Sve je manje nezaposlenih
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sve je manje nezaposlenih
Samo pazite Nemojte se usavršavat tamo gdje se ne vidite
Ući ćete u svojevrsni tram tram
Moga san ja ovo položit i prije dvadesetak godina iako imam iz Italije položen tečaj italijanskog jezika no to je nešto interno nije za posao tj položio sam gramatika italiana
Sad ću ovo položit jer sam skužija odma da sa četrdeset godina bolje u životopis ubacit diplomu jezika godina proizvodnje NEDAVNO tj 2018
Ući ćete u svojevrsni tram tram
Moga san ja ovo položit i prije dvadesetak godina iako imam iz Italije položen tečaj italijanskog jezika no to je nešto interno nije za posao tj položio sam gramatika italiana
Sad ću ovo položit jer sam skužija odma da sa četrdeset godina bolje u životopis ubacit diplomu jezika godina proizvodnje NEDAVNO tj 2018
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam vam sa nekih 22 godine u Italiji između ostaloga položija za interne potrebe dakle nešto šta je vezano samo uz uski krug djelovanja no moraš studirati dalje i čitati knjige od pesto strana
La grammatica italiana
Onda znaš kako ću ovaj tečaj položit kad je predavač Hrvat
Ajme he he he
La grammatica italiana
Onda znaš kako ću ovaj tečaj položit kad je predavač Hrvat
Ajme he he he
2014-04-11
moj otac je i ranije otisao ... krajem pedesetih ili sam pocetak 60flumen wrote:najbolja je statistika nezaposlenosti bila u SFRJ '68 / '69 kad je odjednom otislo 700.000 Hrvata u Gastarbajtere...
immortal-
2014-04-16
usrana juga. nisi smio van do 92 u minkensku bojnu.mortal wrote:moj otac je i ranije otisao ... krajem pedesetih ili sam pocetak 60flumen wrote:najbolja je statistika nezaposlenosti bila u SFRJ '68 / '69 kad je odjednom otislo 700.000 Hrvata u Gastarbajtere...
2014-12-30
veber wrote:a od kuda onda srbi i slovenci u njemačkoj?flumen wrote:najbolja je statistika nezaposlenosti bila u SFRJ '68 / '69 kad je odjednom otislo 700.000 Hrvata u Gastarbajtere...
od stoljeća sedmog zajedno s turcima.
700 000 Hrvata u Njemackoj...tada, sada oko 400.000 uglavnom na jugu (Bayern i Baden Würtemberg)
Slovenaca vrlo malo.
Srbe se nazalost ne razlikuje od Hrvata kad imaju hrvatsku putovnicu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
da. kada si isključiv.flumen wrote:veber wrote:a od kuda onda srbi i slovenci u njemačkoj?flumen wrote:najbolja je statistika nezaposlenosti bila u SFRJ '68 / '69 kad je odjednom otislo 700.000 Hrvata u Gastarbajtere...
od stoljeća sedmog zajedno s turcima.
700 000 Hrvata u Njemackoj...tada, sada oko 400.000 uglavnom na jugu (Bayern i Baden Würtemberg)
Slovenaca vrlo malo.
Srbe se nazalost ne razlikuje od Hrvata kad imaju hrvatsku putovnicu.
svi su bježali iz yuge. u njemačkoj je najviše sančosa. ero zapeo u ljubljani.
2014-12-30
a bilo tako dobro...veber wrote:flumen wrote:veber wrote:svi su bježali iz yuge.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
veber wrote:titov glavni izvozni posao.
sigurne devize na yugobanki, a isplata u dinarima...
flumen-
2015-08-21
inace u Njemackoj je 8 milijuna nezaposlenih
plus 1,7 milijuna na socijali plus azilanti i izbjeglice koji nemaju radnu dozvolu. brat bratu 10 milijuna muktara.
ako tome pridodamo jos i drzavne, komunalne i gradske (opcinske) cinovnike (uhljebe), cudo je da ta zemlja jos funkcionira
plus 1,7 milijuna na socijali plus azilanti i izbjeglice koji nemaju radnu dozvolu. brat bratu 10 milijuna muktara.
ako tome pridodamo jos i drzavne, komunalne i gradske (opcinske) cinovnike (uhljebe), cudo je da ta zemlja jos funkcionira
flumen-
2015-08-21
Ako se ovako nastavi neće više imati ko hraniti domoljube. Za koju godinu će možda naši heroji i njihove obitelji morati preživljavati sa penzijom manjom od 20 000 kn, strava.
Pa nastavit će se , ljudi iseljavaju svaki dan iz ove močvare
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Još dvoje nezaposlenih manje
» Zavod za zapošljavanje: Manje nezaposlenih u Slavoniji
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Još dvoje nezaposlenih manje
» Zavod za zapošljavanje: Manje nezaposlenih u Slavoniji
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 3 of 3