na brač, može i vis i lastovo.
2014-12-30
Hektorović wrote:veber wrote:ti birao, ti pao. ne kužim.
A likovi su me prije 3-4 godine uvjeravali kako više nikad HDZ neće biti ko Sanaderov ili Jacin :D
a ante sanader postao danas novi potpredsjednik kluba zastupnika krim organizacije
ovo je totalni gnoj od stranke
veber wrote:marcel je onda postao njihov zagovornik.Hektorović wrote:veber wrote:ti birao, ti pao. ne kužim.
A likovi su me prije 3-4 godine uvjeravali kako više nikad HDZ neće biti ko Sanaderov ili Jacin :D
jaca je bila mila majka, a bandić ni 10 000 nije dosegnuo. ukrušne gospodarstvenike.
pazi u gradu zagrebu ako nisi bosanac nemreš se zaposlit. i za školu je teško. možeš me smatrat rasistom. tip zapošljava samo sančose. imam frendova iz bosne. imam iz hercegovine. imam iz srbije ali ljude tipa ero i bandić.
sančo, sančo.
jaca možda nije bila najbistrija ali je povela HDZ u dosta dobrom smjeru, uvela zemlju u EU mimo volje udbašije koja ju je rušila na prosvjedima pod patronatom ive presvetlog, retuđmanizirala i desanderizirala stranku i otvorila put karamarku.
ovo je potpuni potop i povratak sanaderovštini
ono. ne žimku o čemu tipkaš. ti si glavni zagovornik krim partije. fakat nisi jasan.marcellus wrote:Hektorović wrote:veber wrote:ti birao, ti pao. ne kužim.
a ante sanader postao danas novi potpredsjednik kluba zastupnika krim organizacije
ovo je totalni gnoj od stranke
2014-12-30
jaca živi 100m od mene, ide u spar na heinzlovoj i boli ju čkapi.marcellus wrote:veber wrote:marcel je onda postao njihov zagovornik.Hektorović wrote:veber wrote:ti birao, ti pao. ne kužim.
jaca je bila mila majka, a bandić ni 10 000 nije dosegnuo. ukrušne gospodarstvenike.
pazi u gradu zagrebu ako nisi bosanac nemreš se zaposlit. i za školu je teško. možeš me smatrat rasistom. tip zapošljava samo sančose. imam frendova iz bosne. imam iz hercegovine. imam iz srbije ali ljude tipa ero i bandić.
sančo, sančo.
jaca možda nije bila najbistrija ali je povela HDZ u dosta dobrom smjeru, uvela zemlju u EU mimo volje udbašije koja ju je rušila na prosvjedima pod patronatom ive presvetlog, retuđmanizirala i desanderizirala stranku i otvorila put karamarku.
ovo je potpuni potop i povratak sanaderovštini
2014-12-30
Koja nam je iduća država ?
Možda najbolje ući u eurozonu pa neka Švabe i Francuzi preuzmu vlast a sabor reda radi neka stoji
Moramo minjat državu u budućnosti
Možda najbolje ući u eurozonu pa neka Švabe i Francuzi preuzmu vlast a sabor reda radi neka stoji
2014-04-11
Sukobile se 2 domoljubne struje u ADzu, potomci komunističke elite i potomci ustaške dijaspore. Ludilo.
catabbath-
2015-08-22
daljna defragmentacija globusa, sve više država, koje će biti sve manje. ekonomsko-političke zajednice su se pokazale kao neuspješni eksperimnti od EU, EFTA, EAU, NAFTE, ASEAN, Arapske lige, Mercusora, Andske skupine, ALBE itd...RayMabus wrote:Koja nam je iduća država ?
jedine zajednice koje funkcioniraju i rastu su monetarne unije.
Last edited by Kserks. on 5/6/2018, 00:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
Bolje je unaprijed iz analizirati u koju ćemo novu državu nego umišljat da se ova neće raspaspast pa da budemo nespremni
Prvo euro pa sve ostale državne funkcije pribacivat na EU a ovdje ostavit samo ove folklorne privida radi
Prvo euro pa sve ostale državne funkcije pribacivat na EU a ovdje ostavit samo ove folklorne privida radi
2014-04-11
RayMabus wrote:Bolje je unaprijed iz analizirati u koju ćemo novu državu nego umišljat da se ova neće raspaspast pa da budemo nespremni
I evo tebe kao velikog gromovnika iknara.
Guest- Guest
HDZ je vraćen na europski put, zemlja stoji čvrsto u euroatlantskim intergracijama. Disidenti koji su bili opasni su isključeni.
Država i HDZ su ponovno u homeostazi.
Država i HDZ su ponovno u homeostazi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
lagano metlica a zatim skovacera
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jbg najgora stvar sto su se izgleda medved i krsticevic prodali plenkiju...mislim ono između njih i plenkiaj razlika je nebo i zemlja..tu je i cudnovati kljunas vaso..koji s esa burazom i bandicem upustio u rentanje gradskih prostora..ostaje jos jedna solucija da su se opet umijesala eu demokrscanska opcija na celu sa merkelicinom strankom i opet dala vjetar u leđa plenkiju ucjenjujuci pojedince u hdz-u...pa se plenki opet osjetio mocnim...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...izgleda da i plenki sve otvorenije igra na kartu bere i sdp-a...i velike koalicije nema mu druge ako misli o(p)stati na valsti..samo berine akcije u sdp-u su tako lose da na njega se kladiti hm hm..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
debo nemoj tako napadno, ljudi će pomislit da si adezeovac
Noor wrote:debo nemoj tako napadno, ljudi će pomislit da si adezeovac
Viš plenki se pozicionirao u politički centar posve...sad ćapa glasove i s lijeva i desna...na sljedećim izborima imat će minimum 30%
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vladimir bakarić junior ti je išao u oš koju smo marc i ja pohađali, mislim da je s hamedom bio u razredu.catabbath wrote:Sukobile se 2 domoljubne struje u ADzu, potomci komunističke elite i potomci ustaške dijaspore. Ludilo.
mi smo imali engleski francuski, latinski i grčki. elitna oš u jugi no i mi pripadnici poraženih snaga mogli smo pohađati istu.
junior mi je prije par godina dao kompletnu ediciju kentaur.
čovjek se školovao u švici i mislim da je i sada tamo.
zgrada nasuprot mene je bila za yugo oficire.
2014-12-30
treba do njih preživjeti :)epikur37 wrote:Noor wrote:debo nemoj tako napadno, ljudi će pomislit da si adezeovac
Viš plenki se pozicionirao u politički centar posve...sad ćapa glasove i s lijeva i desna...na sljedećim izborima imat će minimum 30%
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kad ekstremni ljevičari podupiru HDZ, znaš koja je ura...Noor wrote:debo nemoj tako napadno, ljudi će pomislit da si adezeovac
Guest- Guest
znam..5 do 12Kserks. wrote:kad ekstremni ljevičari podupiru HDZ, znaš koja je ura...Noor wrote:debo nemoj tako napadno, ljudi će pomislit da si adezeovac
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Plenki pod pritiskom Brisela i Njemačke da smjeni ministra branitelja Medveda.Razlog?Medved uz Kovača je največi zagovornik stopiranja Srbije na putu prema EU
» UDBA ne prasta
» Mi smo Borg, otpor je džaba
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Plenki pod pritiskom Brisela i Njemačke da smjeni ministra branitelja Medveda.Razlog?Medved uz Kovača je največi zagovornik stopiranja Srbije na putu prema EU
» UDBA ne prasta
» Mi smo Borg, otpor je džaba
Page 3 of 6