Hrvatski baletan:"Jedva ostadoh živ u toj Smrdiji.Strašno!"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatski baletan:"Jedva ostadoh živ u toj Smrdiji.Strašno!"
dzango wrote:Ja to ne razumem. Ja često nisam politički korektan. Ali onda ostajem nekorektan do kraja.Yehudim wrote:dzango wrote:Pljuje pa liže popljuvano. Izgleda da nije baš puno pametan.
Sere najprije pa onda liže svoju nečist.............tipično, ka i onaj bijednik ( desetak njih ) sa Blajbuga
Najprije arlauče sa rukom u naci- pozdravu a onda slini u pritvoru da eto on nije tako mislio
Cijenim i respektiram -dosljedne- likove
Jedan od primjera Tito - " Ne priznajem vaš sud, i da, jesam bombaš, bombe su moje.
Šešelj - " Jebem vam mater svima, možete da pristanete da mi popušite kurac i pojedete govna koja ste izasrali "- kraj citata
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Hahaha - Smrdija! Dobro ih je zajebo!
crvenkasti-
2014-04-17
sad ih i baletani jebu...hahaah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A možda jebaletan nevin i nije ništa kriv.
Kad se vratio iz Srbije, susjedi Hrvati su ga vjerojatno htjeli linčovati jer su mislili da je četnik.
A on zna da pravi Hrvati Srbiju zovu Smrdija. Sad je miran.
Kad se vratio iz Srbije, susjedi Hrvati su ga vjerojatno htjeli linčovati jer su mislili da je četnik.
A on zna da pravi Hrvati Srbiju zovu Smrdija. Sad je miran.
crvenkasti-
2014-04-17
Nešto mi govori da više tamo neče dobiti delo.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
ono kad baletan/peder radi za nasu stvar , sve mu oprosteno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
naravno..osobno nika dnisam bio protiv ljevicara,liberala pa i pedera koji su disali hrvatski...koji su imali nacionalni osjecaj..svakako su mi drazi i psotujem ih vise od onih koji se vode vodiljom..'moj dom je svijet'..'nije vazno gdje mi je dom' i slicnodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ostao kratkog pa pobesneo...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:naravno..osobno nika dnisam bio protiv ljevicara,liberala pa i pedera koji su disali hrvatski...koji su imali nacionalni osjecaj..svakako su mi drazi i psotujem ih vise od onih koji se vode vodiljom..'moj dom je svijet'..'nije vazno gdje mi je dom' i slicnodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
a unda ima nade i za mene maloga jednog dana
2014-04-12
ovisi..ako ti je frljic simpa nista od toga...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:naravno..osobno nika dnisam bio protiv ljevicara,liberala pa i pedera koji su disali hrvatski...koji su imali nacionalni osjecaj..svakako su mi drazi i psotujem ih vise od onih koji se vode vodiljom..'moj dom je svijet'..'nije vazno gdje mi je dom' i slicnodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovisi..ako ti je frljic simpa nista od toga...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:naravno..osobno nika dnisam bio protiv ljevicara,liberala pa i pedera koji su disali hrvatski...koji su imali nacionalni osjecaj..svakako su mi drazi i psotujem ih vise od onih koji se vode vodiljom..'moj dom je svijet'..'nije vazno gdje mi je dom' i slicnodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
odreknem se frlje dok si rekao skafiskafnjak i prigrlim zeljku markic i jos kazem da nikada nisam rekao...
2014-04-12
dzango wrote:Ne ide to tako. Institucije od nacionalnog značaja poput Narodnog pozorišta, Narodnog muzeja i druge, treba finansirati jer nema šanse da opstanu na tržištu. Nisu to neki veliki novci obzirom šta predstavljaju. Tržištu treba prepustiti komercijalna pozorišta.
Ne vidim nešto kvalitetnih glumaca niti kvalitetnih novih komada po takvim institucijama.
Legla uhljebizma i klanovskog čerupanja proračuna.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Deca unetnika.
Ko moze Dramski Fakultet upisati.
Finansiras kvazi umetnike.
Ko moze Dramski Fakultet upisati.
Finansiras kvazi umetnike.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Taj sigurno nije fetivi Riječanin.vuksadinare wrote:po prezimenu... ..sa mnom je radio jedan savkovic isto iz okolice rijeke...i njegovi su fetivi...ne boj se nije porijeklom hercegovac,bosanac...Sora wrote:Savković je dakle Hrvat ? Iz rijeke
Rekla bi po prezimenu nije
Ali ipak je po svemu kako je postupio.
nezahvalan, vrijeđa domaćine, nepošten i prevrtljiv
A vjerovatno nije ni Hrvat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima odličnih predstava i odličnih glumaca. Jedino što je to loše ispraćeno u javnosti. Mnogo su interesantnije Farme i ostala rijaliti sranja.Hektorović wrote:dzango wrote:Ne ide to tako. Institucije od nacionalnog značaja poput Narodnog pozorišta, Narodnog muzeja i druge, treba finansirati jer nema šanse da opstanu na tržištu. Nisu to neki veliki novci obzirom šta predstavljaju. Tržištu treba prepustiti komercijalna pozorišta.
Ne vidim nešto kvalitetnih glumaca niti kvalitetnih novih komada po takvim institucijama.
Legla uhljebizma i klanovskog čerupanja proračuna.
Odričeš li se sotone...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:ovisi..ako ti je frljic simpa nista od toga...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:naravno..osobno nika dnisam bio protiv ljevicara,liberala pa i pedera koji su disali hrvatski...koji su imali nacionalni osjecaj..svakako su mi drazi i psotujem ih vise od onih koji se vode vodiljom..'moj dom je svijet'..'nije vazno gdje mi je dom' i slicnodebotoijusto wrote:
odreknem se frlje dok si rekao skafiskafnjak i prigrlim zeljku markic i jos kazem da nikada nisam rekao...
Odričeš li se tampona natopljenih u nedozvoljene supstance...
Odričeš li se muške ljubavi...
Odričeš li se napada ma svetu mater crkvu i njezine pastire...
Odričeš li se zagovaranja poremećenih vrijednosti...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Miro Bulj jedva ceka sudjenje sa Mesicem:'Mesic je elementarna nepogoda za hrvatski narod'
» Smanjivanje abortusa u Smrdiji
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» UPLAKANI MONSTRUM ,,, JEDVA DOČEKAO
» Jedva čekam drugi val
» Smanjivanje abortusa u Smrdiji
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» UPLAKANI MONSTRUM ,,, JEDVA DOČEKAO
» Jedva čekam drugi val
Page 3 of 3