Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
Fibi, mozes slobodno i meni!violator wrote:PhoebeBuffay wrote:Sljedecih dana bi vam rado poslala na pp jedan upitnik u svrhu projekta kojeg radim u sklopu studija...
Molila bih vas da mi ga ispunite a ja vam onda ostajem duzna :)
Moze kic?
Naravno!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
imam hipersenzibilne senzoreviolator wrote:Noor wrote:i ja...tu i tamoviolator wrote:kic wrote:aben wrote:
this is our room
a dobro :D
ja i viola smo slobodne ptice ionak :^^
I Fibi i Najt povremeno ulete na Mate-Abenovo sijelo egzibicionista, molit cu lijepo. :-P
bojim se više otkad mi je mate zaprijetila da će me spržit
Oprosti, nije mi bila namjera nikoga izostaviti. I ti i Metilda, zatim Sekspir, Maggie.. :-)
: ))) Vidis ti kako Mate promatra cvijece i drvece s elektrosokerom u ruci. :-D
2017-10-06
oprosti, ali it makes things a whole lot different.kic wrote:aben wrote:čekoj,kic wrote:aben wrote:e jebiga,
obrijo si se na ćelavo, a jo čudan
3 dana sam tema br.1 u firmi
govore mi da sam opasan, sljedece sam se mislio ofarbati po prvi put ha!
tema kolegicami ili kolegami?
kak on sve dijeli
svima drugovima! :D
jednu stranu cu narancasto a drugu u plavo mislim..
narančasto plavo? svaka bi te mati za zeta
2014-04-16
naravski da ne znoči, jo nis ni reko da to znoči.Noor wrote:to ne znaci da ti znas ca treba cinit, to znaci samo da si dokon :)aben wrote:to ča niko ni uspi, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti.Noor wrote:oooo...opet imaginiras...saudade i ja se znamo preko 10 godina i jos nitko nije uspio zakuvataben wrote:a ča se ti mišoš jebote,mativka wrote:
Obratiti ću se Iknaru za pomoć. :)
Pa zar ne vidiš da nas zeza sve redom?!:)
nor je isto zmija, mogo sun zakuvati između nje i ithildin;
jedna je anacionalna štriga srbkinja ljevičarka građanka, a druga nacionalna tehničarka hrvatica seljanka,
mogli smo se voziti na toj mareti do leta
nego, koje su karakteristike seljanke/seljaka?
neki dun si se zakrvila sa neviston radi veličine guzice, a di ne bi sa otrovnicon ko ča je saudade, plus ste totalno rozličite, ko ča sun već nave.
karakteristike seljanke su da živu na selu
a vidis ka su bile ljubomorne sto se forumasima svidila moja slika, a ne evina...i udruzeno me mislile neutralizirat, pa ispalo obratno...e, karma je kurba ;)
moj grad je jos davne 1252. dobio privilegije slobodnog kraljevskog grada..sa i to znoš
e a ne pantin detalje sukoba, samo intezitet i predanost:)
grod, eli?
a neka slavonska pripizdina?
2014-04-16
aben wrote:oprosti, ali it makes things a whole lot different.kic wrote:aben wrote:čekoj,kic wrote:aben wrote:e jebiga,
obrijo si se na ćelavo, a jo čudan
3 dana sam tema br.1 u firmi
govore mi da sam opasan, sljedece sam se mislio ofarbati po prvi put ha!
tema kolegicami ili kolegami?
kak on sve dijeli
svima drugovima! :D
narančasto plavo? svaka bi te mati za zeta
ne ma, od svih stvarno..
pa rekoh neki dan: I am a wild child
ps. nemojte mi evu dirati vise :P
al si reko da sam ja isto zmija i da si mogo zakuvati između mene i ithildin, da se mate nije umiješalaaben wrote:naravski da ne znoči, jo nis ni reko da to znoči.Noor wrote:to ne znaci da ti znas ca treba cinit, to znaci samo da si dokon :)aben wrote:to ča niko ni uspi, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti.Noor wrote:oooo...opet imaginiras...saudade i ja se znamo preko 10 godina i jos nitko nije uspio zakuvataben wrote:
a ča se ti mišoš jebote,
nor je isto zmija, mogo sun zakuvati između nje i ithildin;
jedna je anacionalna štriga srbkinja ljevičarka građanka, a druga nacionalna tehničarka hrvatica seljanka,
mogli smo se voziti na toj mareti do leta
neki dun si se zakrvila sa neviston radi veličine guzice, a di ne bi sa otrovnicon ko ča je saudade, plus ste totalno rozličite, ko ča sun već nave.
a vidis ka su bile ljubomorne sto se forumasima svidila moja slika, a ne evina...i udruzeno me mislile neutralizirat, pa ispalo obratno...e, karma je kurba ;)
moj grad je jos davne 1252. dobio privilegije slobodnog kraljevskog grada..sa i to znoš
grod, eli?
i da to ča niko ni uspi do sa, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti, ka ti npr, jel
eto, valjda razumiš ča sam tila reć
je, borile smo se lavovski, to mi ne moreš poreć
a nije slavonija, a nije ni pripizdina...ok je
2017-10-06
mativka wrote:Jel moguće da su ljudi bili opušteniji jer je djelovalo sve anonimnije, il zato jer je bilo puno više ljudi, il zato jer su svi bili mlađi, neoženjeni/udati, il jer nije bilo Facebooka?aben wrote:a to ovisi o tebi,mativka wrote:Jel mi treba biti žao ili ne, što sam to propustila?aben wrote:a,koja su to vrimena bila...ni sa me ni nišće briga, ali unda, unda...mativka wrote:
Pa Mativka :)
Vrlo sam maštovita :)
jo sun prove fantastične trenutke na forumima,
znoš, imo genijalnih ljudi out there, zno me je sedmicami boliti drob od smijanja
Ili?
jer vrijeme prolazi.... i sv ebrzo dosadi.... osim abenu :D
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
kic wrote:
samo pazi da n epočneš postrance hodati po firmi :D
u romanu -ponoć u vrtu dobra i zla- jedan od sporednih likova šminka samo jedno oko, kaže da nije ni gay ni išta slično, jednostavno se voli šminkati, a da ga vlasnik staretinarnice, tamo radi, ne bi kritizirao, hoda postrance jer je non-stop u svom sobičku pa gi ni ne vidi cijelog. naknadno se saznaje kako vlasnik ipak zna da ovaj šminka jedno oko i zove ga jack jednooko jill :D.... on i ona.... no, nema veze, glavno da se slažu :D .... :)
2015-08-16
glede numerologije..... negdje sam uhvatila ithildin i tebe o brojevima, deset? mislim d aj ebio u pitanju...
kroz praksu se pokazalo, to često nailazim, da osobe sa brojem deset u osobnim podacima puno lakše ostvaruju ciljeve, prodorniji su i u svemu vide mogućnost,lakše j euočavaju, kako napredovati, kako biti inovativniji, otvoreniji etc.....smatram ga sretnim brojem.... naravno da neće uvijek, i svi iskoristiti mogućnost, ali da vide bolje, dalje.... to je sigurno.
i nekako mi više znači tj. uzimam ga kao početak a ne kraj.... nula ima sve, potenc. i ogromnu moć, samo treba znati kako i što s time raditi....
kroz praksu se pokazalo, to često nailazim, da osobe sa brojem deset u osobnim podacima puno lakše ostvaruju ciljeve, prodorniji su i u svemu vide mogućnost,lakše j euočavaju, kako napredovati, kako biti inovativniji, otvoreniji etc.....smatram ga sretnim brojem.... naravno da neće uvijek, i svi iskoristiti mogućnost, ali da vide bolje, dalje.... to je sigurno.
i nekako mi više znači tj. uzimam ga kao početak a ne kraj.... nula ima sve, potenc. i ogromnu moć, samo treba znati kako i što s time raditi....
2015-08-16
kic wrote:
ok odgovori me
maksimalno sahovnicu za prvenstvo onda
....dobro onda.... na šahovnicu se sigurno nebi žalili haha....
srebrna je sipma, probaj s njom
2015-08-16
kic wrote:
11
:D
haha.... da, bilo je to tko znakoji dan i strana neka.... :D
težak broj.... nikada mir, i uvijek nešto nedostaje....
2015-08-16
Noor wrote:al si reko da sam ja isto zmija i da si mogo zakuvati između mene i ithildin, da se mate nije umiješalaaben wrote:naravski da ne znoči, jo nis ni reko da to znoči.Noor wrote:to ne znaci da ti znas ca treba cinit, to znaci samo da si dokon :)aben wrote:to ča niko ni uspi, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti.Noor wrote:
oooo...opet imaginiras...saudade i ja se znamo preko 10 godina i jos nitko nije uspio zakuvat
grod, eli?
i da to ča niko ni uspi do sa, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti, ka ti npr, jel :P:
je, borile smo se lavovski, to mi ne moreš poreć :D:
razumin, i sve dobro do onoga - ko ti naprimjer- jo to nis reko.
je, borile ste se, ali to ti ni na cijeni komene. muški su da se boru, a žinske bi tribale biti suptilnije.
a dobro, grod je, ni pripizdina, ali ni sguro napredno progresivno kako rika. vaši građani siguro ne šeću s vrećinima na jaziku.
2014-04-16
pa ja ću popizditinight sky wrote:glede numerologije..... negdje sam uhvatila ithildin i tebe o brojevima, deset? mislim d aj ebio u pitanju...
2014-04-16
aben wrote:pa ja ću popizditinight sky wrote:glede numerologije..... negdje sam uhvatila ithildin i tebe o brojevima, deset? mislim d aj ebio u pitanju...
Astrologija ilitiga horoskopija još kako tako, ali numerologija je stvarno dno dna.
Guest- Guest
to ka ti...to je moja opaska.aben wrote:Noor wrote:al si reko da sam ja isto zmija i da si mogo zakuvati između mene i ithildin, da se mate nije umiješalaaben wrote:naravski da ne znoči, jo nis ni reko da to znoči.Noor wrote:to ne znaci da ti znas ca treba cinit, to znaci samo da si dokon :)aben wrote:
to ča niko ni uspi, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti.
grod, eli?
i da to ča niko ni uspi do sa, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti, ka ti npr, jel
je, borile smo se lavovski, to mi ne moreš poreć
je, borile ste se, ali to ti ni na cijeni komene. muški su da se boru, a žinske bi tribale biti suptilnije.
a dobro, grod je, ni pripizdina, ali ni sguro napredno progresivno kako rika. vaši građani siguro ne šeću s vrećinima na jaziku.
nis ni ja rekla da je zenska borbenost kotebe na cijeni, a jos manje da se ijedna od nas tom nadala pa chick fightom tebe namjeravala očarati, ali mi se čini da si ipak navijao :)
ja sam 90% vremena suptilna, ostatak istina, znam pozvizdit i preštancat svu suptilnost, a štaš
ni napredno progresivno, šef grada je nestranački :)
2017-10-06
jo nis ni reko da si ti rekla da da jo cijenin žensku borbenost ili da ste mene hotili očarati.Noor wrote:to ka ti...to je moja opaska.aben wrote:Noor wrote:al si reko da sam ja isto zmija i da si mogo zakuvati između mene i ithildin, da se mate nije umiješalaaben wrote:naravski da ne znoči, jo nis ni reko da to znoči.Noor wrote:
to ne znaci da ti znas ca treba cinit, to znaci samo da si dokon :)
grod, eli?
i da to ča niko ni uspi do sa, ne znoči njanci da je ki i pokušo, a kamoli neko ki zno ča mu je činiti, ka ti npr, jel :P:
je, borile smo se lavovski, to mi ne moreš poreć :D:
nis ni ja rekla da je zenska borbenost kotebe na cijeni, a jos manje da se ijedna od nas tom nadala pa chick fightom tebe namjeravala očarati, ali mi se čini da si ipak navijao :)
ja sam 90% vremena suptilna, ostatak istina, znam pozvizdit i preštancat svu suptilnost, a štaš
ni napredno progresivno, šef grada je nestranački :)
nis navijo, bilo je degutantno.
i zbog tih 10%, i zbog političke, profesionalne i civilizacijske rozlike između vos dvi sun vidi mogućnost da se počupate.
2014-04-16
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50