Izbjeglice bježe iz Hercegovine ( Salakovca) - cilj Hrvatska!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izbjeglice bježe iz Hercegovine ( Salakovca) - cilj Hrvatska!
Ne vredi. I dalje ste u belim čarapama.Eroo wrote:Ovi u belim čarapama učine ono s čim se kurče. Ostali ste..ono...kurčite se, ali ništa od vas.dzango wrote:Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.kaja wrote:Mene nisu.dzango wrote:Jesu. I sada su vam stariji brat u NATO. A obzirom da su vas sve na kraju pravili Hercegovci, oni vam dođu i babo i daidža i amidža.Kavran wrote:
pa i nisu. samo jedno kratko vrijeme bili su ''cvieće naše milo''. dočim ... vama su pra-praoci i praoci ... pravo prve bračne noći ... jeb'ga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ne vredi. I dalje ste u belim čarapama.Eroo wrote:Ovi u belim čarapama učine ono s čim se kurče. Ostali ste..ono...kurčite se, ali ništa od vas.dzango wrote:Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.kaja wrote:Mene nisu.dzango wrote:
Jesu. I sada su vam stariji brat u NATO. A obzirom da su vas sve na kraju pravili Hercegovci, oni vam dođu i babo i daidža i amidža.
Ne pobeđujemo NATO kao vi, šta jes jes...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne možete ni da pobedite kada ste svakom agi i begu bili podguzijača.Eroo wrote:dzango wrote:Ne vredi. I dalje ste u belim čarapama.Eroo wrote:Ovi u belim čarapama učine ono s čim se kurče. Ostali ste..ono...kurčite se, ali ništa od vas.dzango wrote:Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.kaja wrote:
Mene nisu.
Slabo ti stojiš s 'istorijom.dzango wrote:Ne možete ni da pobedite kada ste svakom agi i begu bili podguzijača.Eroo wrote:dzango wrote:Ne vredi. I dalje ste u belim čarapama.Eroo wrote:Ovi u belim čarapama učine ono s čim se kurče. Ostali ste..ono...kurčite se, ali ništa od vas.dzango wrote:
Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.
2016-07-22
dzango wrote:Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.kaja wrote:Mene nisu.dzango wrote:Jesu. I sada su vam stariji brat u NATO. A obzirom da su vas sve na kraju pravili Hercegovci, oni vam dođu i babo i daidža i amidža.Kavran wrote:dzango wrote:
Ja koliko kapiram, vama su obrezani oduvek bili braća. Kupite im cipele da se što pre tornjaju što dalje, bem vas blesave. Ne možete na svemu da uštedite.
pa i nisu. samo jedno kratko vrijeme bili su ''cvieće naše milo''. dočim ... vama su pra-praoci i praoci ... pravo prve bračne noći ... jeb'ga.
A ovima ne daju ni cipele :)
Hodaju im bosi po avliji a ovi se prave blesavi, to je kao normalno .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jel ti nije neugodno da izbjeglicama ne date ni cipele , zamisli izbjeglice a bosi . Pa to jedino u Africi ima !Eroo wrote:Slabo ti stojiš s 'istorijom.dzango wrote:Ne možete ni da pobedite kada ste svakom agi i begu bili podguzijača.Eroo wrote:dzango wrote:Ne vredi. I dalje ste u belim čarapama.Eroo wrote:
Ovi u belim čarapama učine ono s čim se kurče. Ostali ste..ono...kurčite se, ali ništa od vas.
Opet ces okriviti škrtu zemlju kao kada im niste dali jesti u onom logoru a ?
:)
2015-08-15
Istina. Moj deda i ja je doživljavali iz prvog reda. Gde ste u to vreme bili tvoj deda i ti?Eroo wrote:Slabo ti stojiš s 'istorijom.dzango wrote:Ne možete ni da pobedite kada ste svakom agi i begu bili podguzijača.Eroo wrote:dzango wrote:Ne vredi. I dalje ste u belim čarapama.Eroo wrote:
Ovi u belim čarapama učine ono s čim se kurče. Ostali ste..ono...kurčite se, ali ništa od vas.
Još to stave u medije. Možda su im dali bele čarape a migrante bilo sramota da ih obuju. Ipak, nisu to Hercegovci.kaja wrote:dzango wrote:Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.kaja wrote:Mene nisu.dzango wrote:Jesu. I sada su vam stariji brat u NATO. A obzirom da su vas sve na kraju pravili Hercegovci, oni vam dođu i babo i daidža i amidža.Kavran wrote:
dzango wrote:Još to stave u medije. Možda su im dali bele čarape a migrante bilo sramota da ih obuju. Ipak, nisu to Hercegovci.kaja wrote:dzango wrote:Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.kaja wrote:Mene nisu.dzango wrote:
Jesu. I sada su vam stariji brat u NATO. A obzirom da su vas sve na kraju pravili Hercegovci, oni vam dođu i babo i daidža i amidža.
Zato nikako da odu, neugodno im
2015-08-15
A mozda i bolje da im ne daju svoje cipele, bojim se da mogli izgledati ovako a onda tek ne mogli nigdje..
2015-08-15
Ova trojica se asimilovala.kaja wrote:dzango wrote:Još to stave u medije. Možda su im dali bele čarape a migrante bilo sramota da ih obuju. Ipak, nisu to Hercegovci.kaja wrote:dzango wrote:Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.kaja wrote:
Mene nisu.
Hehe .. ne zazivaj vraga, jos ce doci za šefa zgholdinga u Zagrebu.dzango wrote:Ova trojica se asimilovala.kaja wrote:dzango wrote:Još to stave u medije. Možda su im dali bele čarape a migrante bilo sramota da ih obuju. Ipak, nisu to Hercegovci.kaja wrote:dzango wrote:
Normalno. Ti si fina dama. Mislio sam na ove što se kurče u belim čarapama.
2015-08-15
U slučaju rata - nova Crna legija u belim čarapama. Ero će im biti intelektualna podrška iz Slovenije. Isto u belim čarapama.kaja wrote:Hehe .. ne zazivaj vraga, jos ce doci za šefa zgholdinga u Zagrebu.dzango wrote:Ova trojica se asimilovala.kaja wrote:dzango wrote:Još to stave u medije. Možda su im dali bele čarape a migrante bilo sramota da ih obuju. Ipak, nisu to Hercegovci.kaja wrote:
Nji'ova posla.kaja wrote:Jel ti nije neugodno da izbjeglicama ne date ni cipele , zamisli izbjeglice a bosi . Pa to jedino u Africi ima !Eroo wrote:Slabo ti stojiš s 'istorijom.dzango wrote:Ne možete ni da pobedite kada ste svakom agi i begu bili podguzijača.Eroo wrote:dzango wrote:
Ne vredi. I dalje ste u belim čarapama.
Opet ces okriviti škrtu zemlju kao kada im niste dali jesti u onom logoru a ?
:)
Ono je Sjeverni logor, tamo su mi stric i ćaća jednom prilikom završili.
2016-07-22
Ero će im biti intelektualna podrška iz Slovenije. Isto u belim čarapama.
U belim rukavicama. Mi smo fini ljudi...
2016-07-22
Naravno, zato smo u sezoni na prelazima za životinje morali postavljati ovo :Eroo wrote:Ero će im biti intelektualna podrška iz Slovenije. Isto u belim čarapama.
2015-08-15
Leviathan2 wrote:i nesto hrane da imaju za po putu, ne skrtaritdzango wrote:Dajte im cipele za početak.Eroo wrote:Ovim nestretnicima treba pomagati u njihovim državama.
Zapad će koštati naša sebičnost...Nismo mi samo nesolidarni
s migrantima i izbjeglicama već i međusobno.
More i opanke, nije ledeno sada.
Christian Democrats leader Ebba Busch Thor has proposed paying immigrant families a total of SEK 160,000
($18,500) to leave Sweden. The cost of letting them stay would be much higher, she argued.
-----------------------------------------------------------------------------------
Ludi su ako odbiju - RH bi mogla ponuditi po $ 1850 i aviokartu
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ko to mi i di'to? Vi niste ništa postavljali, sve je to djelo naših ruku.kaja wrote:Naravno, zato smo u sezoni na prelazima za životinje morali postavljati ovo :Eroo wrote:Ero će im biti intelektualna podrška iz Slovenije. Isto u belim čarapama.
Ne radi se o nikakvim mitovima već od ogađajima koji su se dogodili koliko jučer.
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nijemci bježe u Mađarsku zbog žilet-žice za izbjeglice
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Hrvatska mornarica spašava izbjeglice
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» (hi,hi)Ostojić:Kada Njemačka prestane primat izbjeglice i Hrvatska će!
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Hrvatska mornarica spašava izbjeglice
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» (hi,hi)Ostojić:Kada Njemačka prestane primat izbjeglice i Hrvatska će!
Page 2 of 2