Hrvatski baletan:"Jedva ostadoh živ u toj Smrdiji.Strašno!"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatski baletan:"Jedva ostadoh živ u toj Smrdiji.Strašno!"
Kaže da je mislio na kulturnu politiku i raspodelu para, naročito što se tiče igre i baleta. Tu je u pravu. Sve pare su međusobno podelili sendvičari na čelu sa onim đubretom Ajom Jung.vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
Biće da nije baš razmišljao dok je pisao status.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ajde, mora se malo dodvorit hrvatskom decku i ocrnit srpskog, ipak se doma vratio.
I ne spominje cetnike (ustase i partizane), ovo nije strasno.
I ne spominje cetnike (ustase i partizane), ovo nije strasno.
2014-04-12
..covjek u ljutnji napise svasta obicno ono sto doista misli...inace balet je doista tezak...i ako te u necem zakinu lako planu...mada ovaj nije losu pinku zaradio..sad sto su mu oni doista obecali mozda koju kintu vise a nisu ispunili..jbg onda...dzango wrote:Kaže da je mislio na kulturnu politiku i raspodelu para, naročito što se tiče igre i baleta. Tu je u pravu. Sve pare su međusobno podelili sendvičari na čelu sa onim đubretom Ajom Jung.vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Kaže da je mislio na kulturnu politiku i raspodelu para, naročito što se tiče igre i baleta. Tu je u pravu. Sve pare su međusobno podelili sendvičari na čelu sa onim đubretom Ajom Jung.vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
Balet i te pizdarije prepustiti tržištu. Državno financiranje samo stvara kastu netalentiranih uhljeba .
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Baletan . Biti će da su ga pregrubo guzili.
catabbath-
2015-08-22
meni je je jedan poznanik inace restaurator kojije dobio neki posao u beogradu da restaurira nekakvu kucu od povijesne vaznosti sklopio posao sa ministarstvom kulture srbije prosle godine..i bio je na tom poslu tri mjeseca tamo..od ugovorene love dobio ej samo pola...i do dan danas mu nisu isplatili drugu polovicu..inace nije nacionalist ali je reagirao slicno kao ovaj ne javno ali reakcija ej bila poprilicno slicna
2015-09-08
to je za kriterije dovoljno, oćemo macom sikirom ili metak u potiljak :Dkaja wrote:ja za njega nisam nikad čula :)vuksadinare wrote:plus sto je rekao kad se pravdao da oni tamo i nisu nesto..sto govori u prilog da je sam sebe tamo gledao kao zvijezdu..kaja wrote:Da, moguće , on zvijezda a oni zajebavaju , nije u redu. Sad je konacno na slobodnom teritoriju pa moze srat i 4 u zrak.vuksadinare wrote:...a vjerojatno necim niej bio zadovoljan..vjerojatno ga nisu tretirali kao 'zvijezdu' pa sam je opisao da je dosta radio..valjda je mislio sto ga drilaju on je tu dosao ko zvijezda...umjesto da su ga vodili po splavovima on je morao raditi...a 'zvijezda'kaja wrote:
Pa da ti negdje i bilo lose ne kazes to iz pristojnosti a posebno ako su ti jos platili ..
Debil..
:)
Od kad ja mace i sikire promoviram.tre wrote:to je za kriterije dovoljno, oćemo macom sikirom ili metak u potiljak :Dkaja wrote:ja za njega nisam nikad čula :)vuksadinare wrote:plus sto je rekao kad se pravdao da oni tamo i nisu nesto..sto govori u prilog da je sam sebe tamo gledao kao zvijezdu..kaja wrote:Da, moguće , on zvijezda a oni zajebavaju , nije u redu. Sad je konacno na slobodnom teritoriju pa moze srat i 4 u zrak.vuksadinare wrote:
...a vjerojatno necim niej bio zadovoljan..vjerojatno ga nisu tretirali kao 'zvijezdu' pa sam je opisao da je dosta radio..valjda je mislio sto ga drilaju on je tu dosao ko zvijezda...umjesto da su ga vodili po splavovima on je morao raditi...a 'zvijezda'
Ovaj bi rade nešto u dupe mislim..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A mozda i je na to mislio , al krivo se izrazio :)dzango wrote:Kaže da je mislio na kulturnu politiku i raspodelu para, naročito što se tiče igre i baleta. Tu je u pravu. Sve pare su međusobno podelili sendvičari na čelu sa onim đubretom Ajom Jung.vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
daj kajo nemoj zajebavati, da sam ubacio pasa ili psa ili kera u priču bilo bi puno gore od ovoga što pišem :Dkaja wrote:Od kad ja mace i sikire promoviram.tre wrote:to je za kriterije dovoljno, oćemo macom sikirom ili metak u potiljak :Dkaja wrote:ja za njega nisam nikad čula :)vuksadinare wrote:plus sto je rekao kad se pravdao da oni tamo i nisu nesto..sto govori u prilog da je sam sebe tamo gledao kao zvijezdu..kaja wrote:
Da, moguće , on zvijezda a oni zajebavaju , nije u redu. Sad je konacno na slobodnom teritoriju pa moze srat i 4 u zrak.
Ovaj bi rade nešto u dupe mislim..
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ne ide to tako. Institucije od nacionalnog značaja poput Narodnog pozorišta, Narodnog muzeja i druge, treba finansirati jer nema šanse da opstanu na tržištu. Nisu to neki veliki novci obzirom šta predstavljaju. Tržištu treba prepustiti komercijalna pozorišta.Hektorović wrote:dzango wrote:Kaže da je mislio na kulturnu politiku i raspodelu para, naročito što se tiče igre i baleta. Tu je u pravu. Sve pare su međusobno podelili sendvičari na čelu sa onim đubretom Ajom Jung.vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
Balet i te pizdarije prepustiti tržištu. Državno financiranje samo stvara kastu netalentiranih uhljeba .
Verovatno. Izvinio se svima koje je uvredio i to je meni OK.kaja wrote:A mozda i je na to mislio , al krivo se izrazio :)dzango wrote:Kaže da je mislio na kulturnu politiku i raspodelu para, naročito što se tiče igre i baleta. Tu je u pravu. Sve pare su međusobno podelili sendvičari na čelu sa onim đubretom Ajom Jung.vuksadinare wrote:....pa ja vjerujem da je covjek iskreno mislio...samo sjetio se opet love oa se posipa pepelom
pa u kulturi se i ponajvise duguje love..ja ne znam nekog kultirnog djelatnika i instituciju kome ministarstvo kulture ne duguje ako ne svu onda dio love..vec sam naveo primjer poznanika restauratora kojem vec vise od godinu dana ministarstvo srbije duguje pola love po ugovoru..dio mu je placen nakon zavrsetka njegovog posla a dio do dan danas nije isplacen a u ugovoru lijepo pise da ce mu sva lova sjesti na racun najkasnije dva mjeseca nakon zavrsetka njegovog posla...veli mi taj poznanik da ih sad idem tuziti tu lovu cemu pojesti samo troskovi suđenja...ovako jeprisiljen non stop slati upute i prigovore..ali tamo nitko izgleda ne trza..nije jedini u tom poslu kome ministarstvo kulture srbije duguje..
2015-09-08
kad ce se Frljic ispricati za sva sranja koja je napravio u Rijeci?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Mi cemo njemu.flumen wrote:kad ce se Frljic ispricati za sva sranja koja je napravio u Rijeci?
Malom injekcijom iz budzeta.
Kad ga otjeraju od nekud po tko zna koji put.
Znam da su umjetnici cesto psihoticni
Ali ovaj je uz to i netalentiran.
2014-04-12
dzango wrote:Pljuje pa liže popljuvano. Izgleda da nije baš puno pametan.
Sere najprije pa onda liže svoju nečist.............tipično, ka i onaj bijednik ( desetak njih ) sa Blajbuga
Najprije arlauče sa rukom u naci- pozdravu a onda slini u pritvoru da eto on nije tako mislio
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ja to ne razumem. Ja često nisam politički korektan. Ali onda ostajem nekorektan do kraja.Yehudim wrote:dzango wrote:Pljuje pa liže popljuvano. Izgleda da nije baš puno pametan.
Sere najprije pa onda liže svoju nečist.............tipično, ka i onaj bijednik ( desetak njih ) sa Blajbuga
Najprije arlauče sa rukom u naci- pozdravu a onda slini u pritvoru da eto on nije tako mislio
ovom se iz aviona vidi da je tezak peder
Hrvatski koreograf koji je Srbiju nazvao "Smrdija" dobio odgovor na koji TREBA DA BUDEMO PONOSNI
Nakon što je hrvatski koreograf Ronald Savković, koji je prethodnih dana u Beogradu radio na baletu "Hazarski rečnik - Lovci na snove", po odlasku iz Srbije na društvenim mrežama ostavio poruku "Ne pitaj me ništa, jedva ostah živ u toj smrdiji. Strašno", našoj redakciji je Aleksandar Gatalica, pisac i predsednik UO Narodnog pozorišta, poslao pismo koje prenosimo u celosti.
Poštovane kolege iz "Blica", moram napisati nekoliko redova nakon postova Ronalda Savkovića, koreografa baleta “Hazarski rečnik”. Pišem kao predsednik UO Narodnog pozorišta, ali pre svega kao pisac.
Ja, lično, nikad nisam čuo da neko kulturnu scenu Srbije zove kulturnom scenom Smrdije, a ako to neko čini, on se ne nalazi u krugu mojih saradnika, ili prijatelja, pa čak ni u krugu mojih neprijatelja i poetičkih neistomišljenika. Kulturnu scenu Srbije smatram najdominantnijom u regionu Balkana, ne samo u jednoj odnosno drugoj umetnosti, ne samo u ovom ili onom poetičkom pogledu, već u celosti, premerljivo brojkama i događajima.
To da uticaj srpske književnosti u regionu (Velikić, Petković, Basara) daleko premašuje upliv svih ostalih književnosti u Srbiji, mislim, ne treba dokazivati. Ako neko misli da je i ovo neproverljivo, dovoljno je samo pogledati broj izlagača na Beogradskom sajmu knjiga i uporediti s bilo kojim sajmom u regionu. Potom, dovoljno je broj prodatih knjiga dobitnika Ninove nagrade uporediti s brojem prodatih primeraka dobitnika bilo koje nacionalne nagrade u regionu. Na kraju i nešto sasvim sveže: poredak zemalja po broju ulazaka na najveći govorni sajt poezije na internetu Lyrikline u Berlinu: Nemačka 313.691 ulazak, SAD 38.799, Austrija 38.112 i Srbija na četvrtom mestu 35.266, moram dodati i ovo Hrvatska na 40. mestu sa 1.825 ulazaka.
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA
Aleksandar Gatalica
O uticaju našeg alternativnog teatra, kao i onog iz velikih pozorišnih kuća nije potrebno pričati. Samo broj predstava s kojima je Narodno pozorište gostovalo u regionu, premašuje broj predstava koje su gostovale u Narodnom pozorištu, a o gostovanjima Dah teatra, Bitef teatra i drugih kompanija da se ne govori.
O uplivu našeg slikarstva i konceptualne umetnosti drugom prilikom. Sad još jedan podatak: netačno je da je Ronald Savković dobio honorar od 10 miliona dinara. Ukupni troškovi produkcije Hazarskog rečnika su iznosili 9 miliona, a Narodno pozorište učestvovalo je sa 6 miliona dinara. Koreograf je, dakle, u "Smrdiji", zaradio znatno manje, tačno prema odobrenom budžetu Narodnog pozorišta.
- Aleksandar Gatalica
- 30.05.2018. 06:30 > 07:18
Guest- Guest
sačuvaj me Boze hrvatske k-U-lture
Guest- Guest
hrvati samo nesto glume, imitiraju svabe i kenjaju
obicini plagijatori, ko kineska industrija
obicini plagijatori, ko kineska industrija
Guest- Guest
dzango wrote:Ja to ne razumem. Ja često nisam politički korektan. Ali onda ostajem nekorektan do kraja.Yehudim wrote:dzango wrote:Pljuje pa liže popljuvano. Izgleda da nije baš puno pametan.
Cijenim i respektiram -dosljedne- likove
Jedan od primjera Tito - " Ne priznajem vaš sud, i da, jesam bombaš, bombe su moje.
Šešelj - " Jebem vam mater svima, možete da pristanete da mi popušite kurac i pojedete govna koja ste izasrali "- kraj citata
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Miro Bulj jedva ceka sudjenje sa Mesicem:'Mesic je elementarna nepogoda za hrvatski narod'
» Smanjivanje abortusa u Smrdiji
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» UPLAKANI MONSTRUM ,,, JEDVA DOČEKAO
» Jedva čekam drugi val
» Smanjivanje abortusa u Smrdiji
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» UPLAKANI MONSTRUM ,,, JEDVA DOČEKAO
» Jedva čekam drugi val
Page 2 of 3