Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
pa dobru mi vojnu opremu radimo...to sam cuo sa vise strana od stranaca..samo trebalo bi vise ulagati u tu granu proizvodnje od ovog danas...uvijek nam ej islo dobro sto s etice proizvodnje oruzja i kako rejkoh ne izmisljati toplu vodu te raditi nesto u cemu nismo dobri...catabbath wrote:Najmoderniji? Really
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zagrebačka tvrtka razvila najmoderniji vojni radio koji sam javlja bazi stanje vojnika
Onaj tko je izmislio taj radio trebao biu datom momentu biti proglašen za špijuna i sabotera.
zamisli ti taj radio sam javlja stanje vojnika,a neprijatelj ga sluša???
Koji izum jebo te!!!
zamisli ti taj radio sam javlja stanje vojnika,a neprijatelj ga sluša???
Koji izum jebo te!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Komoda robota razvila hrvatska tvrtka
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» U Libiji oboren francuski vojni helikopter, poginula tri vojnika
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
» U Libiji oboren francuski vojni helikopter, poginula tri vojnika
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
Page 2 of 2