Haag utvrdio da je nepoznat identitet rušitelja Starog Mosta. N1 novinarka tvrdi suprotno…
Page 1 of 1
Haag utvrdio da je nepoznat identitet rušitelja Starog Mosta. N1 novinarka tvrdi suprotno…
Propagandna novinarka s N1 upravo je ponovila da je Haag presudio da je Slobodan Praljak uništio most. U prvostupanjskoj, nepravomoćnoj presudi Haaškog suda stoji jasno “… da tužilaštvo nije formalno utvrdilo identitet tko je ispalio projektil…”
Evo i dokaza, preslik zaključka Tužiteljstva. Molimo N1 da ne dezinformira BH javnost poluinformacijama.
Stari Most u Mostaru, inače srušen je na današnji dan. Na razočarenje i tugu cijele Hercegovine. I Bosne i Hercegovine.
Poskok.info
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Haag utvrdio da je nepoznat identitet rušitelja Starog Mosta. N1 novinarka tvrdi suprotno…
Uopće ne znam čemu tolika pompa oko 10 kubika kamena. Talijani skršili 2300 godina star Partenon da bi odbili Turke i nitko im "a" ne kaže. Ako je neprijatelj koristio taj most u ratne svrhe, onome tko ga je srušio je trebalo dati medalju, jer ako je to spasilo živote i skratilo vrijeme ratovanja onda ide kolajna na sisu, a most ostaviti srušen ko onaj na Neretvi kako bi se nove generacije sjećale herojstva svojih otaca.
Srbi su srušili i moj most na Čekrku. :(
Ako su s time spasili dupe, neka...
Ako su s time spasili dupe, neka...
Re: Haag utvrdio da je nepoznat identitet rušitelja Starog Mosta. N1 novinarka tvrdi suprotno…
Ovako je nekad izgledao..."frei-for-bau"...
Ne znam šta je sad tamo...
Ne znam šta je sad tamo...
Similar topics
» Karađorđevići u Mostaru: Za srpskog princa izveden počasni skok sa Starog mosta
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Sjekire i čakije u Koelnu, motiv nepoznat :D
» Slovenac u Salzburgu izbo nožem trojicu Bosanaca,motiv nepoznat
» suprotno od zdrava razuma
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Sjekire i čakije u Koelnu, motiv nepoznat :D
» Slovenac u Salzburgu izbo nožem trojicu Bosanaca,motiv nepoznat
» suprotno od zdrava razuma
Page 1 of 1