OTVORENO NAS NAZIVAJU USTASE.. STO CEKAMO?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
OTVORENO NAS NAZIVAJU USTASE.. STO CEKAMO?
[list=breadcrumb]
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/sramota-ustasama-stigli-avioni-f16-letece-iznad-knina-na-proslavi-zlocinacke-akcije-oluja-video-2018-08-02[/list]
02.08.2018. • 21:37 Srbija Danas/ Dnevnik.hr
SRAMOTA! Ustašama stigli avioni F16: Leteće iznad Knina na proslavi ZLOČINAČKE akcije "Oluja" (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen/ MORH Ministarstvo obrane Republike Hrvatske
Avioni su stari između 25 i 30 godina
Tri izraelska aviona F16 Barak sletela su danas na civilni deo zagrebačkog aerodroma Pleso.
Pročitajte i:
[size][size]
Posle odluke o kupovini izraelskih aviona, tri F-16 Barak aviona doletela u Hrvatsku i oni će prema najavama hrvatskih medija sa migovima (MiG -21) leteti iznad Knina na godišnjicu zločinačke akcije "Oluja".
Kako pišu hrvatski mediji, F16 Barak avioni stari su između 25 i 30 godina i za 12 ovakvih letelica Hrvatska će izdvojiti oko pola milijarde dolara, to jest 3 milijarde i 700 miliona kuna.
U cenu aviona uključeni su i troškovi obuke pilota, mehaničara i simulator. U sklopu hrvatskog vazduhoplovstva, ovi avioni će biti u operativnom sastavu tokom 2020. godine.
Hrvatski mediji ističu da izraelske pilote predvodi komandant vazduhoplovne baze Ramal David, te da je prilikom ulaska u hrvatski vazudušni prostor, izraelske avione dočekao avion MiG-21 Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva.
[/size][/size]
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/sramota-ustasama-stigli-avioni-f16-letece-iznad-knina-na-proslavi-zlocinacke-akcije-oluja-video-2018-08-02[/list]
02.08.2018. • 21:37 Srbija Danas/ Dnevnik.hr
SRAMOTA! Ustašama stigli avioni F16: Leteće iznad Knina na proslavi ZLOČINAČKE akcije "Oluja" (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen/ MORH Ministarstvo obrane Republike Hrvatske
Avioni su stari između 25 i 30 godina
Tri izraelska aviona F16 Barak sletela su danas na civilni deo zagrebačkog aerodroma Pleso.
Pročitajte i:
- KRAJINA DATA ZA KOSOVO? Beograd krivio Knin za pad RSK!
- Linta OŠTRO: Nijedan normalan i častan narod ne bi mogao da slavi proterivanje 220.000 ljudi
- HRVATSKI GENERAL sišao sa uma, izrekao novu boleštinu: Srbi sami sebe gazili tenkovima u OLUJI!
[size][size]
Posle odluke o kupovini izraelskih aviona, tri F-16 Barak aviona doletela u Hrvatsku i oni će prema najavama hrvatskih medija sa migovima (MiG -21) leteti iznad Knina na godišnjicu zločinačke akcije "Oluja".
Kako pišu hrvatski mediji, F16 Barak avioni stari su između 25 i 30 godina i za 12 ovakvih letelica Hrvatska će izdvojiti oko pola milijarde dolara, to jest 3 milijarde i 700 miliona kuna.
U cenu aviona uključeni su i troškovi obuke pilota, mehaničara i simulator. U sklopu hrvatskog vazduhoplovstva, ovi avioni će biti u operativnom sastavu tokom 2020. godine.
Hrvatski mediji ističu da izraelske pilote predvodi komandant vazduhoplovne baze Ramal David, te da je prilikom ulaska u hrvatski vazudušni prostor, izraelske avione dočekao avion MiG-21 Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva.
[/size][/size]
immortal-
2014-04-16
Re: OTVORENO NAS NAZIVAJU USTASE.. STO CEKAMO?
Tiha mobilizacija neka počne......
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
posto ce zidovi voziti nove avione mozda da im damo krive koordinate pa produže do Bg ..epikur37 wrote:Tiha mobilizacija neka počne......
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zato plaćamo kolicu, plenkija, burićku i ekipu..nećemo mi više, mortice..
je da ne rade puno, ali nema veze
je da ne rade puno, ali nema veze
2014-04-12
epikur37 wrote:Tiha mobilizacija neka počne......
immortal-
2014-04-16
Vidim epiju debelo idu na zivce ovi iz beograda...jebu ih sipci,muje a oni siplju otrov na hrvatsku i hrvate...oce pizdarije...oce da se biju...
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
epi se zeza-
2014-04-12
Jednom da zauvijek završimo s njima....ajmo!
2015-08-06
Epi diši.. diši
epikur37 wrote:Jednom da zauvijek završimo s njima....ajmo!
mislim da Cios i Cezar imaju koncesiju.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
AssadNaPodmornici wrote:Epi diši.. diši
odoh pojest
2015-08-06
Pogledam njihove TV kanale tu i tamo ...vuksadinare wrote:Vidim epiju debelo idu na zivce ovi iz beograda...jebu ih sipci,muje a oni siplju otrov na hrvatsku i hrvate...oce pizdarije...oce da se biju...
Sta reci, a nista do mentalni poremecaj teske kategorije.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Epi se zeza ...
Mada nisam to u životu vidjela, oteli im komad Srbije njih boli k.., ništa oni.
Dok oni žale zato sto nisu uspjeli oteti dio tuđeg teritorija.
Pa to kao da je nama krajina ispred nosa sa glavnim gradom Kninom i idemo u Zadar sa pasosem iz Zagreba a žalimo za Zemunom ..
Mada nisam to u životu vidjela, oteli im komad Srbije njih boli k.., ništa oni.
Dok oni žale zato sto nisu uspjeli oteti dio tuđeg teritorija.
Pa to kao da je nama krajina ispred nosa sa glavnim gradom Kninom i idemo u Zadar sa pasosem iz Zagreba a žalimo za Zemunom ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A baš to..
mortal, pa pusti ih neka si požderu đigericu :)
Noor wrote:mortal, pa pusti ih neka si požderu đigericu :)
davno, jos kad se nije ni racunalo na rat, bio sam u srbiji...kad su culi odakle sam, odmah me prozvali "ustasa"...iako mi je nono bio partizan...jbga...takvi su srbi
Last edited by flumen on 3/8/2018, 16:36; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
znam...i moj sin koji radi u HV je ustasa....91. godisteflumen wrote:Noor wrote:mortal, pa pusti ih neka si požderu đigericu :)
davno, jos kad se nije ni racunalo na rat, bio sam u srbiji...kad su culi odakle sam, odmah me prozvali "ustasa"...iako mi je nonobio partizan...jbga...takvi su srbi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:znam...i moj sin koji radi u HV je ustasa....91. godisteflumen wrote:Noor wrote:mortal, pa pusti ih neka si požderu đigericu :)
davno, jos kad se nije ni racunalo na rat, bio sam u srbiji...kad su culi odakle sam, odmah me prozvali "ustasa"...iako mi je nonobio partizan...jbga...takvi su srbi
u mom kraju nije ni bilo ustasa. nesto malo na Susaku, ali u Rijeci nije...uglavnom beznacajni za taj dio hrvatske tako da ni teoretski ne mogu biti ustasa. ali srbima je bitno da si hrvat...pa ustasa...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa oni jedni drugima na unutarsrpskim demonstracijama viču da su Ustaše...
BUgi men bre...
BUgi men bre...
Guest- Guest
Ljudi bez identiteta
S nickovima
Bez imena
Bez povijesti
Pizdarija virtuale
S nickovima
Bez imena
Bez povijesti
Pizdarija virtuale
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» 4:2- cekamo Skoru :-)
» Dok čekamo povratnike, stigla useljenica
» Šef srpskih plaćenika: Rusi nas nazivaju ciganima.
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» 4:2- cekamo Skoru :-)
» Dok čekamo povratnike, stigla useljenica
» Šef srpskih plaćenika: Rusi nas nazivaju ciganima.
Page 1 of 3