Vojković hvali Markićku a kritizira neambicioznu ljevicu i liberale
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vojković hvali Markićku a kritizira neambicioznu ljevicu i liberale
Prvo treba vidjeti ponudu pa odlučiti.kaja wrote:I ....koga bi ti to pozitivnog posjeo u sabor?kid wrote:kaja wrote:Ko ima dobre metode , Narod , ovaj komunjare?kid wrote:
ima dobre metode da, čitajući ovaj tekst shvatiš koliko je ovo ne-demokracija.. jer su teški uvjeti ovdje za bilo kakvu smislenu inicijativu..
ne znam koji argument imaš protiv uvođenja punokrvnog preferencijalnog glasanja i smanjivanja sabora kad je to očito svi vidimo negativnu selekciju u tom tijelu..
osim što ih etiketiraš..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A jel, nisam znala, to vi proučavate.Regoč wrote:Neudana, nema djece, ima ćuku. Nije teško zaključiti.kaja wrote:Kako si znao da mi je ona najdraža?Regoč wrote:Kaja tepe svoju agendu i na stvari oko koje se slažu svi, osim onih koji će izvisiti na izborima. Da nije Kaja trenutačno u Saboru? Sabina Glasovac?
Meni je najdraža jer je najljepša i najpametnija ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Liepa jest, sad najljepša je stvar ukusa, tu su Irena i Sanja jaka konkurencija. Da je pametna teško je reći budući da je otišla u SDP, a tamo, uz žal za neobavljenim poslom 45., caruje manjak mozga.kaja wrote:A jel, nisam znala, to vi proučavate.Regoč wrote:Neudana, nema djece, ima ćuku. Nije teško zaključiti.kaja wrote:Kako si znao da mi je ona najdraža?Regoč wrote:Kaja tepe svoju agendu i na stvari oko koje se slažu svi, osim onih koji će izvisiti na izborima. Da nije Kaja trenutačno u Saboru? Sabina Glasovac?
Žal za 45 om vlada u Narodu , samo kada bi oni bili komunisti.Regoč wrote:Liepa jest, sad najljepša je stvar ukusa, tu su Irena i Sanja jaka konkurencija. Da je pametna teško je reći budući da je otišla u SDP, a tamo, uz žal za neobavljenim poslom 45., caruje manjak mozga.kaja wrote:A jel, nisam znala, to vi proučavate.Regoč wrote:Neudana, nema djece, ima ćuku. Nije teško zaključiti.kaja wrote:Kako si znao da mi je ona najdraža?Regoč wrote:Kaja tepe svoju agendu i na stvari oko koje se slažu svi, osim onih koji će izvisiti na izborima. Da nije Kaja trenutačno u Saboru? Sabina Glasovac?
Vidis da se tako i zovu, oce reci da su oni predstavnici naroda.
Tako i 45-e. Upuca te i napise poslje presudu u ime naroda. To je narod u biti htio :)
Tako i ovi. Ljubomorni su na komuniste kako su sjetili prije njih. Pa prepisuju ideje onih koje kao preziru.
2015-08-15
S tim da su komunisti bili ipak puno pametniji nego Narod.
I jedni i drugi ih doduše “ predstavljaju “ za par posto glasova ali prvi su im i dali nešto sitno, poslić, stančić pa šuti ne kenjaj.
Ovi drugi bi im ukrali iz oka a kao predstavljaju ih.
I jedni i drugi ih doduše “ predstavljaju “ za par posto glasova ali prvi su im i dali nešto sitno, poslić, stančić pa šuti ne kenjaj.
Ovi drugi bi im ukrali iz oka a kao predstavljaju ih.
2015-08-15
Sparina, pms ili nešto treće?
Realno, radi se o najuspješnijoj udruzi u rh...
Koja se ne financira iz drž. proračuna a inicirala je jedini ustavotvorni referendum u gotovo 30 godina...
Koji je na koncu i uspio, iako je s druge strane bila angažirana gotovo čitava politička i medijska falanga...
Koja se ne financira iz drž. proračuna a inicirala je jedini ustavotvorni referendum u gotovo 30 godina...
Koji je na koncu i uspio, iako je s druge strane bila angažirana gotovo čitava politička i medijska falanga...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sveee... jako se kuži a ?
Idem onda :)
Idem onda :)
2015-08-15
U najmanju ruku ko da ti je pudlica podletila pod tramvaj...
ne znam ni ona, ali misli da je strašno napredna kad to čini.kid wrote:kaja wrote:Ko ima dobre metode , Narod , ovaj komunjare?kid wrote:
ima dobre metode da, čitajući ovaj tekst shvatiš koliko je ovo ne-demokracija.. jer su teški uvjeti ovdje za bilo kakvu smislenu inicijativu..
ne znam koji argument imaš protiv uvođenja punokrvnog preferencijalnog glasanja i smanjivanja sabora kad je to očito svi vidimo negativnu selekciju u tom tijelu..
osim što ih etiketiraš..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Primjer zašto narod masovno odbacuje liberale
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike
» Goran Vojković mi hebe sve po spisku
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Primjer zašto narod masovno odbacuje liberale
» Kozojeb Goran Vojković vrijeđa neistomišljenike
» Goran Vojković mi hebe sve po spisku
Page 2 of 2