Ta tema je sada in,ali će brzo izaći iz mode
Page 1 of 1
Ta tema je sada in,ali će brzo izaći iz mode
NAPAD NA PREDSJEDNIKA SABORA
URED PREDSJEDNICE ŽESTOKO UZVRATIO GORDANU JANDROKOVIĆU 'Laže kako bi se dodvorio Plenkoviću, sve se lako može provjeriti!'
Odmah nakon što je Gordan Jandroković kritizirao predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović reakcija je došla iz Ureda predsjednice.
'Gordan Jandroković laže u pokušaju dodvoravanja premijeru kada kaže da je prijedlog za sazivanje zajedničke sjednice Vlade otišao, a da prethodno to predsjednica nije najavila premijeru. Odmah nakon sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost predsjednica je premijeru najavila da će prijedlog u toku dana poslati, jer da ni predsjednica ni država više ne mogu čekati rješenje tog pitanja'.
'Isto tako Gordan Jandroković laže da je pisani prijedlog za sazivanje zajedničke sjednice Vlade i potrebi zajedničkog djelovanja predsjednice i Vlade otišao za vrijeme trajanja sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost. To se lako može provjeriti u urudžbenom zapisniku Vlade, jer je prijedlog u Vladi došao u poslijepodnevnim satima', rečeno je Jutarnjem na Pantovčaku.
'Predsjednica je u nekoliko navrata razgovarala s premijerom i predsjednikom Hrvatskog sabora o temi demografije i blokiranih, a od njih dvojice je dobila odgovor: 'Ta tema je sada ‘in’, ali će brzo izaći iz mode'.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ured-predsjednice-zestoko-uzvratio-gordanu-jandrokovicu-laze-kako-bi-se-dodvorio-plenkovicu-sve-se-lako-moze-provjeriti/7417692/
URED PREDSJEDNICE ŽESTOKO UZVRATIO GORDANU JANDROKOVIĆU 'Laže kako bi se dodvorio Plenkoviću, sve se lako može provjeriti!'
Odmah nakon što je Gordan Jandroković kritizirao predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović reakcija je došla iz Ureda predsjednice.
'Gordan Jandroković laže u pokušaju dodvoravanja premijeru kada kaže da je prijedlog za sazivanje zajedničke sjednice Vlade otišao, a da prethodno to predsjednica nije najavila premijeru. Odmah nakon sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost predsjednica je premijeru najavila da će prijedlog u toku dana poslati, jer da ni predsjednica ni država više ne mogu čekati rješenje tog pitanja'.
'Isto tako Gordan Jandroković laže da je pisani prijedlog za sazivanje zajedničke sjednice Vlade i potrebi zajedničkog djelovanja predsjednice i Vlade otišao za vrijeme trajanja sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost. To se lako može provjeriti u urudžbenom zapisniku Vlade, jer je prijedlog u Vladi došao u poslijepodnevnim satima', rečeno je Jutarnjem na Pantovčaku.
'Predsjednica je u nekoliko navrata razgovarala s premijerom i predsjednikom Hrvatskog sabora o temi demografije i blokiranih, a od njih dvojice je dobila odgovor: 'Ta tema je sada ‘in’, ali će brzo izaći iz mode'.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ured-predsjednice-zestoko-uzvratio-gordanu-jandrokovicu-laze-kako-bi-se-dodvorio-plenkovicu-sve-se-lako-moze-provjeriti/7417692/
vili40-
2015-08-02
Re: Ta tema je sada in,ali će brzo izaći iz mode
Gordan Jandroković laže u pokušaju dodvoravanja premijeru
nije ni koly veslo sisala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja ipak kolindi ne vjerujem,pa ne bi se valjda premijer i njegov štitonoša tako sprdali sa problemom blokiranih i demografijom iako su to u potpunosti beznačajne teme za hrvatsku.debotoijusto wrote:Gordan Jandroković laže u pokušaju dodvoravanja premijeru
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ja ipak kolindi ne vjerujem,pa ne bi se valjda premijer i njegov štitonoša tako sprdali sa problemom blokiranih i demografijom iako su to u potpunosti beznačajne teme za hrvatsku.debotoijusto wrote:Gordan Jandroković laže u pokušaju dodvoravanja premijeru
vjerujem oboje , ona je lupila uobicajno a on rukicama mase iz plekijeve straznjice
svejedno uznemirenost stozerne stranke uvijek veseli
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pomalo mi ih je već i žao,njonju isprepadalo u beogradu pa izviždalo u blaiburgu a sad ga doma nazvalo sitnim lažovčićem.Rekle bi bakice nekad:teški je to dinar ali siguran.
vili40-
2015-08-02
Ja samo znan da oni blage veze nemaju kako će riješiti demografiju, pogubili se skroz
Blage veze oni nemaju, lupaju tu nešto bezveze samo da nešto lupaju
Blage veze oni nemaju, lupaju tu nešto bezveze samo da nešto lupaju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Milioni mujica čekaju da riješe problem demografije europe, a mi se tješimo da smo prejadni da bi se oni zadržali kod nas....
Similar topics
» Zatvorenici su napisali knjige i sada žele izaći
» Brzo, brzo dok Amerikanci nisu podigli zid
» Izaći iz Europske unije?Zašto ne!
» Tata, ja odavde neću izaći živ
» Grbin:'Izaci cu izdignutog cela'
» Brzo, brzo dok Amerikanci nisu podigli zid
» Izaći iz Europske unije?Zašto ne!
» Tata, ja odavde neću izaći živ
» Grbin:'Izaci cu izdignutog cela'
Page 1 of 1