Plenkijev kandidat za predsjednika bantustana je Njonjo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkijev kandidat za predsjednika bantustana je Njonjo
marcellus wrote:dezinformacija.
po onom što meni kažu hadezeovci plenki cilja ukinut izbore za predsjednika i onda to mjesto dat novom koalicijskom partneru SDP-u u zamjenu za 35 malih lijevih berinih ručica u saboru koje bi im onda omogućile dvotrećinsku većinu i mijenjanje ustava, po kom bi se onda ukinuo referendum i ta "populistička" sranja
Baba merkel u ekstazi :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A ljudi Božji bude li ovo stvarno ovako najebali smo
Gotovi smo
76 kriminalaca vlada
Gotovi smo
76 kriminalaca vlada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Po dosadašnjim rezultatima zadatk im je svesti državu na 3 mil. a rangirati je između bugara i moldavacamarcellus wrote:naime plenkijeva je većina tanka, stranačko članstvo ne kontrolira, a s tim je teško ispunit zadatke dane mu u buzinu i briselu
Kermit-
2014-04-17
Hektorović wrote:Kermit wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliki-raskol-u-drzavnom-vrhu-izvori-iz-hdz-a-o-svadi-najvisih-duznosnika-dva-su-kljucna-razloga-zasto-se-dogodilo-ovo-zaostravanje/7420890/
Ušteda + borba protiv populizma.
U biti na djelu već imamo veliku koaliciju SDP HDZ, što se vidi po referendumu.
pa pogledaj jučerašnje otvoreno, bauk i kuščević koordinirani, HDZ i SDP na jednoj strani stola narod odlučuje i most na drugoj, ova dva pedera samo što se ne zažvale sred emisije, ja sam samo čekao da si daju pet, ko pred 4 godine šeks peđi ono "kolega bili ste izvanredni", "hvala kolega", pa majku im jebem komunističku jednima i drugima to treba pred zid i metak u čelo...
Zadnji udar UDBA-e u Hrvatamarcellus wrote:Hektorović wrote:Kermit wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliki-raskol-u-drzavnom-vrhu-izvori-iz-hdz-a-o-svadi-najvisih-duznosnika-dva-su-kljucna-razloga-zasto-se-dogodilo-ovo-zaostravanje/7420890/
pa pogledaj jučerašnje otvoreno, bauk i kuščević koordinirani, HDZ i SDP na jednoj strani stola narod odlučuje i most na drugoj, ova dva pedera samo što se ne zažvale sred emisije, ja sam samo čekao da si daju pet, ko pred 4 godine šeks peđi ono "kolega bili ste izvanredni", "hvala kolega", pa majku im jebem komunističku jednima i drugima to treba pred zid i metak u čelo...
Kermit-
2014-04-17
Hrvatska je najebala ako ovih 76 kriminalaca postave to da ONI biraju predsjednika države
Gotovi smo brajo
Gotovi smo brajo
2014-04-11
marcellus wrote:
Gledao sam, zato i zaključujem.
Još malo fali pa da izađu i jedni i drugi iz ormara.
Na koncu to je prirodni rezultat Plenkijevog djelovanja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dobro je Marc pisao onomad, kada je na dnevno.hr upozoravao da će Kenwood Kenon biti najgora podvala HDZu, pa onda ga oni primitivni 3zuba kradezeovci optuživali "da radi za UDBU i SDP i Komuniste" :D
Guest- Guest
Bože sačuvaj
Ovo se treba spriječiti svim demokratskim metodama
Mirni prosvjed , referendum
Ništa nasilje jer imaš posla s kriminalcima koji jedva čekaju da izazoveš nerede da te strpaju u zatvor
Ovo se treba spriječiti svim demokratskim metodama
Mirni prosvjed , referendum
Ništa nasilje jer imaš posla s kriminalcima koji jedva čekaju da izazoveš nerede da te strpaju u zatvor
2014-04-11
Još kad je kuščević ispalio "HDZ je stvorio demokraciju", dođe ti da nazoveš u emisiju i kažeš togonalu ajd mu odvali šamar reci da je od mene
Hektorović wrote:
Još malo fali pa da izađu i jedni i drugi iz ormara
pederska posla to ja odavno tvrdim
prije osam dana sam napisao kolumnu da je narod jedina oporba u državi. Jer mi danas u politici nemamo oporbe
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-u-hrvatskoj-je-narod-jedina-prava-oporba-1172141/
Ako oni ovo proguraju recite slobodno Laku noć Hrvatska
2014-04-11
togonal je režimsko smeće samo tako, taj bi pjevao pangerike pol potu ako trebamarcellus wrote:Još kad je kuščević ispalio "HDZ je stvorio demokraciju", dođe ti da nazoveš u emisiju i kažeš togonalu ajd mu odvali šamar reci da je od mene
Kermit-
2014-04-17
Neću se više živcirat, baš me uzrujala ova informacija
Iskreno ako ovo dopustite najebali ste
Iskreno ako ovo dopustite najebali ste
2014-04-11
Ovo je sve šta vam imam reči
A vi vidite šta ćete
A vi vidite šta ćete
2014-04-11
Nema od naroda ništa, taj isti narod kad je dopustio da nakon Sanadera HDZ opet dođe na vlast je narod debilamarcellus wrote:Hektorović wrote:
Još malo fali pa da izađu i jedni i drugi iz ormara
pederska posla to ja odavno tvrdim
prije osam dana sam napisao kolumnu da je narod jedina oporba u državi. Jer mi danas u politici nemamo oporbe
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/marcel-holjevac-u-hrvatskoj-je-narod-jedina-prava-oporba-1172141/
Nemoj se u takve uopće uzdati to je jako glupa masa da joj nema pomoći
2014-04-11
Ovo je repriza prethodnog iz 2014. Akteri se nisu promijenili već samo lica.marcellus wrote:Hektorović wrote:Kermit wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/veliki-raskol-u-drzavnom-vrhu-izvori-iz-hdz-a-o-svadi-najvisih-duznosnika-dva-su-kljucna-razloga-zasto-se-dogodilo-ovo-zaostravanje/7420890/
Guest- Guest
Nakon šta je HDZ opet došao na vlast nakon Sanadera ja sam narod prekrižija
Da mi neznam šta daš nekalkuliram svoje operacije sa njima
Zato će dobit imigranatsku krizu i najezdu
Pa ćemo vidit jel vam HDZ dobar
2014-04-11
Ja sam pripadnik Astar komandeRayMabus wrote:Nakon šta je HDZ opet došao na vlast nakon Sanadera ja sam narod prekrižija
To ti u prevodu znači psihologija u malom prstu
Evo vama imigranti pa biraj
Očeš da te prigaze
Ili ćeš pucati u njih
2014-04-11
Kad sam vidio Don Anemija 2015. nakon terorističkih napada u Francuskoj što je pričao na tv-u o njima i euro politici, vidio sam o kakvoj se to točno EUSSR štetočini radi i tu sam 2-3 puta pisao da je riječ o malom Sanaderu.IamOneofYou wrote:dobro je Marc pisao onomad, kada je na dnevno.hr upozoravao da će Kenwood Kenon biti najgora podvala HDZu, pa onda ga oni primitivni 3zuba kradezeovci optuživali "da radi za UDBU i SDP i Komuniste" :D
A kad imaš epitet "mali", onda znaš kolika će to tek štetočina i problem biti u odnosu na onog unikatnog koji se ranije pokazao stravom i užasom te prodao sve što se dalo prodati svojevremeno dok je bio na vrhuncu.
Floskuletine poltrona i pjevače veselica o Franji Tuđmanu nakon 1999. je čista lakrdija i neozbiljno za bilo što kad se ocjenjuje i mjeri, a stvarna mjerila poput učinkovitosti pravosuđa, učinkovitosti državnog aparata, transparentnosti, radničkih prava, radnih mjesta, gospodarstva demografije non-stop govore sve suprotno zadnjih 18 godina.
Guest- Guest
Nisam ja baš od jučer
Sad biraš između Pregazit ćete imigranti i Pucat ćeš u njih
Ako pucaš u njih nema velike koalicije sa ljevicom
ŠAH MAT
Sad biraš između Pregazit ćete imigranti i Pucat ćeš u njih
Ako pucaš u njih nema velike koalicije sa ljevicom
ŠAH MAT
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Trump ipak kandidat za predsjednika 2024.!?
» Kandidat za američkog predsjednika za ukidanje Ministarstva obrazovanja
» Jakovcic mrsi planove Beljaku i Mrakaci da Milanovic bude i njihov zajednicki kandidat za predsjednika:'Nikad necu glasati za Milanovica.The end'
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Trump ipak kandidat za predsjednika 2024.!?
» Kandidat za američkog predsjednika za ukidanje Ministarstva obrazovanja
» Jakovcic mrsi planove Beljaku i Mrakaci da Milanovic bude i njihov zajednicki kandidat za predsjednika:'Nikad necu glasati za Milanovica.The end'
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
Page 2 of 3