'Vala starimo,mlade ne zanima Tito ne znam hoće li poslije nas kad odapnemo imati tko doči na Titov grob'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 'Vala starimo,mlade ne zanima Tito ne znam hoće li poslije nas kad odapnemo imati tko doči na Titov grob'
To je suštinski organizirani pokolj regularne vojske takvog obima da je jasno da bez dozvole i naredbe glavnog nije mogao biti odobren i izvršenSora wrote:Ma strasno nestoRayMabus wrote:Domobrani u Teznom nemaju svoju kuću cvijeća
To stratište otkriveno nakon devedesetih baca drugu sliku na Tita
Koji Dresden, koja Hirošima
To je bila Atomska tragedija Hrvata
Drugim riječima nije pokolj ustaša i četnika nego obične regularne vojske, planski i takvih razmjera da nije izvediva teza da glavni one druge vojske nije to dozvolio i naredio
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 'Vala starimo,mlade ne zanima Tito ne znam hoće li poslije nas kad odapnemo imati tko doči na Titov grob'
neki Madjar i ja, 04.05.1980 kad je cijela Juga plakala ispraznili bocu Chivasa u cast copavog...nasrali se i umirali od smijeha...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo:'Iz komsiluka ce doci 3000 spijuna da nagovaraju i podplacuju mlade da glasuju protiv SNS-a'
» vožd i dalje može što hoće. njegova osobna odgovornost za tisuće mrtvih ga ne zanima
» Hoce li preko kurtza doci zabrana skupa na bleiburhpu
» General Miskovic:'Tito mi je rekao da ce poslije njega sve otici kvragu.'
» TITO: "ZNAM KOJI AMBASADORI SU PRIŽELJKIVALI MOJU SMRT"
» vožd i dalje može što hoće. njegova osobna odgovornost za tisuće mrtvih ga ne zanima
» Hoce li preko kurtza doci zabrana skupa na bleiburhpu
» General Miskovic:'Tito mi je rekao da ce poslije njega sve otici kvragu.'
» TITO: "ZNAM KOJI AMBASADORI SU PRIŽELJKIVALI MOJU SMRT"
Page 2 of 2