Sve je manje nezaposlenih
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sve je manje nezaposlenih
taman kad pukne kriza, nije ti dobar plan.RayMabus wrote:Ja imam jednu šemu koja se zove : zakopati se negdje dvije godine
Znači oću se zakopati negdje dvije godine i onda tražim gdje ću se zakopati
Imaj u vidu da ja pratim buduće događaje i onda ovako prođu dvije godine do tog vremenskog cilja tj ja se zakopan
Odem u Njemačku i onda se zakopan na dvi godine u nekom poslu
Guest- Guest
Pa ako tamo pukne plan ovdje će biti puno žešće sranje
Plan mi je odličan
Pukne li tamo kriza Arapi raus
Slaven sam bjelac slobodni strijelac
Plan mi je odličan
Pukne li tamo kriza Arapi raus
Slaven sam bjelac slobodni strijelac
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znaci bar 5000 otislo vanka..treba racunati da svake godine u cijeloj Hrvatskoj jedna generacija zavrsava obrazovanje i ide na HZZRayMabus wrote:Eto ima i dobrih vijesti kad s 32 tisuće padneš na 27 tisuća u godinu dana
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/548646/zanati-su-na-cijeni-donosimo-godisnju-analizu-trzista-rada-u-splitu-i-okolici-evo-koja-zanimanja-su-trenutno-najtrazenija-a-za-kojima-bi-uskoro-mogla-nastati-prava-pomama
immortal-
2014-04-16
Bude li u Njemačkoj kriza prvo će ti potonit periferije... Španjolska, Italija, Balkan
Ovdje ti je još balkanska ruta i Bosna
Znači Njemačka zadnja tone
Sad pratimo AfD i nove islamističke napade po Evropi
Ovdje ti je još balkanska ruta i Bosna
Znači Njemačka zadnja tone
Sad pratimo AfD i nove islamističke napade po Evropi
2014-04-11
sve je manje nezaposlenih a sve je više neradnika, kad meni rabi da mi neko ubere grojze a plačam dobro i dobiju i ručak i marendu i večeru i spavanje samo stari dolaze a mladih nema neka hode po svitu kad su štupiti
kod mene bi mogli delat cilu godinu za dobre šolde i bi nešto naučili ovako ih samo iskorištavaju i onda se vrate ko budale doma i nisu više za niš
kod mene bi mogli delat cilu godinu za dobre šolde i bi nešto naučili ovako ih samo iskorištavaju i onda se vrate ko budale doma i nisu više za niš
Guest- Guest
Evo Austrija smanjila socijalu Ciganima u Beču
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2000894
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2000894
2014-04-11
Šalim se ovo za Njemačku, znam samo da nemam namjeru ovo lito radit te neke sezonske poslove nego nakon lita vidit šta di tko i kuda
Nemam ni ja trenutno neku ideju šta ću, znam samo šta neću
Nemam ni ja trenutno neku ideju šta ću, znam samo šta neću
2014-04-11
Jbg. meni sezona nije za raditi, ono baš mi se neda, to je doba za izležavati se u hladu, cugati i jebavati i opet izležavati...
A ecatabbath wrote:Jbg. meni sezona nije za raditi, ono baš mi se neda, to je doba za izležavati se u hladu, cugati i jebavati i opet izležavati...
Tako meni i ti poslovi u turizmu đabe meni šta to ima kad ja znam da bi nakon deset dana sam uteka
2014-04-11
Čovjek koji nije zadovoljan svojim poslom nije zadovoljan ni svojim životom
Đabe meni pričati o 12 sati i više po najvećoj žegi bez dana odmora i kako u par miseci moš zaradit za cilu godinu kad ja tu neću pet dana izdržati
Đabe meni pričati o 12 sati i više po najvećoj žegi bez dana odmora i kako u par miseci moš zaradit za cilu godinu kad ja tu neću pet dana izdržati
2014-04-11
RayMabus wrote:Samo pada brojka iz godine u godinu
Svake godine par tisuća ljudi na zavodu manje
Umire se rodjo
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Pameti, ne umire se nego se izlazi sa tržišta rada,a u njega ulazi manje novih radnika,a i jedan dio ode vanka.Yehudim wrote:RayMabus wrote:Samo pada brojka iz godine u godinu
Svake godine par tisuća ljudi na zavodu manje
Umire se rodjo
Guest- Guest
Ima više faktora ali uglavnom je iseljavanje.... ono više od 50% ti je iseljavanje
Od 50% do 2/3 je iseljavanje
Od 50% do 2/3 je iseljavanje
2014-04-11
Da je riječ o iseljavanju najbolje se vidi kad ti dođu podaci početkom tekuće godine o broju rođenih
Bježe mladi i mlade obitelji
Bježe mladi i mlade obitelji
2014-04-11
Isto manje i to dosta manje jer ljudi odlaze, jer ne žele raditi za burek, režije i kavu sa šlagomTriny wrote:A zaposlenih? Isto manje?
Kermit-
2014-04-17
najbolja je statistika nezaposlenosti bila u SFRJ '68 / '69 kad je odjednom otislo 700.000 Hrvata u Gastarbajtere...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
a od kuda onda srbi i slovenci u njemačkoj?flumen wrote:najbolja je statistika nezaposlenosti bila u SFRJ '68 / '69 kad je odjednom otislo 700.000 Hrvata u Gastarbajtere...
od stoljeća sedmog zajedno s turcima.
2014-12-30
Ja se taman vratija s razgovora sa zavoda za zapošljavanje
Uplatit ću B 1 stupanj italijanskog jezika
Oko 2000 kuna 70 sati traje meni će i kraće jer znam jezik
Sad ću studirati cilo lito i kupat se
Kad imaš papir imaš potvrdu pa kome treba strojarski tehničar sa znanjem italijanskog evo ti potvrda plus znanje engleskoga standardno pa eto to ti je to
Malo mornarica liti na jedrilicama
Uplatit ću B 1 stupanj italijanskog jezika
Oko 2000 kuna 70 sati traje meni će i kraće jer znam jezik
Sad ću studirati cilo lito i kupat se
Kad imaš papir imaš potvrdu pa kome treba strojarski tehničar sa znanjem italijanskog evo ti potvrda plus znanje engleskoga standardno pa eto to ti je to
Malo mornarica liti na jedrilicama
2014-04-11
Ovo nisam uopće planira, da mi je netko prije uru i po ovo reka reka bi mu da se zeza
Dopizdilo mi slat životopise od tri rečenice
Sad će dobit brajo B 1 ili B 2 stupanj italijanskog u životopis
Turistička zemlja plus apartmani jedan na Baćvicama i tri u Kaštelima pa otvoriti firmu za iznajmljivanje sebi plus okolo
Dopizdilo mi slat životopise od tri rečenice
Sad će dobit brajo B 1 ili B 2 stupanj italijanskog u životopis
Turistička zemlja plus apartmani jedan na Baćvicama i tri u Kaštelima pa otvoriti firmu za iznajmljivanje sebi plus okolo
2014-04-11
Inače ovo vam je vezano uz onu temu kako podignit plaće
Učite
Svjedožbe
Svaka svjedožba vam je izdižete se iznad drugih plus budući poslodavac vidi da vi učite tj trudite se usavršavat
Učite
Svjedožbe
Svaka svjedožba vam je izdižete se iznad drugih plus budući poslodavac vidi da vi učite tj trudite se usavršavat
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Još dvoje nezaposlenih manje
» Zavod za zapošljavanje: Manje nezaposlenih u Slavoniji
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Još dvoje nezaposlenih manje
» Zavod za zapošljavanje: Manje nezaposlenih u Slavoniji
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 2 of 3