Češki Plenki(nja) inače komesarka EU zaprijetila Česima:Izbacićemo vas kao vreću,NJIHOV ODGOVOR:Jedva čekamo!
Page 1 of 1
Češki Plenki(nja) inače komesarka EU zaprijetila Česima:Izbacićemo vas kao vreću,NJIHOV ODGOVOR:Jedva čekamo!
http://www.kurir.rs/planeta/3058069/komesarka-eu-zapretila-cesima-izbacicemo-vas-kao-vrecu-njihov-odgovor-jedva-cekamo?utm_source=Midas&utm_source=Midas&utu_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bInPortal
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Češki Plenki(nja) inače komesarka EU zaprijetila Česima:Izbacićemo vas kao vreću,NJIHOV ODGOVOR:Jedva čekamo!
...eto sto znaci kad si prodana dusa...sve za benificije...ocito je ova dala naznake da bi moglo biti izbacivanja iz eu-a ako nisi na liniji 100% brisela,njemacke,merkel
2015-09-08
Re: Češki Plenki(nja) inače komesarka EU zaprijetila Česima:Izbacićemo vas kao vreću,NJIHOV ODGOVOR:Jedva čekamo!
Mi ćemo sad bit mirni a za dvije godine ide inicijativa za izlazk iz EU
Već se to drma
Već se to drma
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
koja nezahvalna olos.sve te bivse pripizdine(poljska,ceska,kurcpalac)bi danas bile kruva gladne da im nije njemacke.naranis i podignes sirotu i onda ti se nezahvalna bagra smije u lice.slavenska stoka.vec su stari rimljani znali kako ta govna oslovljavat (sclavi-servi)robovi i sluge...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa izbaci ih ako ti nepašu
Sumnjam da će itko plakat za kime
2014-04-11
mislim da se eu u ovakvom obliku svjesno blizi svom kraju...previse ej tu trzavica,nepovjerenja,mrznje,nametanja svoje volje...na koncu predmjevam da ce se eu vratiti svojim korjenima tj europskoj ekonomskoj zajednici(eez) sa manje clanica i vjerojatno pretezno zapadne i sjeverne europe..njemacka ce biti ejdnostavno prisiljena na to da pristane po sistemu..'bolje vrabac u ruci nego golub na grani'
2015-09-08
Alternativa za Njemačku
Fino odmarajte dvije godine i onda krećemo
Fino odmarajte dvije godine i onda krećemo
2014-04-11
Spavaš i čekaš
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dva-dana-sprijecen-ilegalan-ulazak-u-bih-276-drzavljana-visokog-migracijskog-rizika/180530090
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dva-dana-sprijecen-ilegalan-ulazak-u-bih-276-drzavljana-visokog-migracijskog-rizika/180530090
2014-04-11
Davno sam pisao da treba imati 4 EU - Zapadna (Pireneji i Apenini), Sjeverna (Baltik i Skandinavija), Srednja (Njemacka sa Polskom do Jadrana/Hrvatske) i juzna (Balkan)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
sve ostalo je neprirodno i ne moze funkcioniratiflumen wrote:Davno sam pisao da treba imati 4 EU - Zapadna (Pireneji i Apenini), Sjeverna (Baltik i Skandinavija), Srednja (Njemacka sa Polskom do Jadrana/Hrvatske) i juzna (Balkan)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Molim admine da baniraju gornji ološmax123 wrote:koja nezahvalna olos.sve te bivse pripizdine(poljska,ceska,kurcpalac)bi danas bile kruva gladne da im nije njemacke.naranis i podignes sirotu i onda ti se nezahvalna bagra smije u lice.slavenska stoka.vec su stari rimljani znali kako ta govna oslovljavat (sclavi-servi)robovi i sluge...
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Pa izbaci ih ako ti nepašu
Česi barem imaju svoje JA............za razliku od RH politikanata i općeg mentaliteta dajguzića
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Suverenu državu karakteriše to koje gradjane, strane državljane prima na svoju teritoriju. Država kojoj je oduzeto pravo da o tome odlučuje gubi suverenitet.
Zato sam kategorični protivnik migracijskih kvota. Bilo gde u Evropi, ne samo kod nas. Mogu da razore strukturu našeg kontinenta", rekao je Miloš Zeman.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bravo Česi
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Zovu se Cekia valjda, najnovije ime a ne Češka Republika.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Bohemija
( Boemi )
( Boemi )
Ono pada mi na pamet Vesna Pusić i sl.
catabbath-
2015-08-22
pa i mi kazemo bar ve cina ne i prosvjedujemo..no nije se ceski vrh oglasio na ovu izjavu ceske komesarkeYehudim wrote:RayMabus wrote:Pa izbaci ih ako ti nepašu
Česi barem imaju svoje JA............za razliku od RH politikanata i općeg mentaliteta dajguzića
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Suverenu državu karakteriše to koje gradjane, strane državljane prima na svoju teritoriju. Država kojoj je oduzeto pravo da o tome odlučuje gubi suverenitet.
Zato sam kategorični protivnik migracijskih kvota. Bilo gde u Evropi, ne samo kod nas. Mogu da razore strukturu našeg kontinenta", rekao je Miloš Zeman.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bravo Česi
2015-09-08
Cudnog li i zlonamjernog yehudima
2015-09-08
Similar topics
» Plenki ponizio Djakica kao psica!Bus ti meni vjeran i HDZ-u inace...
» Rusi zaprijetili Cesima:'Platit ce te za ovo'
» Ruska vojska regrutima:'Sami kupite vrecu za spavanje,mi dajemo oruzje'
» 4:2- cekamo Skoru :-)
» OTVORENO NAS NAZIVAJU USTASE.. STO CEKAMO?
» Rusi zaprijetili Cesima:'Platit ce te za ovo'
» Ruska vojska regrutima:'Sami kupite vrecu za spavanje,mi dajemo oruzje'
» 4:2- cekamo Skoru :-)
» OTVORENO NAS NAZIVAJU USTASE.. STO CEKAMO?
Page 1 of 1