Netko bi ovim ljudima mora objasnit da kod nas nema koza..:)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Netko bi ovim ljudima mora objasnit da kod nas nema koza..:)
To nam je potvrdio i Asif Khan iz Peshawara u Pakistanu, ima 23 godine i već je deset mjeseci na putu.
"Ovdje sam već nekoliko dana i situacija je dobra. U Pakistanu je stanje veoma loše, a ja dolazim iz dijela koji je blizu granice s Afganistanom i jak je utjecaj talibana. Ti ljudi ne vole da čovjek ide u školu i da napreduje. Moj otac mi je kazao, sine, ti moraš ići negdje drugo. Krenuo sam preko Irana, Turske, Bugarske, Grčke, Srbije, dok nisam stigao u Bosnu i Hercegovinu. Ja želim dobiti azil i ostati ovdje", kaže Asif.
Ističe da ne namjerava ići prema zemljama Zapadne Evrope, jer se boji deportacije te da ima tri prijatelja koji namjeravaju doći u Salakovac njegovim stopama.
natrpalo mostar
"Ovdje sam već nekoliko dana i situacija je dobra. U Pakistanu je stanje veoma loše, a ja dolazim iz dijela koji je blizu granice s Afganistanom i jak je utjecaj talibana. Ti ljudi ne vole da čovjek ide u školu i da napreduje. Moj otac mi je kazao, sine, ti moraš ići negdje drugo. Krenuo sam preko Irana, Turske, Bugarske, Grčke, Srbije, dok nisam stigao u Bosnu i Hercegovinu. Ja želim dobiti azil i ostati ovdje", kaže Asif.
Ističe da ne namjerava ići prema zemljama Zapadne Evrope, jer se boji deportacije te da ima tri prijatelja koji namjeravaju doći u Salakovac njegovim stopama.
natrpalo mostar
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:To nam je potvrdio i Asif Khan iz Peshawara u Pakistanu, ima 23 godine i već je deset mjeseci na putu.
natrpalo mostar
[size=36]Dodik: Sprema se naseljavanje od 300.000 do 500.000 ljudi iz islamskog svijeta[/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sere ko i sviIamOneofYou wrote:To nam je potvrdio i Asif Khan iz Peshawara u Pakistanu, ima 23 godine i već je deset mjeseci na putu.
natrpalo mostar
samo zenama ne daju da idu u skolu
tamo nije rat i on nema sanse da dobije azil osim ako bakirova islamisticka struja ne progura zakon da se svakom muslimanu odobri
2014-04-19
vjerojatno na racun EUHektorović wrote:IamOneofYou wrote:To nam je potvrdio i Asif Khan iz Peshawara u Pakistanu, ima 23 godine i već je deset mjeseci na putu.
natrpalo mostar
[size=36]Dodik: Sprema se naseljavanje od 300.000 do 500.000 ljudi iz islamskog svijeta[/size]
a ako ne oni onda ce turska finansirat
to ne odgovara ni jednoj istocno europskoj zemlji
sasjec u pokusaju ili im napaltit prebacivanje brodovima do francuske
oni su ljevicari koji vole multi kulti inkluzivnost i raznolikost
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A di sad nać tolike koze, aj reci pravo?IamOneofYou wrote:
natrpalo mostar
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa kada bi se to desilo, prvo što bi dolje imao građanski rat , tih naseljenih muslimana i bošnjačkih muslimana.. bošnjački narod i elita su glupi ako misle da su im pakistanci, afganistanci .. "saveznici" i "oružje koje će kontrolirati".. pa ti muslimani, pa u skoro svakoj jebenoj zemlji na bliskom istoku, zadnjih 20godina, muslimani ratovali i ubijali druge muslimane.. u svakoj zemlji.. u slučaju bih, prvo će se ovi okrenuti na bošnjake, čim bi izbila frka... stoga ako RS i Hrvati žele razjebati BiH , trebaju se zalagati za trpačinuHektorović wrote:IamOneofYou wrote:To nam je potvrdio i Asif Khan iz Peshawara u Pakistanu, ima 23 godine i već je deset mjeseci na putu.
natrpalo mostar
Guest- Guest
Neće oni u zapadni Mostar već u istčni. Vidjet ćeš sranja kad počnu silovanja i tuče oko djevojaka.IamOneofYou wrote:pa kada bi se to desilo, prvo što bi dolje imao građanski rat , tih naseljenih muslimana i bošnjačkih muslimana.. bošnjački narod i elita su glupi ako misle da su im pakistanci, afganistanci .. "saveznici" i "oružje koje će kontrolirati".. pa ti muslimani, pa u skoro svakoj jebenoj zemlji na bliskom istoku, zadnjih 20godina, muslimani ratovali i ubijali druge muslimane.. u svakoj zemlji.. u slučaju bih, prvo će se ovi okrenuti na bošnjake, čim bi izbila frka... stoga ako RS i Hrvati žele razjebati BiH , trebaju se zalagati za trpačinuHektorović wrote:IamOneofYou wrote:To nam je potvrdio i Asif Khan iz Peshawara u Pakistanu, ima 23 godine i već je deset mjeseci na putu.
natrpalo mostar
Netko od njih će ostat na kozama...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
IamOneofYou wrote:pa kada bi se to desilo, prvo što bi dolje imao građanski rat , tih naseljenih muslimana i bošnjačkih muslimana.. bošnjački narod i elita su glupi ako misle da su im pakistanci, afganistanci .. "saveznici" i "oružje koje će kontrolirati".. pa ti muslimani, pa u skoro svakoj jebenoj zemlji na bliskom istoku, zadnjih 20godina, muslimani ratovali i ubijali druge muslimane.. u svakoj zemlji.. u slučaju bih, prvo će se ovi okrenuti na bošnjake, čim bi izbila frka... stoga ako RS i Hrvati žele razjebati BiH , trebaju se zalagati za trpačinuHektorović wrote:[size=36]Dodik: Sprema se naseljavanje od 300.000 do 500.000 ljudi iz islamskog svijeta[/size]
Islam ne poznaje naciju, pa i sam Alija je teško i tek 93 prihvatio Bošnjaštvo kao kompromis.
To su sve braća, po islamu je svaki musliman brat, i bliži su muslimani iz bosne sa onima iz indonezije, nego sa susjedima kršćanima :)
2018-04-10
IamOneofYou wrote:ljenih muslimana i bošnjačkih muslimana.. bošnjački narod i elita su glupi ako misle da su im pakistanci, afganistanci .. "saveznici" i "oružje koje će kontrolirati".. pa ti muslimani, pa u skoro svakoj jebenoj zemlji na bliskom istoku, zadnjih 20godina, muslimani ratovali i ubijali druge muslimane.. u svakoj zemlji.. u slučaju bih, prvo će se ovi okrenuti na bošnjake, čim bi izbila frka... stoga ako RS i Hrvati žele razjebati BiH , trebaju se zalagati za trpačinu
I ja sam za trpačinu, na koncu najbolje je da se bosanski muslimani vrate u prirodni milje kao i prije 1945. Orijentalni narod blage europeizacije.
2018-04-10
to piše u kuranu, međutim u kuranu piše da neki drugi musliman , koji "malo odstupa" od islama je najveći heretik itd.. dakle u praksi to znači ovako.. šiti ubijaju sunite, suniti ubijaju šite, suniti kanibali ubijaju sunite isilovce, suniti isilovci ubijaju sunite nusre, ukratko svaka muslimanska zemlja se svodi na to da neki musliman drugog muslimana drži kao heretikom, pa im je smisao života prvo da ubiju druge heretike(isto je bilo u europi u srednjem vijeku, najviše je europljana poginulo u tim unutar vjerskim ratovima)Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:pa kada bi se to desilo, prvo što bi dolje imao građanski rat , tih naseljenih muslimana i bošnjačkih muslimana.. bošnjački narod i elita su glupi ako misle da su im pakistanci, afganistanci .. "saveznici" i "oružje koje će kontrolirati".. pa ti muslimani, pa u skoro svakoj jebenoj zemlji na bliskom istoku, zadnjih 20godina, muslimani ratovali i ubijali druge muslimane.. u svakoj zemlji.. u slučaju bih, prvo će se ovi okrenuti na bošnjake, čim bi izbila frka... stoga ako RS i Hrvati žele razjebati BiH , trebaju se zalagati za trpačinuHektorović wrote:[size=36]Dodik: Sprema se naseljavanje od 300.000 do 500.000 ljudi iz islamskog svijeta[/size]
Islam ne poznaje naciju, pa i sam Alija je teško i tek 93 prihvatio Bošnjaštvo kao kompromis.
To su sve braća, po islamu je svaki musliman brat, i bliži su muslimani iz bosne sa onima iz indonezije, nego sa susjedima kršćanima :)
muslimani su trenutno u tom području... pogledaj zemlje.. libija, egipat, sirija, irak, jemen, pakistan, afganistan, a onda imaš tamo gdje "vrije" , tipa turska, tunis, alžir, s.arabija, itd..
tako i ovi muslimani u bosni.. isto je i među ovim imigrantima koji idu po europi, uglavnom završi na obračunu afganistanaca sa jedne strane često u koaliciji sa pakistancima, protiv iračana i sirijaca sa druge strane, te su somalijci sa treće strane.. svaka strana ima svoje interese
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:to piše u kuranu, međutim u kuranu piše da neki drugi musliman , koji "malo odstupa" od islama je najveći heretik itd.. dakle u praksi to znači ovako.. šiti ubijaju sunite, suniti ubijaju šite, suniti kanibali ubijaju sunite isilovce, suniti isilovci ubijaju sunite nusre, ukratko svaka muslimanska zemlja se svodi na to da neki musliman drugog muslimana drži kao heretikom, pa im je smisao života prvo da ubiju druge heretike(isto je bilo u europi u srednjem vijeku, najviše je europljana poginulo u tim unutar vjerskim ratovima)Hektorović wrote:Islam ne poznaje naciju, pa i sam Alija je teško i tek 93 prihvatio Bošnjaštvo kao kompromis.
muslimani su trenutno u tom području... pogledaj zemlje.. libija, egipat, sirija, irak, jemen, pakistan, afganistan, a onda imaš tamo gdje "vrije" , tipa turska, tunis, alžir, s.arabija, itd..
tako i ovi muslimani u bosni.. isto je i među ovim imigrantima koji idu po europi, uglavnom završi na obračunu afganistanaca sa jedne strane često u koaliciji sa pakistancima, protiv iračana i sirijaca sa druge strane, te su somalijci sa treće strane.. svaka strana ima svoje interese
Ovi uvozni uglavnom smatraju da su ovi Bosanski većinom slabi muslimani, da ne pričamo što misle o ženama.
Što je zanimljivo... i lokalne Srpkinje se prodaju Arapima...
2018-04-10
to da se srpkinje prodaju arapima, tipične sponzoruše sve za pare, šminku i markiranu oblekuHektorović wrote:IamOneofYou wrote:to piše u kuranu, međutim u kuranu piše da neki drugi musliman , koji "malo odstupa" od islama je najveći heretik itd.. dakle u praksi to znači ovako.. šiti ubijaju sunite, suniti ubijaju šite, suniti kanibali ubijaju sunite isilovce, suniti isilovci ubijaju sunite nusre, ukratko svaka muslimanska zemlja se svodi na to da neki musliman drugog muslimana drži kao heretikom, pa im je smisao života prvo da ubiju druge heretike(isto je bilo u europi u srednjem vijeku, najviše je europljana poginulo u tim unutar vjerskim ratovima)Hektorović wrote:Islam ne poznaje naciju, pa i sam Alija je teško i tek 93 prihvatio Bošnjaštvo kao kompromis.
Ovi uvozni uglavnom smatraju da su ovi Bosanski većinom slabi muslimani, da ne pričamo što misle o ženama.
Što je zanimljivo... i lokalne Srpkinje se prodaju Arapima...
pa arapska elita je totalno drugačija priča od ove arapske sirotinje.. ja sam radio u turizmu sa bogatom arapskom kljentelom.. ta ekipa se drogira, opija, jebava kurabe, šmrče, nisam vidio veće narkomane i veće pijance, jednom kada sam radio u jednom hotelu prije 2godine, i imali smo "elitne arapske goste".. znaš šta znači da nisam vidio veće pijance u životu, a nagleda sam se svega...
šerijat i radikalni islam, i jihad je za sirotinju, bogati arapi uživaju u ovo-zemaljskom životu ..
a biti će zanimljivo.-. velika većina ovih pakistanaca i afganistanaca su muškarci u 20tim godinama.. kada testosteron ključa, trebaju nešto jebavati, sexualne frustracije se gomilaju, žena nemaju, niti ih mogu nabaviti.. vidit ćeš onda sranja, kada padnu prva silovanja po bosni.. koliko će ih se tolerirati.. kada još napadnu koje bošnjakinje u kratkim suknjama , onda ćeš vidjeti sranja
Guest- Guest
islamu je najveći neprijatelj sam islam..
Guest- Guest
lipo će im biti u bosni.. socijale nema.. posla nema.. neće umrjeti od gladi, ali ništa drugo nemogu postići tamo.. u hrvatsku ući neće, čak i bošnjaci po portalima komentiraju "šalji im hrvatima", pa neki pametniji bošnjak piše, da nema šanse da muha ilegalno uđe u RH, da će zapeti u bih većinom.. tako će i biti
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:to da se srpkinje prodaju arapima, tipične sponzoruše sve za pare, šminku i markiranu obleku
pa arapska elita je totalno drugačija priča od ove arapske sirotinje.. ja sam radio u turizmu sa bogatom arapskom kljentelom.. ta ekipa se drogira, opija, jebava kurabe, šmrče, nisam vidio veće narkomane i veće pijance, jednom kada sam radio u jednom hotelu prije 2godine, i imali smo "elitne arapske goste".. znaš šta znači da nisam vidio veće pijance u životu, a nagleda sam se svega...
šerijat i radikalni islam, i jihad je za sirotinju, bogati arapi uživaju u ovo-zemaljskom životu ..
a biti će zanimljivo.-. velika većina ovih pakistanaca i afganistanaca su muškarci u 20tim godinama.. kada testosteron ključa, trebaju nešto jebavati, sexualne frustracije se gomilaju, žena nemaju, niti ih mogu nabaviti.. vidit ćeš onda sranja, kada padnu prva silovanja po bosni.. koliko će ih se tolerirati.. kada još napadnu koje bošnjakinje u kratkim suknjama , onda ćeš vidjeti sranja
Naše su nešto vrđi orah, iako i u nas ima par zalutalih ovčica, al na prste za izbrojat...
Obično u Bosnu na odmor dolazi Arapska srednja klasa iz zaljevskih zemalja, iltiga njihovi uhljebi koji su tamo većina stanovništva.
A ovi imigranti su uvlavnom "garibi" iz Egipta, Alžira, Iraka, Afganistana, Pakistana...
2018-04-10
IamOneofYou wrote:islamu je najveći neprijatelj sam islam..
Bit će kakva fitna :)
2018-04-10
Inače dosta se i samih bošnjaka iseljava iz BiH
2018-04-10
imao sam posla i sa srednjom arapskom klasom..Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:to da se srpkinje prodaju arapima, tipične sponzoruše sve za pare, šminku i markiranu obleku
Naše su nešto vrđi orah, iako i u nas ima par zalutalih ovčica, al na prste za izbrojat...
Obično u Bosnu na odmor dolazi Arapska srednja klasa iz zaljevskih zemalja, iltiga njihovi uhljebi koji su tamo većina stanovništva.
A ovi imigranti su uvlavnom "garibi" iz Egipta, Alžira, Iraka, Afganistana, Pakistana...
da neidem u detalje.. ono jedna arapska obitelj.. očekivao, ono "muškarci bog i batina što muž kaže to je zadnje".. ono totalno suprotnost.. žena drži svoju politiku, ovaj joj nemože ništa, dica razmažena i vrište(nikada nisam vidio takvu nediscipliniranu djecu), stari pari neki mlakonja.. i to dvije takve srednja klasa obitelj..
a ovi što sam rekao , ta arapska elita.. više popiju votke nego vode, više konzumiraju koke nego brašna
Guest- Guest
ekipa se naivno nadala da će natalitetom i bržim iseljavanjem osvojiti hrvate i srbe..Hektorović wrote:Inače dosta se i samih bošnjaka iseljava iz BiH
a imaju čak i lošiji natalitet od hrvata, a iseljavaju se jednako.. bih prema nekim procjenama nema jedva 3milijuna stanovnika..
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:ekipa se naivno nadala da će natalitetom i bržim iseljavanjem osvojiti hrvate i srbe..Hektorović wrote:Inače dosta se i samih bošnjaka iseljava iz BiH
a imaju čak i lošiji natalitet od hrvata, a iseljavaju se jednako.. bih prema nekim procjenama nema jedva 3milijuna stanovnika..
Svakim danom sve manje, znam čitave bošnjačke obitelji koje su se iselile, a brojni se spremaju ako imaju ikakvu šansu.
Kažem, na kraju će ostati negativna selekcija, vehabije sa po 10 dijece i arapi došljaci. To će biti kraj ovog današnjeg light muslimanskog Bošnjaštva.
2018-04-10
Pa zapadniji su nego mi s balkana :DIamOneofYou wrote:imao sam posla i sa srednjom arapskom klasom..
da neidem u detalje.. ono jedna arapska obitelj.. očekivao, ono "muškarci bog i batina što muž kaže to je zadnje".. ono totalno suprotnost.. žena drži svoju politiku, ovaj joj nemože ništa, dica razmažena i vrište(nikada nisam vidio takvu nediscipliniranu djecu), stari pari neki mlakonja.. i to dvije takve srednja klasa obitelj..
a ovi što sam rekao , ta arapska elita.. više popiju votke nego vode, više konzumiraju koke nego brašna
2018-04-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SVEĆENICI USTAŠE / Ovim je ljudima zajednička bila zločinačka ideologija, ali današnja Hrvatska im je odala priznanje. Smeta li to Plenkoviću?
» Kucan iskreno:'Brisel nema iskrene namjere prema ovim prostorima'
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» Plenkovic više nema izbora : Mora ići u rezove odmah
» Kad netko nastupi sa sloganom 'Sad il' nikada', dosta je glupo da nakon poraza govori: ah, dobro, nema veze, bit će bolje drugi put
» Kucan iskreno:'Brisel nema iskrene namjere prema ovim prostorima'
» Nema ni jednog razloga zašto bi netko prešao ilegalno u Hrvatsku
» Plenkovic više nema izbora : Mora ići u rezove odmah
» Kad netko nastupi sa sloganom 'Sad il' nikada', dosta je glupo da nakon poraza govori: ah, dobro, nema veze, bit će bolje drugi put
Page 2 of 3