Dežulović zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja više ne piše za bosansko Oslobođenje
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dežulović zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja više ne piše za bosansko Oslobođenje
gle kajo 400 ooo nije 500 i ljudi jasno osjete da RH klizi u lijevo a to im se nikako ne sviđa i jasno je da su iskazali svoje nezadovoljstvo pogotovo što je to došlo sa nazovi desne strane. Pazi što ti kažem ako se bude pritiskalo desnicu preko granice biće kri do koljena kad sve pukne jer feminističkopederskosrpski lobi gura preko svega mogućeg za izdržati.kaja wrote:Ne, najviše kuka grupa koja se moze nazvati klerikalna desnica. Njih “ proganjaju” jer su kršćani i Hrvati .tre wrote:plus feministice i srbiRegoč wrote:Tko stalno piše priopćenja da ih se vrieđe i histerizira po medijih zbog govora mržnje? Pederi i pičke!jastreb wrote:Pa i ne baš. Kod nas su u tu u prvom redu klerikalisti.Regoč wrote:
Najviše o vrieđanju osjećaja dramosere pederi i pičke, eufemistički nazvani "antifašisti".
Ti više na TV-u ne možeš vidjet ženski muf. Nedavno sam na jednom od hrv.kanala gkledao Tijesnu kožu i scena gdje se vidi ženska šumica je izbačena iz filma!!!
Pa to se ni delalo ni u doba "mraka".
Baš me zanima hoće li ako na TV-u puste film Zvizdan prikazati onu scenu pušenja.
U zemlji gdje je 95% takvih. Sto je prilično apsurdno.
Tu grupu ugrožavaju filmovi, predstave, štampa, ustav, zakoni, novinari, strani agenti, zene, pederi, cetnici i komunisti i valjda sav biljni i životinjski svijet.
A nazvali su se najkomunistickije sto su mogli, Narod. Takve bi im valjda i presude bile - u ime naroda.
A ono 500 luđaka.
Ne tuku za sada desničari ljevičare nego obrnuto, desnica samo reagira na poteze ljevice a onda ljevica tuli o ksenofobiji, šovinizmu, rasizmu, nacizmu i fašizmu na svaki odgovoreni potez lijevice. Isto se ponaša Jupiter Bem i vulin i ostatak srpske ekipe koja reagira na recimo srp na tompsonovom vratu i ispadne antisrpska klerikalnoustaškovatikanska koljačka banda
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Dežulović zbog vrijeđanja vjerskih osjećaja više ne piše za bosansko Oslobođenje
o čemu ti tpkaš?tre wrote:gle kajo 400 ooo nije 500 i ljudi jasno osjete da RH klizi u lijevo a to im se nikako ne sviđa i jasno je da su iskazali svoje nezadovoljstvo pogotovo što je to došlo sa nazovi desne strane. Pazi što ti kažem ako se bude pritiskalo desnicu preko granice biće kri do koljena kad sve pukne jer feminističkopederskosrpski lobi gura preko svega mogućeg za izdržati.kaja wrote:Ne, najviše kuka grupa koja se moze nazvati klerikalna desnica. Njih “ proganjaju” jer su kršćani i Hrvati .tre wrote:plus feministice i srbiRegoč wrote:Tko stalno piše priopćenja da ih se vrieđe i histerizira po medijih zbog govora mržnje? Pederi i pičke!jastreb wrote:
Pa i ne baš. Kod nas su u tu u prvom redu klerikalisti.
Ti više na TV-u ne možeš vidjet ženski muf. Nedavno sam na jednom od hrv.kanala gkledao Tijesnu kožu i scena gdje se vidi ženska šumica je izbačena iz filma!!!
Baš me zanima hoće li ako na TV-u puste film Zvizdan prikazati onu scenu pušenja.
Tu grupu ugrožavaju filmovi, predstave, štampa, ustav, zakoni, novinari, strani agenti, zene, pederi, cetnici i komunisti i valjda sav biljni i životinjski svijet.
A nazvali su se najkomunistickije sto su mogli, Narod. Takve bi im valjda i presude bile - u ime naroda.
A ono 500 luđaka.
Ne tuku za sada desničari ljevičare nego obrnuto, desnica samo reagira na poteze ljevice a onda ljevica tuli o ksenofobiji, šovinizmu, rasizmu, nacizmu i fašizmu na svaki odgovoreni potez lijevice. Isto se ponaša Jupiter Bem i vulin i ostatak srpske ekipe koja reagira na recimo srp na tompsonovom vratu i ispadne antisrpska klerikalnoustaškovatikanska koljačka banda
ja na tulumu okupim više desničara nego marcel i markička.
2014-12-30
de veber ne zajebaji, 400 tauzenki nije mala brojka u RH, forum je više obiteljska svađa budući da smo manje više svi tu poznati jedni drigima sa svom vrlinama i manama i svi su spremni na druženje osim možda sa sorom koja je notorna balijska beštija sa kojom čovjek ne može normalno komunicirati.veber wrote:di si ih 500 našla?kaja wrote:Ne, najviše kuka grupa koja se moze nazvati klerikalna desnica. Njih “ proganjaju” jer su kršćani i Hrvati .tre wrote:plus feministice i srbiRegoč wrote:Tko stalno piše priopćenja da ih se vrieđe i histerizira po medijih zbog govora mržnje? Pederi i pičke!jastreb wrote:
Pa i ne baš. Kod nas su u tu u prvom redu klerikalisti.
A ono 500 luđaka.
ovaj forum ima više članova.
imaš markičku.
marcela
i tko još?
berači trešanja?
sora je erina.
većina ekipe nije ni znala kaj potpisuje.
bil sam na placu i tri štanda na kvatriću. pitam tipa da mi malo pojasni. ko i onaj iz t-coma. na upit koji dvbt kanal podržava, nula bodova.
većina ekipe nije ni znala kaj potpisuje.
bil sam na placu i tri štanda na kvatriću. pitam tipa da mi malo pojasni. ko i onaj iz t-coma. na upit koji dvbt kanal podržava, nula bodova.
2014-12-30
joj daj veber...ne rise.. ..reci liberal si amen...da ti deset puta pojasni ne bi potpisao..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
teško, markićki su svi referendumi uspjeli jer je uspjela artikulirati jasno što želi, druga je stvar što ho vladajućima ne odgovara pa postavljaju mine gdje god stignu. Jebiga ako ne štima vladajućima kod mene nema sumnja da je stvar ok ali ja ne razmišljam prema ŽM ilinekom drugom dok masa ovdje skače na zadnje noge čim se ona spomene iako nikakvog utjecaja nije imala do sada na ijedan zakon što se tiče ekonomije ili nečeg drugog u prosperitetu zemlje a kad se ovdje o tome čita ispadne da je ŽMkriva za ovakvo stanje u državi. Ajde iskreno onako reci ma koliko ti ŽM bila odbojna kakve veze ona ima sa sadašnjim stanjem pod broj jedan a pod broj dva ne bori li se upravo ŽM da se ovakvo stanje prekine, opet kažem isključi emocije i reci iskrenoveber wrote:o čemu ti tpkaš?tre wrote:gle kajo 400 ooo nije 500 i ljudi jasno osjete da RH klizi u lijevo a to im se nikako ne sviđa i jasno je da su iskazali svoje nezadovoljstvo pogotovo što je to došlo sa nazovi desne strane. Pazi što ti kažem ako se bude pritiskalo desnicu preko granice biće kri do koljena kad sve pukne jer feminističkopederskosrpski lobi gura preko svega mogućeg za izdržati.kaja wrote:Ne, najviše kuka grupa koja se moze nazvati klerikalna desnica. Njih “ proganjaju” jer su kršćani i Hrvati .tre wrote:plus feministice i srbiRegoč wrote:
Tko stalno piše priopćenja da ih se vrieđe i histerizira po medijih zbog govora mržnje? Pederi i pičke!
A ono 500 luđaka.
ja na tulumu okupim više desničara nego marcel i markička.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zbog vrijeđanja Bakira i Erdogana, otjeralo Dežulovića iz Bosne
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» Peticiju “Zaustavimo financiranje vrijeđanja Hrvata i RH iz naših džepova!” u par dana potpisalo više od 11 000 građana!
» Sve više Nijemaca napušta Crkvu, za formalno ispisivanje stvaraju se i liste čekanja: ‘Ovo je totalno oslobođenje‘
» Dežulović i EPH moraju platiti 350 000 kuna... zbog govora mržnje prema katolicima
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» Peticiju “Zaustavimo financiranje vrijeđanja Hrvata i RH iz naših džepova!” u par dana potpisalo više od 11 000 građana!
» Sve više Nijemaca napušta Crkvu, za formalno ispisivanje stvaraju se i liste čekanja: ‘Ovo je totalno oslobođenje‘
» Dežulović i EPH moraju platiti 350 000 kuna... zbog govora mržnje prema katolicima
Page 5 of 5