Raspudic utvrdio da je SOCIJSLIZAM kriv za danasnji nemoral
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Raspudic utvrdio da je SOCIJSLIZAM kriv za danasnji nemoral
Preko hdzeja se ostvarivao hercegovacki đavolski plan
Ulazak u rat u Bosni s MUSLIMSNIMA a ne Srbima
Pljačka hrvatskih banaka tvirnica iz stsnova
Razaranje spomenika NOBa
Sramoćenje Tita i njegovih napora da podigne Hrbatsku iz vjekovne zaostalosti Itd itd
E pa Kome to nije jasno vise
Ulazak u rat u Bosni s MUSLIMSNIMA a ne Srbima
Pljačka hrvatskih banaka tvirnica iz stsnova
Razaranje spomenika NOBa
Sramoćenje Tita i njegovih napora da podigne Hrbatsku iz vjekovne zaostalosti Itd itd
E pa Kome to nije jasno vise
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Eto to je Raspudic
On bi zelio dovršiti velikosrpski projekt tudmanove Herceg Bosne
U tri rijeci sve je receno .
Ili bi opet morali Turke tjerati preko Bospora.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sora wrote:Ova tvrdnja o nemoralu naroda kao posljedici zivota u Socijslizmu ima vise rupa. Prva je da se i sam Raspudic morao zaraziti tim nemoralnom posto je punih 25 godina zivio u Socijslizmu, druga je da nikako nema pameti kad tvrdi da se radi o nemoralu naroda a ne politicara . Trece, kad ce vise iznijeti kpji argument da je socijslizsm i zivot u njemu nemoralan a kspitalizam moralan.
Tesko nama s takvim intelektualcima kpji bi bili bolji u bacanju kamena s ramena.
Raspoduć je rođen 75te, dakle u vrijeme raspada YU sustava krajem 80tih bio je tinejđer...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
o majke ti, ovako odvratno pijana još nikad nije došla na forum
Ti stara razjebsna droljetinoNoor wrote:o majke ti, ovako odvratno pijana još nikad nije došla na forum
Podilazi tim ustasama
Za tebe ni nisu ljudi
Mozes ti tjerat svog cacu a ne turkeEroo wrote:Sora wrote:Eto to je Raspudic
I naivne Hrvate kpji se daju tjerati I popuštaju ekstremima u desničarskom mesarskom neoustaskom miljeu
Eroo wrote:Prva pa laž. Kao izbjeglica (tvoji ga protjerali) je srednju školu pohađao i završio u Italiji.Sora wrote:Ova tvrdnja o nemoralu naroda kao posljedici zivota u Socijslizmu ima vise rupa. Prva je da se i sam Raspudic morao zaraziti tim nemoralnom posto je punih 25 godina zivio u Socijslizmu, druga je da nikako nema pameti kad tvrdi da se radi o nemoralu naroda a ne politicara . Trece, kad ce vise iznijeti kpji argument da je socijslizsm i zivot u njemu nemoralan a kspitalizam moralan.
Tesko nama s takvim intelektualcima kpji bi bili bolji u bacanju kamena s ramena.
A čiji su protjerali sve ove mlade i stručnjake iz RH..............ZNA SE............adezejovci........tvoji
Tko je tebe " potira " Ero
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
droljetina stara smrdljiva si ti i mater ti koja te okotila govedo pijano turskoSora wrote:Ti stara razjebsna droljetinoNoor wrote:o majke ti, ovako odvratno pijana još nikad nije došla na forum
Podilazi tim ustasama
Za tebe ni nisu ljudi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sorini.Yehudim wrote:Eroo wrote:Prva pa laž. Kao izbjeglica (tvoji ga protjerali) je srednju školu pohađao i završio u Italiji.Sora wrote:Ova tvrdnja o nemoralu naroda kao posljedici zivota u Socijslizmu ima vise rupa. Prva je da se i sam Raspudic morao zaraziti tim nemoralnom posto je punih 25 godina zivio u Socijslizmu, druga je da nikako nema pameti kad tvrdi da se radi o nemoralu naroda a ne politicara . Trece, kad ce vise iznijeti kpji argument da je socijslizsm i zivot u njemu nemoralan a kspitalizam moralan.
A čiji su protjerali sve ove mlade i stručnjake iz RH..............ZNA SE............adezejovci........tvoji
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nisi ti dostojna mog govnaNoor wrote:droljetina stara smrdljiva si ti i mater ti koja te okotila govedo pijano turskoSora wrote:Ti stara razjebsna droljetinoNoor wrote:o majke ti, ovako odvratno pijana još nikad nije došla na forum
Podilazi tim ustasama
Za tebe ni nisu ljudi
Kamoli odgovora
Mrs
Jel to njeki daidža?Sora wrote:Bravo fra IVANE SARCEVICU
Pobjednici 1912. nisu posal odradili do kraja.Eroo wrote:Sora wrote:Eto to je Raspudic
Što tebe ne protjeraše?!Yehudim wrote:Eroo wrote:Prva pa laž. Kao izbjeglica (tvoji ga protjerali) je srednju školu pohađao i završio u Italiji.Sora wrote:Ova tvrdnja o nemoralu naroda kao posljedici zivota u Socijslizmu ima vise rupa. Prva je da se i sam Raspudic morao zaraziti tim nemoralnom posto je punih 25 godina zivio u Socijslizmu, druga je da nikako nema pameti kad tvrdi da se radi o nemoralu naroda a ne politicara . Trece, kad ce vise iznijeti kpji argument da je socijslizsm i zivot u njemu nemoralan a kspitalizam moralan.
Daj se prestani pametan praviti
Vise ti ni sam sebi ne vjerujes
Gusan
Gusan
Regoč wrote:Što tebe ne protjeraše?!Yehudim wrote:Eroo wrote:Prva pa laž. Kao izbjeglica (tvoji ga protjerali) je srednju školu pohađao i završio u Italiji.Sora wrote:Ova tvrdnja o nemoralu naroda kao posljedici zivota u Socijslizmu ima vise rupa. Prva je da se i sam Raspudic morao zaraziti tim nemoralnom posto je punih 25 godina zivio u Socijslizmu, druga je da nikako nema pameti kad tvrdi da se radi o nemoralu naroda a ne politicara . Trece, kad ce vise iznijeti kpji argument da je socijslizsm i zivot u njemu nemoralan a kspitalizam moralan.
Ja se godinama pretvaram da sam glup, samo da me ne protjeraju.
crvenkasti-
2014-04-17
Lako tebi kad te Pavelić protjeral u Zagreb, a ne u Podlugove.Sora wrote:Daj se prestani pametan praviti
Gusan
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» Vrijeđao Splićane,utvrdio da su Hrvati pseudo nacija i da je zlo počelo s Tuđmanom
» MI5 utvrdio kako rusija i iran uzrokuju nerede na ulicama velike britanije...
» Haag utvrdio da je nepoznat identitet rušitelja Starog Mosta. N1 novinarka tvrdi suprotno…
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
» Vrijeđao Splićane,utvrdio da su Hrvati pseudo nacija i da je zlo počelo s Tuđmanom
» MI5 utvrdio kako rusija i iran uzrokuju nerede na ulicama velike britanije...
» Haag utvrdio da je nepoznat identitet rušitelja Starog Mosta. N1 novinarka tvrdi suprotno…
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
Page 4 of 4