Denkverbot
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
A meni kažu da nisam u miru s sobom :)PhoebeBuffay wrote:Nekada mi se cini da su veber-aben-kic ista osoba
Nikako!:)
Što te dovodi do takvog zaključka?
Guest- Guest
A gdje je ono Banj?:)aben wrote:moj lokalitet nemo nikakove veze s banjom, vlašetine, ali dobre čišnje.mativka wrote::) Lokalpatriot!aben wrote:jedno voće ko reste samo sa u svibnju, i nojbolje dolazu iz vlaškog otoka, iz mesta banj..mativka wrote:I, što je čišnja?:)aben wrote:
e, na zmorcu reču črišnja, a mi rečemo čišnja
I, kako bi se to voće zvalo na svima nama poznatom jeziku?:)
cherries?
Guest- Guest
pa preko špećamativka wrote:Kako ti na sebe gledaš?aben wrote:ma kakvi. to samo prolazi s desne strone željezne zavjese. ostali ljudi s gađenjen gljedaju na socijalizammativka wrote:A, ima ona neka izreka vezana uz socijalizam i napredovanje mišljenja, budući sam zbrkana sama po sebi, uvijek pamtim osnovnu misao. Uglavnom, ne možeš napredovati u stavovima ako nisi prošao i fazu socijalizma. (ovo sam ja izvukla od te misli:))aben wrote:definitvno sun je imo. to ti je ono kad misliš da se društvo more urediti aktivnin mjerama.mativka wrote:
A faza socijalizma?:)
2014-04-16
omoh posli ždrelcamativka wrote:A gdje je ono Banj?:)aben wrote:moj lokalitet nemo nikakove veze s banjom, vlašetine, ali dobre čišnje.mativka wrote::) Lokalpatriot!aben wrote:jedno voće ko reste samo sa u svibnju, i nojbolje dolazu iz vlaškog otoka, iz mesta banj..mativka wrote:
I, što je čišnja?:)
cherries?
2014-04-16
Što su to špeća?aben wrote:pa preko špećamativka wrote:Kako ti na sebe gledaš?aben wrote:ma kakvi. to samo prolazi s desne strone željezne zavjese. ostali ljudi s gađenjen gljedaju na socijalizammativka wrote:A, ima ona neka izreka vezana uz socijalizam i napredovanje mišljenja, budući sam zbrkana sama po sebi, uvijek pamtim osnovnu misao. Uglavnom, ne možeš napredovati u stavovima ako nisi prošao i fazu socijalizma. (ovo sam ja izvukla od te misli:))aben wrote:
definitvno sun je imo. to ti je ono kad misliš da se društvo more urediti aktivnin mjerama.
Guest- Guest
Prema mojoj strani mosta? :)aben wrote:omoh posli ždrelcamativka wrote:A gdje je ono Banj?:)aben wrote:moj lokalitet nemo nikakove veze s banjom, vlašetine, ali dobre čišnje.mativka wrote::) Lokalpatriot!aben wrote:
jedno voće ko reste samo sa u svibnju, i nojbolje dolazu iz vlaškog otoka, iz mesta banj..
cherries?
Guest- Guest
ono iznad lavandina, uč se ujutro pogljedoš da vidiš uč sumiljošmativka wrote:Što su to špeća?aben wrote:pa preko špećamativka wrote:Kako ti na sebe gledaš?aben wrote:ma kakvi. to samo prolazi s desne strone željezne zavjese. ostali ljudi s gađenjen gljedaju na socijalizammativka wrote:
A, ima ona neka izreka vezana uz socijalizam i napredovanje mišljenja, budući sam zbrkana sama po sebi, uvijek pamtim osnovnu misao. Uglavnom, ne možeš napredovati u stavovima ako nisi prošao i fazu socijalizma. (ovo sam ja izvukla od te misli:))
2014-04-16
mativka wrote:Hmm, s obzirom na moju povijest ljetovanja, ja bih bila Vlaj, a što ti?
a, dobro, ti si samo u prolazu...
2014-04-16
https://en.wikipedia.org/wiki/Veblen_good
Veblen goods are types of luxury goods for which the quantity demanded increases as the price increases, an apparent contradiction of the law of demand. Consumers actually prefer more of the good as its price rises, and the result is an upward sloping demand curve. For example, in the 1990s when "fashion" jeans became popular, one retailer found that he could sell more when he raised the price.
Veblen goods are types of luxury goods for which the quantity demanded increases as the price increases, an apparent contradiction of the law of demand. Consumers actually prefer more of the good as its price rises, and the result is an upward sloping demand curve. For example, in the 1990s when "fashion" jeans became popular, one retailer found that he could sell more when he raised the price.
A čo je lavandin?aben wrote:ono iznad lavandina, uč se ujutro pogljedoš da vidiš uč sumiljošmativka wrote:Što su to špeća?aben wrote:pa preko špećamativka wrote:Kako ti na sebe gledaš?aben wrote:
ma kakvi. to samo prolazi s desne strone željezne zavjese. ostali ljudi s gađenjen gljedaju na socijalizam
A ono iznad, jel to ogledalo?
Guest- Guest
e, a socijalisti bi planirali ekonomiju
2014-04-16
Al s obzirom na tebe, bi li to značilo gradsko dite? :)aben wrote:mativka wrote:Hmm, s obzirom na moju povijest ljetovanja, ja bih bila Vlaj, a što ti?
Guest- Guest
škafa di zube ujutro opereš, i pogljedoš se u špeć:)mativka wrote:A čo je lavandin?aben wrote:ono iznad lavandina, uč se ujutro pogljedoš da vidiš uč sumiljošmativka wrote:Što su to špeća?aben wrote:pa preko špećamativka wrote:
Kako ti na sebe gledaš?
2014-04-16
Doista smo tako prolazni :)kic wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Veblen_good
Guest- Guest
ne, govorin ti da je podjela na vlahe i ostale, ni bitno je sa sela ili iz grodamativka wrote:Al s obzirom na tebe, bi li to značilo gradsko dite? :)aben wrote:mativka wrote:Hmm, s obzirom na moju povijest ljetovanja, ja bih bila Vlaj, a što ti?
2014-04-16
Kaka škafa?aben wrote:škafa di zube ujutro opereš, i pogljedoš se u špeć:)mativka wrote:A čo je lavandin?aben wrote:ono iznad lavandina, uč se ujutro pogljedoš da vidiš uč sumiljošmativka wrote:Što su to špeća?aben wrote:
pa preko špeća
Pa s druge strane otoka su moderni, a vi još to sve u škafovima? :) (podapiranje i tako to) :)
Špeć je ogledalo?
Guest- Guest
Poput Kica, meni niš nije jasno.aben wrote:ne, govorin ti da je podjela na vlahe i ostale, ni bitno je sa sela ili iz grodamativka wrote:Al s obzirom na tebe, bi li to značilo gradsko dite? :)aben wrote:mativka wrote:Hmm, s obzirom na moju povijest ljetovanja, ja bih bila Vlaj, a što ti?
Moralne vrijednosti?
Usađeno lijepo ponašanje, poštivanje, što?
Guest- Guest
aben wrote:e, a socijalisti bi planirali ekonomiju
gledao jedan klip, pa drugi, pa se zaredalo i dosao do tog..
naravski, u kadi se puno vode potroši:)mativka wrote:Kaka škafa?aben wrote:škafa di zube ujutro opereš, i pogljedoš se u špeć:)mativka wrote:A čo je lavandin?aben wrote:ono iznad lavandina, uč se ujutro pogljedoš da vidiš uč sumiljošmativka wrote:
Što su to špeća?
Pa s druge strane otoka su moderni, a vi još to sve u škafovima? :) (podapiranje i tako to) :)
Špeć je ogledalo?
je:)
drob me boli, navuko sun se na just for laughs, ne morin više pihćati, lau noć!
2014-04-16
:)aben wrote:naravski, u kadi se puno vode potroši:)mativka wrote:Kaka škafa?aben wrote:škafa di zube ujutro opereš, i pogljedoš se u špeć:)mativka wrote:A čo je lavandin?aben wrote:
ono iznad lavandina, uč se ujutro pogljedoš da vidiš uč sumiljoš
Špeć je ogledalo?
je:)
drob me boli, navuko sun se na just for laughs, ne morin više pihćati, lau noć!
Ahhh, kontam, rastrošni i škrti :)
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50