Ima li tko jači i ljepši?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Ima li tko jači i ljepši?
Na terenu je uvijek želio biti najbolji i imati glavnu riječ. Nakon što je završio uspješnukarijeru Ronaldinho je stigao do još jedne prekretnice u životu, ženi se.
No kako se uvijek želio isticati i ovaj će put učiniti nešto posebno. Naime, voli dvije djevojke i obje će oženiti. Njegove izabranice su Priscilla Coelho i Beatriz Souza.
Njih troje od prosinca žive zajedno u vili u Rio de Janeiru. Ronaldinho i Priscilla godinama su u vezi, a 2016. brazilski nogometaš je upoznao Beatriz.
U siječnju im je kupio isto prstenje te ih zaprosio, obje su prihvatile. Datum vjenčanja odredit će naknadno, a svadbena svečanost trebala bi se održati u Barra da Tijuca u Riju.
Navodno Ronaldinho ispunjava svaku želju svojih izabranica koje vole trošiti i često idu u šoping. Obje imaju isti ukus pa bivšem nogometašu nije teško izabrati darove.
No kako se uvijek želio isticati i ovaj će put učiniti nešto posebno. Naime, voli dvije djevojke i obje će oženiti. Njegove izabranice su Priscilla Coelho i Beatriz Souza.
Njih troje od prosinca žive zajedno u vili u Rio de Janeiru. Ronaldinho i Priscilla godinama su u vezi, a 2016. brazilski nogometaš je upoznao Beatriz.
U siječnju im je kupio isto prstenje te ih zaprosio, obje su prihvatile. Datum vjenčanja odredit će naknadno, a svadbena svečanost trebala bi se održati u Barra da Tijuca u Riju.
Navodno Ronaldinho ispunjava svaku želju svojih izabranica koje vole trošiti i često idu u šoping. Obje imaju isti ukus pa bivšem nogometašu nije teško izabrati darove.
Re: Ima li tko jači i ljepši?
wet dreams
2014-04-12
Re: Ima li tko jači i ljepši?
dvije žene na papiru zvuči odlično ali u stvarnosti je vjerojatno noćna mora osim ako nisi stalno vani i dolaziš doma samo na ručak i pušenje ali jebeš ženu koja pristaje na to
» Luka Modrić je seks-simbol u Japanu, damama je zgodniji i ljepši od Ronalda
» Uhljebi - jači od sudbine
» Dimento jači i od boli
» Konzum jači od suda
» Uhljebi - jači od sudbine
» Dimento jači i od boli
» Konzum jači od suda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1