Splitski fratar priznao da je zlostavljao djecu
Page 1 of 1
Splitski fratar priznao da je zlostavljao djecu
https://net.hr/danas/crna-kronika/pedofilski-skandal-u-crkvi-splitski-fratar-priznao-krivnju-kaze-da-je-svjestan-svojih-pogresaka/
Iz Hrvatske provincije franjevaca konventualaca u nedjelju su izvijestili da je crkveno-pravni postupak pokrenut protiv fratra koji se sumnjiči za pedofilsko ponašanje u Splitu “u završnoj fazi”, da je priznao krivnju i da će zbog počinjenog kaznenog djela dobiti “najtežu kanonsku kaznu” što podrazumijeva isključenje iz franjevačkog reda i kleričkog staleža.
To mu fakat najteže pada, ta kanonska kazna. Ni pemzija koja će mu kapnuti mu tu ne može utažiti duševne boli osjećaja srama i krivnje, avaj!
Iz Hrvatske provincije franjevaca konventualaca u nedjelju su izvijestili da je crkveno-pravni postupak pokrenut protiv fratra koji se sumnjiči za pedofilsko ponašanje u Splitu “u završnoj fazi”, da je priznao krivnju i da će zbog počinjenog kaznenog djela dobiti “najtežu kanonsku kaznu” što podrazumijeva isključenje iz franjevačkog reda i kleričkog staleža.
To mu fakat najteže pada, ta kanonska kazna. Ni pemzija koja će mu kapnuti mu tu ne može utažiti duševne boli osjećaja srama i krivnje, avaj!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Splitski fratar priznao da je zlostavljao djecu
ako su bile u pubertetu onda nije pedofilija
Matija Babić bi posvjedočio kako je i on pedofil na Madagaskaru zbog stroge zakonske definicije punoljetnosti
Matija Babić bi posvjedočio kako je i on pedofil na Madagaskaru zbog stroge zakonske definicije punoljetnosti
Guest- Guest
u svetog frane ce sutra zvona spustit na pola konopca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I opet debo kasni...
2014-04-15
Tebi problem što on kasni, a to što je pravda zakasnila pa ta gnjusna spodoba, zbog zastare koju su mu njemu slični isposlovali, neće završiti u zatvoru, za to te boli briga ;Pn_razbojnik wrote:I opet debo kasni...
2016-11-08
Ima ih još ne brini
Šta sad govore župljani koji su ga do jučer branili, kao sve mu namišteno.
Šta sad govore župljani koji su ga do jučer branili, kao sve mu namišteno.
Moralne nakaze u iskvarenom drustvu
Inace sklonom licemjerju i podlostima
Fuj
Sta ce sad rec MOJA KLUPA MOJA KLUPA I STO ZDRAVOMARIJO
I tko jrbe klince kad su njihovi curci posvećeni
Glsvno da se bore protiv komunjara jel
Inace sklonom licemjerju i podlostima
Fuj
Sta ce sad rec MOJA KLUPA MOJA KLUPA I STO ZDRAVOMARIJO
I tko jrbe klince kad su njihovi curci posvećeni
Glsvno da se bore protiv komunjara jel
Koliko perverznjaka na ovom forumu šta se pale na pedofiliju...
Guest- Guest
Naravno da je problem, covik zaraduje dnevnicu ti mu kruh iz usta uzimas...nemos se strpit mrveOh_Femder wrote:Tebi problem što on kasni, a to što je pravda zakasnila pa ta gnjusna spodoba, zbog zastare koju su mu njemu slični isposlovali, neće završiti u zatvoru, za to te boli briga ;Pn_razbojnik wrote:I opet debo kasni...
A sve si zabrinut za jadnu djecu,iz tvog cinizma se tocno iscitava briga,seronjo
2014-04-15
A to je sad kao neki tvoj otužni pokušaj humora? Let me give you a piece of advice: don't quit the day job ;Pn_razbojnik wrote:Naravno da je problem, covik zaraduje dnevnicu ti mu kruh iz usta uzimas...nemos se strpit mrveOh_Femder wrote:Tebi problem što on kasni, a to što je pravda zakasnila pa ta gnjusna spodoba, zbog zastare koju su mu njemu slični isposlovali, neće završiti u zatvoru, za to te boli briga ;Pn_razbojnik wrote:I opet debo kasni...
A sve si zabrinut za jadnu djecu,iz tvog cinizma se tocno iscitava briga,seronjo
2016-11-08
Similar topics
» Fratar iz Čapljine:Kakav potres? Odavno nisam ovako uživao.
» Fratar Josip Blažević: U Hrvatskoj postoje vještičje organizacije, pije se ljudska krv
» Trump jr. me seksualno zlostavljao kad mu je bilo tri godine
» Manijak spolno zlostavljao hendikepiranog mladića
» Bivši ministar u Vladi RS seksualno zlostavljao djevojčicu
» Fratar Josip Blažević: U Hrvatskoj postoje vještičje organizacije, pije se ljudska krv
» Trump jr. me seksualno zlostavljao kad mu je bilo tri godine
» Manijak spolno zlostavljao hendikepiranog mladića
» Bivši ministar u Vladi RS seksualno zlostavljao djevojčicu
Page 1 of 1