NOVA PJESMA LJETNI HIT UPALIMO LJUBAV - LANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NOVA PJESMA LJETNI HIT UPALIMO LJUBAV - LANA
scorpion wrote:Ta Lana da živi od pjevanja i kruha bi željna bila
Guest- Guest
Kaj si je napumpala čube? Gadna je tak
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Moja starija voli Lanu. Nek se dite uci hrvatski mada ionako vec perfektno govori. Did joj donio cd od lane i uvik u autu svira.
Lana je sex bomba lipotica i macka. Pusite ga cigani
Lana je sex bomba lipotica i macka. Pusite ga cigani
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:scorpion wrote:Ta Lana da živi od pjevanja i kruha bi željna bila
Guest- Guest
Usidjelica ljubomorna na LanuPhoebeBuffay wrote:fridrih_niche wrote:scorpion wrote:Ta Lana da živi od pjevanja i kruha bi željna bila
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Usidjelica ljubomorna na LanuPhoebeBuffay wrote:fridrih_niche wrote:scorpion wrote:Ta Lana da živi od pjevanja i kruha bi željna bila
Fina je lejdica cupi. Da se budži, bila bi 3x veća bomba od lanice...
Guest- Guest
Lana je secer i polSerbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Usidjelica ljubomorna na LanuPhoebeBuffay wrote:fridrih_niche wrote:scorpion wrote:Ta Lana da živi od pjevanja i kruha bi željna bila
2015-09-13
PhoebeBuffay wrote:Sta znaci budzi?
Pa šminka garderoba, estetska hirurgija...
Guest- Guest
MMMDesert_fox wrote:Lana je secer i polSerbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Usidjelica ljubomorna na LanuPhoebeBuffay wrote:fridrih_niche wrote:
spotovi na mute i šamaranje majmuna
Znaci da se kompletno renoviram bila bih lijepa :DSerbia Strong wrote:PhoebeBuffay wrote:Sta znaci budzi?
Guest- Guest
Zna Bracala dat kompliment hahaha...PhoebeBuffay wrote:Znaci da se kompletno renoviram bila bih lijepa :DSerbia Strong wrote:PhoebeBuffay wrote:Sta znaci budzi?
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Znaci da se kompletno renoviram bila bih lijepa :DSerbia Strong wrote:PhoebeBuffay wrote:Sta znaci budzi?
Ako si ti to tako zaključila...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» lana
» Lana KURČEVIĆ
» lana zapošljava
» Ljetni požari...
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Lana KURČEVIĆ
» lana zapošljava
» Ljetni požari...
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2