ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ima li tko jači i ljepši?

Go down

Ima li tko jači i ljepši? Empty Ima li tko jači i ljepši?

Post by muckodjubre 24/5/2018, 17:26

Na terenu je uvijek želio biti najbolji i imati glavnu riječ. Nakon što je završio uspješnukarijeru Ronaldinho je stigao do još jedne prekretnice u životu, ženi se.

No kako se uvijek želio isticati i ovaj će put učiniti nešto posebno. Naime, voli dvije djevojke i obje će oženiti. Njegove izabranice su Priscilla Coelho i Beatriz Souza.

Njih troje od prosinca žive zajedno u vili u Rio de Janeiru. Ronaldinho i Priscilla godinama su u vezi, a 2016. brazilski nogometaš je upoznao Beatriz.
U siječnju im je kupio isto prstenje te ih zaprosio, obje su prihvatile.  Datum vjenčanja odredit će naknadno, a svadbena svečanost trebala bi se održati u Barra da Tijuca u Riju.
Navodno Ronaldinho ispunjava svaku želju svojih izabranica koje vole trošiti i često idu u šoping. Obje imaju isti ukus pa bivšem nogometašu nije teško izabrati darove. 
Ima li tko jači i ljepši? Legendary-Ronaldinho-Set-To-Marry-Two-Fiancees-Priscilla-Coelho-Beatriz-Souza-At-The-Same-Time-KOKO-TV-NG

Ima li tko jači i ljepši? 6b8efe2f85c2b63406b2Ima li tko jači i ljepši? Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Ima li tko jači i ljepši? Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Ima li tko jači i ljepši? Empty Re: Ima li tko jači i ljepši?

Post by kic 24/5/2018, 17:39

as
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by bafalo 24/5/2018, 17:44

Ima li tko jači i ljepši? Cristian-tello-11

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 24/5/2018, 18:01

naravno da imaju isti ukus..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by L'âme 24/5/2018, 21:30

wet dreams

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by bafalo 25/5/2018, 14:12

dvije žene na papiru zvuči odlično ali u stvarnosti je vjerojatno noćna mora osim ako nisi stalno vani i dolaziš doma samo na ručak i pušenje ali jebeš ženu koja pristaje na to

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics