Veliki popis nepodobnih za Pupovčev bilten
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Veliki popis nepodobnih za Pupovčev bilten
Puno seru
Utrpati još Arapa u Bosnu pa će im se braća u drugoj državi manje bavit Hrvatskom a više kako da spase RS
Utrpati još Arapa u Bosnu pa će im se braća u drugoj državi manje bavit Hrvatskom a više kako da spase RS
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sto je smijesno?,,mozda tvrdis d anije istina..sam sam imao uvid u taj spisak osobno..jastreb wrote:vuksadinare wrote:RayMabus wrote:vuksadinare wrote:RayMabus wrote: tom spisku su bili franjo arapovic,stojko vrankovic,ante miše,zvonimir boban,mladen bodalec i jasenko houra iz prljavog kazalista,sven lasta itd itd
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Link! Ovakve bedastoće možete napisati jedino ti i Marin Vlahović.vuksadinare wrote:sto je smijesno?,,mozda tvrdis d anije istina..sam sam imao uvid u taj spisak osobno..jastreb wrote:vuksadinare wrote:RayMabus wrote:vuksadinare wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
od kud znas da nije srbomrzac? ..pa citas li ti njegove postove ptico?jastreb wrote:Ti si klerikalist(nikad ne pišeš o porocima RKC),ali nisi ustašoid i srbomrzac.marcellus wrote:jastreb wrote:Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:“Nepoćudni” braniteljimarcellus wrote: Dražena Keleminca i Željke Markić te brojna novinarska i povjesničarska imena kao što su Zvonimir Despot, Velimir Bujanec, Marko Ljubić, Tihomir Dujmović, Josip Jurčević…Pod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
a kaj ja smrdim?
2015-09-08
budalo od kud link..pa nema toga na internet stranicama.. ..to sam vidio kao djelatnik jedne ustanove gdje sma prije radio..jastreb wrote:Link! Ovakve bedastoće možete napisati jedino ti i Marin Vlahović.vuksadinare wrote:sto je smijesno?,,mozda tvrdis d anije istina..sam sam imao uvid u taj spisak osobno..jastreb wrote:
2015-09-08
Hodi,hodi...vuksadinare wrote:budalo od kud link..pa nema toga na internet stranicama.. ..to sam vidio kao djelatnik jedne ustanove gdje sma prije radio..jastreb wrote:Link! Ovakve bedastoće možete napisati jedino ti i Marin Vlahović.vuksadinare wrote:sto je smijesno?,,mozda tvrdis d anije istina..sam sam imao uvid u taj spisak osobno..jastreb wrote:
2014-04-22
Čitam njegove kolumne u 7dnevno. Jedino što nikad nije pisao o grijesima CUH-a.vuksadinare wrote:
od kud znas da nije srbomrzac? ..pa citas li ti njegove postove ptico?
2014-04-22
..slabo ti citas ...jastreb wrote:Čitam njegove kolumne u 7dnevno. Jedino što nikad nije pisao o grijesima CUH-a.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Pa sigurno ne čitam spiskove za likvidaciju u kojima se čitaju imena Ćire Blaževića,Olivera Dragojevića,Miše Kovača,Novih fosila i Kiće Slabinca.vuksadinare wrote:..slabo ti citas ...jastreb wrote:Čitam njegove kolumne u 7dnevno. Jedino što nikad nije pisao o grijesima CUH-a.vuksadinare wrote:
2014-04-22
sam se ti smij..jastreb wrote:Pa sigurno ne čitam spiskove za likvidaciju u kojima se čitaju imena Ćire Blaževića,Olivera Dragojevića,Miše Kovača,Novih fosila i Kiće Slabinca.vuksadinare wrote:..slabo ti citas ...jastreb wrote:Čitam njegove kolumne u 7dnevno. Jedino što nikad nije pisao o grijesima CUH-a.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Šta bi bilo da netko napravi popis Srba ovdje koji su zbog nekih izjava dospjeli na crnu listu?
Aj moj Pupovac evo tebi malo Arapa u Bosnu di su ti braća preko kojih dobijaš pomoć da sereš po Hrvatskoj
Aj moj Pupovac evo tebi malo Arapa u Bosnu di su ti braća preko kojih dobijaš pomoć da sereš po Hrvatskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..i vjeruj i dalje da su ovi bili 'dobri momci'.. ..rostilji cine svoje
2015-09-08
Spisak lica koje treba likvidirati nakon zauzeća Zagreba.
Vojna tajna. 1.jun 1991. Strogo poverljivo.
1.Miroslav Blažević
2.Jasmin Stavros
3.Halid Bešlić
4.kompletna grupa Novi fosili
5.Krunoslav Cigoj
6.Aco Petrović
7.Slaven Letica
8.............................................
Glavna komanda KOS-a.
1.Miroslav Blažević
2.Jasmin Stavros
3.Halid Bešlić
5.Krunoslav Cigoj
6.Aco Petrović
7.Slaven Letica
Glavna komanda KOS-a.
2014-04-22
prodo si se jeftino za burek i ladno pivojastreb wrote:Spisak lica koje treba likvidirati nakon zauzeća Zagreba.
1.Miroslav Blažević
2.Jasmin Stavros
3.Halid Bešlić
5.Krunoslav Cigoj
6.Aco Petrović
7.Slaven Letica
Glavna komanda KOS-a.
2015-09-08
Inače sličan spisak postoji i na desnici,a možete ga pročitati u bilo kojoj kolumni Zvonimira Hodaka u 7dnevno.
2014-04-22
jedno je bilten i spisak a drugo nabrajanje..jastreb wrote:Inače sličan spisak postoji i na desnici,a možete ga pročitati u bilo kojoj kolumni Zvonimira Hodaka u 7dnevno.
2015-09-08
new fakat bi ih poštedili da su uspijeli..svi pobrajini su(ne na ovom tvom blesavom spisku) nego onom mom pravom bili clanovi hdz-a od pocetka...tu sam na onom spisku zaboravio i zarka potocnjaka..koji ej uz sven lastu dragovoljno se do pocetka prijavio u zng..i u 8 mjesecu 1991 kao i sven lasta otisao na krizno podrucje..sven lasta u sunju a zarko potocnjak kao pripadnik 'tiogrova'...na podrucje novske...sa tim da s ekasniej kad je osnovana umjetnicka satnija prebacio u njen sastav..jastreb wrote:Spisak lica koje treba likvidirati nakon zauzeća Zagreba.
1.Miroslav Blažević
2.Jasmin Stavros
3.Halid Bešlić
5.Krunoslav Cigoj
6.Aco Petrović
7.Slaven Letica
Glavna komanda KOS-a.
2015-09-08
prečansko narodno vijeće kao SS odredi, samo bez muda
2014-04-15
vi's kako ih tica brani..rek'o bi k'o da su njegovin_razbojnik wrote:prečansko narodno vijeće kao SS odredi, samo bez muda
2015-09-08
Kondor je lično sudjelovao u imenovanju...ovi sa foruma su pri dnu biltenavuksadinare wrote:vi's kako ih tica brani..rek'o bi k'o da su njegovin_razbojnik wrote:prečansko narodno vijeće kao SS odredi, samo bez muda
SF SN
2014-04-15
marcellus wrote:pa pizda mu materina opet me je izostavio. Gongu se to ne događa.
jebote ja bih se sada već zamislio ... gle sad ovo:
pupavče pička ti materina srbočetnička. jebem ti pleme 'srbobizmismensko'' da ti jebem.
pupavče ... ako ovo izostaviš za bilten 2018. ... pa jeba'ću ti snajku do svršavanja obostranog.
kaj misliš .... će objavit??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Koalicija HDZa i SDP nakon smjene nepodobnih ministara
» Jutarnji kao plenkovićev bilten
» Pupovčev SDSS dobio 3,2% na izborima u Glini
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Koalicija HDZa i SDP nakon smjene nepodobnih ministara
» Jutarnji kao plenkovićev bilten