Hercegopvina, azilanti ulaze u privatne posjede, djeca ne idu bez pratnje u školu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hercegopvina, azilanti ulaze u privatne posjede, djeca ne idu bez pratnje u školu
..i onda ih proglase mektic i drustvo da su izvrsili drzavni udar i pohapse...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hercegopvina, azilanti ulaze u privatne posjede, djeca ne idu bez pratnje u školu
Nemoj bit i ti pipica, kad te neko ide jebat vratiš mu puta dva....imam susida kriminalca odleža 10godina u zatvoru, pa me nikad nije zajebava,nego smo na bog,bog,ma nismo ni to nego se ignoriramo, a ovoj drugoj dvojici susida ih prca u mozak,zatvorija im je zajednički put pa pipice šute jer se boje.RayMabus wrote:Dva loša ubiše Miloša
Nemoj da te to zavara, svi oni nose noževe za osobnu zaštitu
Kad te vide da urlaš i da si lud-spreman za sukob niko se neće pačat bez velikog povoda.
Guest- Guest
poškakljati će te nožem, to je njima kao tebi popiti kavicu ujutro, a onda će mediji napisati da su se imigranti branili u samo-obrani od naciste, a ako preživiš škakljanje , još će tebe vlastita država optužiti za zločin iz mržnje
Guest- Guest
Samo sam ti rekao da ne nasrćeš na njih a nemaš komad noža kod sebeMetuzalem wrote:Nemoj bit i ti pipica, kad te neko ide jebat vratiš mu puta dva....imam susida kriminalca odleža 10godina u zatvoru, pa me nikad nije zajebava,nego smo na bog,bog,ma nismo ni to nego se ignoriramo, a ovoj drugoj dvojici susida ih prca u mozak,zatvorija im je zajednički put pa pipice šute jer se boje.RayMabus wrote:Dva loša ubiše Miloša
Kad te vide da urlaš i da si lud-spreman za sukob niko se neće pačat bez velikog povoda.
Ja imam fini veliki od 20 cm
Ko žilet je
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Svi imaju nekakve nožiće radi osobne zaštite , i ja bi tako na njihovom mjestuIamOneofYou wrote:poškakljati će te nožem, to je njima kao tebi popiti kavicu ujutro, a onda će mediji napisati da su se imigranti branili u samo-obrani od naciste, a ako preživiš škakljanje , još će tebe vlastita država optužiti za zločin iz mržnje
Poanta priče je da ne počinješ sukob sa njima ako i sam nemaš nožinu za pojasom
Pa ako će on izvadit izvadit ćeš ga i ti
2014-04-11
nemam ja potrebu na nikoga nasratat,ne osjećam se ugroženim, kad mi su ulazi u osobni prostor,tada uzvratim.RayMabus wrote:Samo sam ti rekao da ne nasrćeš na njih a nemaš komad noža kod sebeMetuzalem wrote:Nemoj bit i ti pipica, kad te neko ide jebat vratiš mu puta dva....imam susida kriminalca odleža 10godina u zatvoru, pa me nikad nije zajebava,nego smo na bog,bog,ma nismo ni to nego se ignoriramo, a ovoj drugoj dvojici susida ih prca u mozak,zatvorija im je zajednički put pa pipice šute jer se boje.RayMabus wrote:Dva loša ubiše Miloša
Ja imam fini veliki od 20 cm
Ko žilet je
ali oćemo se kladit da je ovo bila neki stariji lik 50-60godina čova sa 70kg s kerevetom ili koji mulac s istom kilažom..
koliko sam puta bija prisutan kada se je mavalo čekićem ili sikiricom, niko nikad nije potega,jer zna ako potegne da neće za njega dobro završit.
a kamoli da ću se bojat ovi neuhranjeih zgubidana iz trećeg svijeta.
Guest- Guest
Pa neće nitko normalan ići namjerno na njih
Oni će jednostavno doći
Oni će jednostavno doći
2014-04-11
isti kurac kad ti lolaši idu srat u prometu, postanu agresivni sa autom i krenu nasrtam sa njim na tebe, pa lipo staneš nasrid zaobilaznice ,zaustaviš cili promet i izadeš vanka, da vidiš kako se svaki brzo oladi i ode svojim putem.RayMabus wrote:Pa neće nitko normalan ići namjerno na njih
Oni će jednostavno doći
čim pokažeš ljudima zube bježe, zašto je to tako, jer isključivo kukakvice nasrću na druge ljude,a kukavica je hrabar dok drugi misle da je hrabar i lud.
Last edited by Metuzalem on Thu 24 May - 11:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nisam ratoboran
I come in peace
Operacija Letva se zove tako jer će neki dobit batine od nekog lokalca a onda će svi imigranati ovdje nosit noževe
I come in peace
Operacija Letva se zove tako jer će neki dobit batine od nekog lokalca a onda će svi imigranati ovdje nosit noževe
2014-04-11
Ili ovu zimu kad se nešto bezveze verbalno zakačim s nekim likom, a lola meni da će mi pištolj izdvadit i krene rukom u kaput ko fol da ga ide uzest.. pičku materinu sam se povuka, samo mi je kroz glavu prošlo ako ga izvadi neka dobro gađa,jer bi mu taj gan završija među guzove.što se mene tiče.RayMabus wrote:Nisam ratoboran
I come in peace
Budi muško mlatini me ,ako možeš,a ne ko pičkica ganom mavat,nožeš,sikirom ili čekičem.
Guest- Guest
drugačije se kačiti sa hrvatskim krkanima, koji se kurče, 99% su kukavice i šupci to stoji, a drugačije je sa ovima kojima je bosti nožima kao piti kavicu.. pa oni se non stop međusobno bodu nožima, kamo li neće nekog nevjernika
Guest- Guest
Da , zato je letva zakon, van dosega njihovih noževa i samo dum u glavuIamOneofYou wrote:drugačije se kačiti sa hrvatskim krkanima, koji se kurče, 99% su kukavice i šupci to stoji, a drugačije je sa ovima kojima je bosti nožima kao piti kavicu.. pa oni se non stop međusobno bodu nožima, kamo li neće nekog nevjernika
2014-04-11
ja iman u autu teleskop palicu.. možete je naručiti sa ebaya za par $, pa neka netko pokuša nešto nožem.. iako fala bogu nisam krkan da upadam u tuče, ali ima drugih krkana, pa neka se nađe
Guest- Guest
Ja nemam ništa u autu
I come in peace
Nenosim oružje, nemam ga, ne treba mi
I come in peace
Nenosim oružje, nemam ga, ne treba mi
2014-04-11
jeste vi normalni proglasit ce vas mektic,komsic,bakir za agresiju na bh-a..ako pocnete lemati migrante..a ove unutar bh-a za drzavni udar
2015-09-08
ma kakvo lemanje. HDZ i RH država(vojska, policija) su ih i će ih naseljavati u RH, pa neka se Hrvatski uhljebi i mlate sa njima i kolju i ubijaju. kokice u ruke i navijam za naše
Guest- Guest
praujak mi priča, libija 60-tih, ex jugo firma doli radi, moraju imati kvotu domaćih zaposlene, neće da rade samo side,piju čaj, bezobrazni,bahati, agresivni,nitko od naših ne znam s njima na kraj izać..IamOneofYou wrote:drugačije se kačiti sa hrvatskim krkanima, koji se kurče, 99% su kukavice i šupci to stoji, a drugačije je sa ovima kojima je bosti nožima kao piti kavicu.. pa oni se non stop međusobno bodu nožima, kamo li neće nekog nevjernika
dođe upravitelj englez,stariji čovik, samo uleti u skupino koja sidi i svira kurcu, jednome noga u glavu, drugome pleska, drugome noga u bubrege i odjednom svi mirni i rade.
poanta je da treba znat sa tom stokom, ko da oni njega nisu mogli pojist za doručak, ali ih je mentalno izdominira.
Guest- Guest
Navijati ćemo sa straneIamOneofYou wrote:ma kakvo lemanje. HDZ i RH država(vojska, policija) su ih i će ih naseljavati u RH, pa neka se Hrvatski uhljebi i mlate sa njima i kolju i ubijaju. kokice u ruke i navijam za naše
2014-04-11
stari oni se nemaju namjweru tu zadrzavati pa da ih vezes lancima..vidis da pšrijete samoubojstvima ako ih se ne pusti..njih ne zanima prostor od vardara do triglavaIamOneofYou wrote:ma kakvo lemanje. HDZ i RH država(vojska, policija) su ih i će ih naseljavati u RH, pa neka se Hrvatski uhljebi i mlate sa njima i kolju i ubijaju. kokice u ruke i navijam za naše
2015-09-08
pa će te optužit da si ih s predoumišljajem napa ne u samoobrani:)IamOneofYou wrote:ja iman u autu teleskop palicu.. možete je naručiti sa ebaya za par $, pa neka netko pokuša nešto nožem.. iako fala bogu nisam krkan da upadam u tuče, ali ima drugih krkana, pa neka se nađe
Guest- Guest
Pa trenutno ih i nema puno tako da ono ovo je više dizanje prašine i ako to bude ovako onda će te manje količine njih jednostavno proći ovdje dalje na zapad i nikom ništavuksadinare wrote:stari oni se nemaju namjweru tu zadrzavati pa da ih vezes lancima..vidis da pšrijete samoubojstvima ako ih se ne pusti..njih ne zanima prostor od vardara do triglavaIamOneofYou wrote:ma kakvo lemanje. HDZ i RH država(vojska, policija) su ih i će ih naseljavati u RH, pa neka se Hrvatski uhljebi i mlate sa njima i kolju i ubijaju. kokice u ruke i navijam za naše
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Djeca bez pratnje
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Azilanti napustaju Švedsku
» Azilanti prosvjeduju ispred hotela Porin
» Slovenija : Azilanti će moći da budu odbijeni već na granici
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Azilanti napustaju Švedsku
» Azilanti prosvjeduju ispred hotela Porin
» Slovenija : Azilanti će moći da budu odbijeni već na granici
Page 3 of 5