Austrijski mediji : “Džamijska ruta” za migrante ka EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Austrijski mediji : “Džamijska ruta” za migrante ka EU
ja mrave pospricao sinusanom, nekad, jbte, nije bilo mrava u okolici kuce na 20 metara :)
Gdje su nestali oni mali crveni, egipatski-faraonke, nema ih više?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
moji su uglavno nijemci, pokoji partizan, tih brzih je najmanje...Noor wrote:nisam našla kuda ulaze u kuću, al kad to otkrijem, dobit će po piksi i izvanaMetuzalem wrote:ja ih preventivno oko kuće..jer kad krene invazija liti izlaze iz utičnica:)Noor wrote:hehe...i ja, hebem im sve po spisku, puna mi ih je kuhinjaMetuzalem wrote:ovo radim ima 15 dana..Noor wrote:jebate, ko mravi su, pošpricaš im s raidom jednu stazu, nađu drugu, pošpricaš i tu...eno ih na trećoj, užas
sa pravim mravima,naravno:)
čak i pomalo uživam tamanit ih:P
ovi moji su sitni i brzi da je straaašno
Guest- Guest
Route 666Eroo wrote:Austrijski mediji : “Džamijska ruta” za migrante ka EU
1. Juna 2018.
U toku je proces nastanka nove migrantske “džamijske rute” duž koje džamije nude podršku migrantima, objavili su austrijski mediji pozivajući se na upozorenja šefa grupe za azil, migraciju i ljudska prava u Ministarstvu unutrašnjih poslova Austrije Petera Vebingera.
Austrijski mediji naveli su da nova balkanska ruta, koja trenutno nastaje, vodi preko Albanije, Crne Gore ili Srbije, BiH i Hrvatske.
Eksperti na licu mjesta je nazivaju “džamijskom rutom”, pošto džamije duž rute pružaju podršku izbjeglicama u njihovom kretanju.
Vebinger je ukazao da postoji i mogućnost takvog razvoja situacije koji bi mogao dovesti do porasta izbjegličkog talasa.
– Rast broja migranata 2014. godine vodio je ka ishodu koji smo imali 2015. godine, a to bi moglo da se dogodi 2019. godine – rekao je Vebinger.
http://saff.ba/austrijski-mediji-izmislili-novi-islamofobicni-termin-dzamijska-ruta-za-migrante-ka-eu/
Evo jedna umjesto jode
muž se ne brojiNoor wrote:jučer sam uzela pitroid, savršen je! i miriši na vaniliju :Dcatabbath wrote:Ponekad Raid nije dovoljan pa upotrijebiš Biokill
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ulaskom Hrvatske u šengenski prostor je BiH postala još poželjnija ruta za migrante
» Austrijski mediji o odnosima Hrvatske i Srbije: 'Jupiter Bem nepotrebno dolijeva ulje na vatru'
» Laku noć:Austrijski mediji optužili Hrvata da je napao 'napaćenog Austrijanca inozemnog porijekla'
» Balkanska ruta
» Proradila balkanska ruta
» Austrijski mediji o odnosima Hrvatske i Srbije: 'Jupiter Bem nepotrebno dolijeva ulje na vatru'
» Laku noć:Austrijski mediji optužili Hrvata da je napao 'napaćenog Austrijanca inozemnog porijekla'
» Balkanska ruta
» Proradila balkanska ruta
Page 2 of 2