Denkverbot
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
poanta je u zanimljivom klipu..
a i prošao sam slično iskustvo za vrijeme sličnog posla..
Steta pa on opet misli da ga zezan jer je na to navikao od mene :(mativka wrote:A joooj. Lijepo.PhoebeBuffay wrote:Ja tebe volim kic
Oprosti
Uvijek me riječ oprosti, dotakne.
Guest- Guest
A jel bi to moglo značiti da je Aben babaroga ili postojanje sumnje da bi mogao imati fetiš na automobilske gume?:)
Meni nije bilo ugodno gledati klip, a kamoli nešto slično doživjeti. Dobro je, preživio si. A da nisi, zamisli kako bi se to odrazilo na nas.
Meni nije bilo ugodno gledati klip, a kamoli nešto slično doživjeti. Dobro je, preživio si. A da nisi, zamisli kako bi se to odrazilo na nas.
Guest- Guest
Djeluje mi stidljiv, možda bi bilo pametnije da mu takve poruke šalješ na pp:)PhoebeBuffay wrote:Steta pa on opet misli da ga zezan jer je na to navikao od mene :(mativka wrote:A joooj. Lijepo.PhoebeBuffay wrote:Ja tebe volim kic
Oprosti
Uvijek me riječ oprosti, dotakne.
Guest- Guest
mativka wrote:A jel bi to moglo značiti da je Aben babaroga ili postojanje sumnje da bi mogao imati fetiš na automobilske gume?:)
fetiš na automob..
kako ti uvijek dođeš do tih zaključaka, kao i ono kultno za konje..
imam majicu za tebe, piše na njoj: this way, a prikazana strelica koja ide uokolo-naokolo :)
Javi se on meni kada se ne cujemo po par dana :)
Al.imas pravo, necu ga toliko pikati...
Svatko ima neku granicu tolerancije.
Al.imas pravo, necu ga toliko pikati...
Svatko ima neku granicu tolerancije.
Guest- Guest
kic wrote:metilda wrote:mativka wrote:A šta si se sada uhvatila Abena?(mislim na Metildu:))
a zoč ne?
ti ga se držiš već koliko - 17 denkverbota
ne brini, idem ja na posao, neće me biti mjesecima...
AJBOK
i ja tebe volim kic
Guest- Guest
mativka wrote:A što je Aben?kic wrote:vlaji su ergo kozmopoliti-
zašto ste se uhvatili abena
usput, nije mi 500 km ništa za tipkanje
Guest- Guest
to se meni dogodi kad spoznam koliko gluposti na forumu - zasićenje i odbacivanje istovremeno
Guest- Guest
metilda wrote:to se meni dogodi kad spoznam koliko gluposti na forumu - zasićenje i odbacivanje istovremeno
you know the drill
PhoebeBuffay wrote:Rijetki to mogu reci...kic wrote:
umrijet ću od ljubavi
Zapamti to
zapisao na ceduljicu i zakopao iza kuće u pjesak zajedno s ogledalom i nožićem..
umrijet ću od ljubavi
Zapamti to
to može svatko reći, lagati, izmišljati, umišljati a malo tko osjeća istinsku ljubav
Guest- Guest
kic wrote:metilda wrote:to se meni dogodi kad spoznam koliko gluposti na forumu - zasićenje i odbacivanje istovremeno
you know the drill
ma nemoj mi reć'
Guest- Guest
[quote="metilda"]
to može svatko reći, lagati, izmišljati, umišljati a malo tko osjeća istinsku ljubav [/quote
Slazem se
umrijet ću od ljubavi
Zapamti to
to može svatko reći, lagati, izmišljati, umišljati a malo tko osjeća istinsku ljubav [/quote
Slazem se
Guest- Guest
metilda wrote:to se meni dogodi kad spoznam koliko gluposti na forumu - zasićenje i odbacivanje istovremeno
Hoce to kad Metilda najcesce cita Metildine upise..
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50