Denkverbot
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
pa ne, jo sun bi libertarijanac oka sun se rodimativka wrote:Jel i od tud tvoja sklonost ka libertarijanizmu?aben wrote:muškima je od prahistorije ostala sklonost natjecanju, pa se nekako to prebocilo na arene.mativka wrote:A što ima toliko zanimljivo u utakmici da bi se čovjek budio iz sna?kic wrote:mativka wrote:
Zoč?
rockets vs gsw u 3:00, game 7, al prekosutra..
meni je nba, a houston pogotovo, drogi jer prestavljaju sve ono ča mi nismo; nemaju podjelu na građevinsko i poljoprivredno, klubovi su totalno privatni, igraju da ne smiš biti u reketu duže od 3 sekunda (iako draymonda puštaju i duže) tako da gledatelji guštaju i igraju 82 utakmice u sedan miseci plus playoff, za blagdane i praznike stavu nojbolje klubove i ne jebu gluposti o slobodnoj nedilji, a ča se poklapa s mojon radnon sezonon, i tako mi je učinu puno lakše podnošljivon.
a game seven je čišnja na kraju sezone..
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Trešnja?aben wrote:ono crveno voće ča dojde na vrh šlogamativka wrote:Šta je čišnja?kic wrote:
šta je čišnja?
Jagoda?
Višnja?
Guest- Guest
Ma, tko te dira?! Ima da ga ja sredim.PhoebeBuffay wrote:Po kicu-kada se pozalis nana cyber -bullyingmativka wrote:Koji su kriteriji za biti žrtvom?PhoebeBuffay wrote:Znam al aludiras prvenstveno na mene....kic wrote:PhoebeBuffay wrote:
Jel ti ovo meni?
svima nama-
Ponekada je neke stvari lako reci, kada ih sam nisi okusio. Reci/misliti/propovijedati...
Medutim tesko je reci silovanoj zeni, zlostavljanoj zeni, isprebijanom djetetu, da od sebe ne radi zrtvu jer je proslo xy godina od tog cina...
Ok necu dalje...
Guest- Guest
A faza socijalizma?:)aben wrote:pa ne, jo sun bi libertarijanac oka sun se rodimativka wrote:Jel i od tud tvoja sklonost ka libertarijanizmu?aben wrote:muškima je od prahistorije ostala sklonost natjecanju, pa se nekako to prebocilo na arene.mativka wrote:A što ima toliko zanimljivo u utakmici da bi se čovjek budio iz sna?kic wrote:
rockets vs gsw u 3:00, game 7, al prekosutra..
meni je nba, a houston pogotovo, drogi jer prestavljaju sve ono ča mi nismo; nemaju podjelu na građevinsko i poljoprivredno, klubovi su totalno privatni, igraju da ne smiš biti u reketu duže od 3 sekunda (iako draymonda puštaju i duže) tako da gledatelji guštaju i igraju 82 utakmice u sedan miseci plus playoff, za blagdane i praznike stavu nojbolje klubove i ne jebu gluposti o slobodnoj nedilji, a ča se poklapa s mojon radnon sezonon, i tako mi je učinu puno lakše podnošljivon.
Guest- Guest
e, na zmorcu reču črišnja, a mi rečemo čišnjaPhoebeBuffay wrote:A cerisnja aben?
2014-04-16
I, što je čišnja?:)aben wrote:e, na zmorcu reču črišnja, a mi rečemo čišnjaPhoebeBuffay wrote:A cerisnja aben?
Guest- Guest
definitvno sun je imo. to ti je ono kad misliš da se društvo more urediti aktivnin mjerama.mativka wrote:A faza socijalizma?:)aben wrote:pa ne, jo sun bi libertarijanac oka sun se rodimativka wrote:Jel i od tud tvoja sklonost ka libertarijanizmu?aben wrote:muškima je od prahistorije ostala sklonost natjecanju, pa se nekako to prebocilo na arene.mativka wrote:
A što ima toliko zanimljivo u utakmici da bi se čovjek budio iz sna?
2014-04-16
jedno voće ko reste samo sa u svibnju, i nojbolje dolazu iz vlaškog otoka, iz mesta banj..mativka wrote:I, što je čišnja?:)aben wrote:e, na zmorcu reču črišnja, a mi rečemo čišnjaPhoebeBuffay wrote:A cerisnja aben?
2014-04-16
A, ima ona neka izreka vezana uz socijalizam i napredovanje mišljenja, budući sam zbrkana sama po sebi, uvijek pamtim osnovnu misao. Uglavnom, ne možeš napredovati u stavovima ako nisi prošao i fazu socijalizma. (ovo sam ja izvukla od te misli:))aben wrote:definitvno sun je imo. to ti je ono kad misliš da se društvo more urediti aktivnin mjerama.mativka wrote:A faza socijalizma?:)aben wrote:pa ne, jo sun bi libertarijanac oka sun se rodimativka wrote:Jel i od tud tvoja sklonost ka libertarijanizmu?aben wrote:
muškima je od prahistorije ostala sklonost natjecanju, pa se nekako to prebocilo na arene.
Guest- Guest
:) Lokalpatriot!aben wrote:jedno voće ko reste samo sa u svibnju, i nojbolje dolazu iz vlaškog otoka, iz mesta banj..mativka wrote:I, što je čišnja?:)aben wrote:e, na zmorcu reču črišnja, a mi rečemo čišnjaPhoebeBuffay wrote:A cerisnja aben?
I, kako bi se to voće zvalo na svima nama poznatom jeziku?:)
Guest- Guest
ma kakvi. to samo prolazi s desne strone željezne zavjese. ostali ljudi s gađenjen gljedaju na socijalizammativka wrote:A, ima ona neka izreka vezana uz socijalizam i napredovanje mišljenja, budući sam zbrkana sama po sebi, uvijek pamtim osnovnu misao. Uglavnom, ne možeš napredovati u stavovima ako nisi prošao i fazu socijalizma. (ovo sam ja izvukla od te misli:))aben wrote:definitvno sun je imo. to ti je ono kad misliš da se društvo more urediti aktivnin mjerama.mativka wrote:A faza socijalizma?:)aben wrote:pa ne, jo sun bi libertarijanac oka sun se rodimativka wrote:
Jel i od tud tvoja sklonost ka libertarijanizmu?
2014-04-16
moj lokalitet nemo nikakove veze s banjom, vlašetine, ali dobre čišnje.mativka wrote::) Lokalpatriot!aben wrote:jedno voće ko reste samo sa u svibnju, i nojbolje dolazu iz vlaškog otoka, iz mesta banj..mativka wrote:I, što je čišnja?:)aben wrote:e, na zmorcu reču črišnja, a mi rečemo čišnjaPhoebeBuffay wrote:A cerisnja aben?
I, kako bi se to voće zvalo na svima nama poznatom jeziku?:)
cherries?
2014-04-16
ne, maraške su drugoPhoebeBuffay wrote:Visnja
:D
2014-04-16
ma je,PhoebeBuffay wrote:Nekada mi se cini da su veber-aben-kic ista osoba
ne moremo biti drukčiji nego smo
2014-04-16
Kako ti na sebe gledaš?aben wrote:ma kakvi. to samo prolazi s desne strone željezne zavjese. ostali ljudi s gađenjen gljedaju na socijalizammativka wrote:A, ima ona neka izreka vezana uz socijalizam i napredovanje mišljenja, budući sam zbrkana sama po sebi, uvijek pamtim osnovnu misao. Uglavnom, ne možeš napredovati u stavovima ako nisi prošao i fazu socijalizma. (ovo sam ja izvukla od te misli:))aben wrote:definitvno sun je imo. to ti je ono kad misliš da se društvo more urediti aktivnin mjerama.mativka wrote:A faza socijalizma?:)aben wrote:
pa ne, jo sun bi libertarijanac oka sun se rodi
Guest- Guest
A meni kažu da nisam u miru s sobom :)PhoebeBuffay wrote:Nekada mi se cini da su veber-aben-kic ista osoba
Nikako!:)
Što te dovodi do takvog zaključka?
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50