ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravda za Davida-Riječani će podržati Banjalučane

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Pravda za Davida-Riječani će podržati Banjalučane - Page 2 Empty Re: Pravda za Davida-Riječani će podržati Banjalučane

Post by Kermit 25/5/2018, 12:30

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:Od obicnog ubojstva mutezi...politicki slucaj..teorija zavjera itd itd...samo kod komsija...tako u srbiji slucaj 'obitelj marjanovic'

Mitomanija.

Impulsivan i emotivan narod, tu ne pali neko složeno rasuđivanje...

Danas te vole, sutra te na banderu...
U principu pun im kurac razbojnika i mafijaša a narod treba povod i okidač, kod nas da Njonjo otruje gradski vodovod bila bi vijest 3 dana. Ovaj narod možes dosl9vce jebat u čmar oni ni zuc

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Pravda za Davida-Riječani će podržati Banjalučane - Page 2 Empty Re: Pravda za Davida-Riječani će podržati Banjalučane

Post by Hektorović 25/5/2018, 13:46

U Ambasadi SAD u Sarajevu upriličen sastanak s Davorom Dragičevićem
Skoro dva mjeseca je prošlo otkako je pronađeno tijelo dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića iz Banje Luke, koji se, navodno, utopio u rijeci Crkvena, a borba za pravdu se nastavlja.
Građani, predvođeni njegovim ocem Davorom Dragičevićem, se svakodnevno okupljaju na Trgu Krajine u Banjoj Luci i zajedno traže da se pronađu njegove ubice.
Tako je Ambasada SAD na svom Twitter nalogu objavila kako je održan sastanak s Davorom Dragičevićem.
- Sastali smo se s Davorom Dragičevićem, koji posljednjih 60 dana traži pravdu za svog sina. Njemu, njegovoj porodici i prijateljima prenijeli smo izraze našeg najdubljeg saučešća zbog gubitka njegovog sina. Razgovor s Davorom je bio iskren, a on je iznio i zabrinutost zbog navoda da su Sjedinjene Američke Države iza protesta. Odlučno odbacujemo te lažne i kontraproduktivne tvrdnje, istovremeno podržavamo pravo građana na slobodu mirnog i zakonitog okupljanja i izražavanja - naveli su iz Ambasade SAD.

:)
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus 25/5/2018, 13:50

Yehudim wrote:
marcellus wrote:frka je oko čega, mislim mali se sam sjebao a sve ove teorije zavjera ne vidim temelja.

Kako to misliš ( ili znaš ) da e sam sjeba ?

Tim neovisnih patologa sa VMA je utvrdio masu ozljeda, silovanje i sl.

Postoji očevici napada na momka koji tvrde i da su ga odvezli.

Imaš li ti neka saznanja da se  " sam sjeba "

koji tim... pa dodo je prvi nudio nezavisnu patološku obradu, mali je bio đanki i krao je druga stvar što je roditelju teško vjerovat da mu je dijete sitni đanki i lupež

a očevici vide ako treba i djevicu mariju

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 25/5/2018, 13:53

bio u noćnom klubu do pola četiri, a povrede su nastale ranije i vjerojatno su posljedica neke tučnjave

imao je i lsd i travu u sebi, dakle ko i ona glupa francuzica što je pala s dalekovoda u lici na lsd-u

lako se na acidu utopit, imaš halove

https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Obdukcija-utvrdila-David-Dragicevic-se-utopio-ali-ima-i-povrede/470468

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 25/5/2018, 13:56

nađena mu ukradena roba u džepovima od provale te noći, osim laptopa koji je ko zna gdje završio ili ga je odmah utopio za šut, i zabilježeno da se potuko te noći a ozljede su nastale prije utapanja, dakle sve štima

https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Policija-Dragicevic-vjerovatno-pao-u-Crkvenu-u-dzepovima-mu-nadjene-ukradene-stvari/470572

mislim baš bi murija išla ubit studenta koji nema veze s ničim pod bogom

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 25/5/2018, 13:58

Dragičević se, kako ističu iz policije, oko 23:30 sati potukao sa tri lica ispred kafića "Meta". U toj tuči nije bilo posljedica po njih, a sukob je trajao kratko, nakon čega su se razišli.

"Dragičević nakon toga odlazi u kafić 'Downtown' u centru grada gdje je bio sam, a nakon toga, oko ponoći, otišao je u klub 'Fabrika' gdje ga je prepoznalo osoblje", rekao je Ilić.

Iz policije kažu da je Dragičević oko 2:20 sati poslije ponoći otišao u kafe bar "988", što je utvrđeno pregledom snimaka nadzornih kamera, a na tom mjestu se kratko zadržao.

Već u 2:50 sati video nadzor snimio ga je u ulici Velibora Janjetovića Janje, i vidi se da je jeo pecivo, a naknadno je utvrđeno da je u pitanju burek kupljen u pekari "Zmijanje". Potom je snimljen kamerama apartmana "Vesto", da bi ga u 3:42 snimila ista kamera na tim apartmanima kako se kreće nazad prema centru grada. Potom je, vjeruje se, upao u Crkvenu.

Inače, provala u kući prijavljena je u istom danu kada je prijavljen i Dragičevićev nestanak, a dogodila se veče ranije.

Karan je izjavio da su svi predmeti koji su pronađeni u njegovim džepovim predati policiji.

"Imao je dvije vrste povreda. Kao prvo, u pitanju su hematomi na čelu, šakama, kukovima, natkoljenicama i koljenima. To su mehaničke povrede koje su mogle nastati u fizičkom sukobu i one su zaživotne. Druga vrsta povreda su postmortalne a nastale su u kontaktu sa neravninama na dnu rijeke", rekao je Karan.

Istakao je da je odjeća skinuta sa Dragičevića za eventualna vještačenja.

"Uzeti su i uzroci krvi i urina u slučaju potrebe za eventualnim analizama kao i uzorci za DNK analizu. Tok obdukcije je detaljno fotografisan, i imamo 49 fotografija. Osim toga, tokom obdukcije bili su prisutni krim-tehničari. Dakle, ništa nije propušteno da se uradi", rekao je Karan.

Komentarišući tvrdnje po društvenim mrežama da je tijelo pronađeno unakaženo, Karan je rekao da je ono bilo dugo u vodi pa su posljedice zato takve.

Ilić je rekao da ne postoji nijedna indicija koja ukazuje da je u pitanju krivično djelo.

Iz policije su rekli da im je Dragičević od ranije poznat po nanošenju teških povreda ali ne i po krađama.

zlato mamino, siledžija, đanki i sitni krimos

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/5/2018, 14:00

koji tim... pa dodo je prvi nudio nezavisnu patološku obradu, mali je bio đanki i krao je druga stvar što je roditelju teško vjerovat da mu je dijete sitni đanki i lupež

a očevici vide ako treba i djevicu mariju

Pa evo još nudi da sve preuzme austrijska policija ili fbi ako treba...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by L'âme 25/5/2018, 14:04

Da, kad su sve dokaze rijesili.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2018, 14:07

asila i usraelac juda na aparatima, nije dovoljno mržnje u jednom danu da nahrane svoju bolest pa malo nabacuju sa strane pa ako ko zabije gol glavom iz kornera niko sretniji od njih.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Kavran 25/5/2018, 14:09

koja glupost .... mali se zdrogirao i prdnuo u fenjer. amen.

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Kavran 25/5/2018, 14:13

Leviathan2 wrote:dobro, sam ne kuzim kakve ima veze momak s dodikom

zna usrael yehudi.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2018, 14:14

Kavran wrote:koja glupost .... mali se zdrogirao i prdnuo u fenjer. amen.
najvjerojatnije ali usraelac proziva sve a ne znam kako je asila uspio u to sve strpati i blaženog A.Stepinca?? neka sam objasni ako je u stanju da ne ispadne da se mudruje protiv njega :s

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Kavran 25/5/2018, 14:15

tre wrote:
najvjerojatnije ali usraelac proziva sve a ne znam kako je asila uspio u to sve strpati i blaženog A.Stepinca?? neka sam objasni ako je u stanju da ne ispadne da se mudruje protiv njega :s

pomalo ... doći će i do jasenovca i ustaša za stranicu-dvije.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2018, 14:16

Kavran wrote:

zna usrael yehudi.
nije da sam osvetoljubiv ali mu baš dobro stoji nick usraelac cheers

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2018, 14:17

Kavran wrote:
tre wrote:

pomalo ... doći će i do jasenovca i ustaša za stranicu-dvije.
to ovisi koliko potegne :D
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Kavran 25/5/2018, 14:18

tre wrote:
Kavran wrote:

zna usrael yehudi.

:20
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Kermit 25/5/2018, 14:23

marcellus wrote:nađena mu ukradena roba u džepovima od provale te noći, osim laptopa koji je ko zna gdje završio ili ga je odmah utopio za šut, i zabilježeno da se potuko te noći a ozljede su nastale prije utapanja, dakle sve štima

https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Policija-Dragicevic-vjerovatno-pao-u-Crkvenu-u-dzepovima-mu-nadjene-ukradene-stvari/470572

Znači pojeo pola table LSD-a i išao provaljivati i krasti laptopove, te je usred krađe odlučio malo da se kupa u potoku, pa logično hehehe odi kod dodo po doktorat iz kriminologije
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2018, 14:25

Kavran wrote:
tre wrote:
Kavran wrote:

zna usrael yehudi.

:20
jebote lik je izvrjeđao sve na bleiburgu i križnom putu a kad sam mu napisao " usraelac jede govna velikom kašikom- opet" odma je bacio kukavicu kicu da me banira, tipični potomak četnopartizana da jebe rak raka, kmeči ko da ih je 20 a ne samo on :S

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Kermit 25/5/2018, 14:26

marcellus wrote:nađena mu ukradena roba u džepovima od provale te noći, osim laptopa koji je ko zna gdje završio ili ga je odmah utopio za šut, i zabilježeno da se potuko te noći a ozljede su nastale prije utapanja, dakle sve štima

Nije on niti rekao da nema već da ima ali nije htio, a zato što nije htio već je kenjao ovi su ga htijeli pretući, pa pretjerali, naravno zanemari moju priču već je bolja ona sa đemperom punog Lsd-a i laptopom u potoku
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/5/2018, 14:32

Nije on niti rekao da nema već da ima ali nije htio, a zato što nije htio već je kenjao ovi su ga htijeli pretući, pa pretjerali, naravno zanemari moju priču već je bolja ona sa đemperom punog Lsd-a i laptopom u potoku

Pa sad aktuelna teorija je da ga je otelo 20 mafijaša, ubili ga policajci, namjestili mu drogu, jer eto nije htio biti diler...  još doveli glumce da se lažiraju video snimci...

ma adjde...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Kermit 25/5/2018, 14:36

Hektorović wrote:

Pa sad aktuelna teorija je da ga je otelo 20 mafijaša, ubili ga policajci, namjestili mu drogu, jer eto nije htio biti diler...  još doveli glumce da se lažiraju video snimci...

ma adjde...
Šta misliš kako to da su gradovi puni kokaina i da nitko od većih nije pao sa drogom nepamtim?

Nevezano za ovog malog, mene više zabrinjava što većina foruma uopće ne razumije kako funkcioniraju stvari to je frapantno heheh i issue
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics