ruska raketa pogodila malezijski avion pa se vratila u bazu?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: ruska raketa pogodila malezijski avion pa se vratila u bazu?
ovo je iz jutarnjeg lista...
To su te nove rakete. Smart rakete. Ka bumerang, pogode metu, vrate se gazdi, i sutra su opet u uporabi. Tak Rusi za 10x manjim vojnim proračunom imaju bolju i efikasniju vojsku od SAD-a. Znaju da štede.
S tim da je Ukrajina kao jedna od osumnjičenih strana sudjelovala u istrazi, druga strana nije pa od tud i ovaj genijalni zaključak...
A možda su im i aboriđini prodali tehnologiju.
AlfaOmega wrote:To su te nove rakete. Smart rakete. Ka bumerang, pogode metu, vrate se gazdi, i sutra su opet u uporabi. Tak Rusi za 10x manjim vojnim proračunom imaju bolju i efikasniju vojsku od SAD-a. Znaju da štede.
da mi je znat čime hrane te rakete kad su tako puno pametne
Sve je dozvoljeno ako su neprijatelji Rusi. To su tako gadni, grubi i primitivni smradovi od ljudi da protiv njih nije grijeh koristiti bilo koju vrstu gadosti da ih pobijediš. Oni i Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja ne mogu da verujem sta sam procitao... ovo je istina da su napisali?
marcellus wrote:ovo je iz jutarnjeg lista...
Meni je zanimljiv tajming... baš na prvi dan spief-a, dok se putin susreće sa macronom i lagardicom...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A tek kad krene SP u nogometu ...Hektorović wrote:marcellus wrote:ovo je iz jutarnjeg lista...
Meni je zanimljiv tajming... baš na prvi dan spief-a, dok se putin susreće sa macronom i lagardicom...
Koja se tu igranka sprema u Ukrajini ...
A možda i još ponegdje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prvo, nisu Rusi srušili putnički avion, nego pijani pro-Ruski pobunjenici na istoku Ukraine.
Još tada se su se hvalili na društvenim mrežama kako su BUKom oborili "ukrainski fašistički avion", međutim kada su došli do ostataka , umjesto Ukrainskih fašista, naišli na civile, onda je bilo "kuku-lele, nismo mi".
To se zna od prvog trenutka.
I treba tako reći - oboren je od pro-ruskih pobunjenika na istoku Ukraine, ne od službene vojske Ruske Federacije(koja im je doduše vjerojatno dostavila oružje, ali nije nikako odgovorna).
Još tada se su se hvalili na društvenim mrežama kako su BUKom oborili "ukrainski fašistički avion", međutim kada su došli do ostataka , umjesto Ukrainskih fašista, naišli na civile, onda je bilo "kuku-lele, nismo mi".
I treba tako reći - oboren je od pro-ruskih pobunjenika na istoku Ukraine, ne od službene vojske Ruske Federacije(koja im je doduše vjerojatno dostavila oružje, ali nije nikako odgovorna).
Guest- Guest
sićam se kada je bio rat tamo na istoku, yehudi je ovdje na forumu stavljao slike BUK od te posade, i hvalio se "evo oborili su još jedan ukrainski avion" :D a posli je bilo brisanja.. mislim da bi se moglo iskopati sa ovoga foruma , tko ima volje kopati 3-4godine unazad :D
Guest- Guest
Kako se vratila nazad, peske...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
IamOneofYou wrote:Prvo, nisu Rusi srušili putnički avion, nego pijani pro-Ruski pobunjenici na istoku Ukraine.
Ovi tvrde da nisu nikakvi pounjenici, nego baš ruska vojska...
2018-04-10
a budale. nitko im neće vjerovati.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ja ne mogu da verujem sta sam procitao... ovo je istina da su napisali?
napravio sam screenshot...
promijenili su tekst ali su komentari čitatelja ostali
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/imamo-cvrste-dokaze-koji-ce-proci-na-sudu-medunarodni-tim-istrazitelja-otkrio-kome-pripadaju-rakete-koje-su-srusili-zrakoplov-malaysia-airlinesa/7396446/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/imamo-cvrste-dokaze-koji-ce-proci-na-sudu-medunarodni-tim-istrazitelja-otkrio-kome-pripadaju-rakete-koje-su-srusili-zrakoplov-malaysia-airlinesa/7396446/
Miro Prislin
....dokaz da je raketa doletjela s ruskog teritorija i nakon rušenja zrakoplova vratila se nazad.
???
Sviđa mi se · Odgovor · 12 · 1 d.
Dragan Tomin · Düsseldorf, Germany
Na kraju teksta stoji: ...Naravno, u svakoj njihovoj (ruskoj) teoriji krivci su bili Ukrajinci...
Naravno, u svakoj teoriji "međunarodnog" tima krivci su Rusi.
Sviđa mi se · Odgovor · 17 · 1 d.
Miro Pitinac · Radi u: Odlazak u mirovinu
Gdje si ti to pročitao ili iz čega izvukao takav zaključak?
Zrakoplov je srušen iznad Ukrajine, a raketa doletjela s okupiranog područja pod kontrolom ruskih separatista.
Kao dokaz naveli su fotografije i videozapise.
Sviđa mi se · Odgovor · 5 · 23 h
Mario Peric
hahhaha koji ruski teritorij
Sviđa mi se · Odgovor · 23 h
Show 1 more reply in this thread
Oton Strgar · Sveučilište u Zagrebu
Putin je tražio dokaz i sad ga ima. Da nebi nekog i kaznio... he, he...he...
Sviđa mi se · Odgovor · 5 · 1 d.
Tomo Hrvatin - Hrvoje
Pa naravno da ima. Kad mu se raketa vratila. Neka nova bumerang tehnologija.
Sviđa mi se · Odgovor · 8 · 1 d.
Tomislav Jakopec · Elektrostrojarska škola Varaždin
Tomo Hrvatin - Hrvoje Ellon Musk tu ima prste...
Sviđa mi se · Odgovor · 23 h
Mario Peric
Tomo Hrvatin - Hrvoje raketa se nije vratila nego taj sistem
Sviđa mi se · Odgovor · 22 h
Show 1 more reply in this thread
Tomo Hrvatin - Hrvoje
"raketa doletjela s ruskog teritorija i nakon rušenja zrakoplova vratila se nazad" Neka nova tehnologija ili lude gljive ??????
Sviđa mi se · Odgovor · 10 · 1 d.
Mario Peric
o čemu ti jadan))))))
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 23 h
Miro Prislin
Mario Peric
Kasnis, u prvobitnom tekstu je doslovno tak pisalo,
"....dokaz da je raketa doletjela s ruskog teritorija i nakon rušenja zrakoplova vratila se nazad. "
Jel ti mislis da smo mi koji smo komentirali taj dio glupi i pali s Marsa, a eto ti jedini pametan, ali eto unatoc silnoj pameti nisi skuzil da je ocito pisalo nekaj drugo prije nego si ti procital clanak.
Sviđa mi se · Odgovor · 2 · 21 h · Uređeno
NIZOZEMSKA i Australija drže Rusiju odgovornom za pad putničkog aviona Malaysia Airlinesa koji je 2014. pogođen raketom iznad Ukrajine, priopćila je u petak nizozemska vlada, što otvara mogućnost podizanja sudskih tužbi.
Dvije zemlje, kojih je veći broj državljana bio među 298 žrtava, "smatraju Rusiju odgovornom za sudjelovanje u rušenju" zrakoplova Malaysia Airlinesa, navodi nizozemska vlada.
Istu je optužbu službeno ponovila i australska ministrica vanjskih poslova Julie Bishop.
Dvije zemlje sada mogu ovaj složeni predmet podnijeti nekoj međunarodnoj organizaciji ili sudu, dodaje isti izvor.
Dvije zemlje, kojih je veći broj državljana bio među 298 žrtava, "smatraju Rusiju odgovornom za sudjelovanje u rušenju" zrakoplova Malaysia Airlinesa, navodi nizozemska vlada.
Istu je optužbu službeno ponovila i australska ministrica vanjskih poslova Julie Bishop.
Dvije zemlje sada mogu ovaj složeni predmet podnijeti nekoj međunarodnoj organizaciji ili sudu, dodaje isti izvor.
2018-04-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iranska odmazda: Najmanje 10 raketa popogilo Američku bazu u Iraku
» HOLY MOTHER OF GOD.. BY UMJERENI KANIBALI +Kornet(ruska raketa)
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» Nijemce je inflacija emocionalno pogodila
» Pandemija pogodila i pčele...alarmantno u Velikoj Britaniji
» HOLY MOTHER OF GOD.. BY UMJERENI KANIBALI +Kornet(ruska raketa)
» Kad je nece migranti dobar je i avion!Njemica se udaje za avion:'Ja sa njim spavam,intimni smo'
» Nijemce je inflacija emocionalno pogodila
» Pandemija pogodila i pčele...alarmantno u Velikoj Britaniji
Page 1 of 2