Veliki popis nepodobnih za Pupovčev bilten
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Veliki popis nepodobnih za Pupovčev bilten
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pupovac-popisao-zloceste-hrvate-na-fejsu-pozdravljate-sa-zds-u-biltenu-ste-1169910/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Veliki popis nepodobnih za Pupovčev bilten
pa pizda mu materina opet me je izostavio. Gongu se to ne događa.
nisi javno napisao ZDS..ako se zelis naci na njihovom spisku..vidis koji su uvjeti da se nađes na pocasnom spisku..javno napisati da si ZDS ..eto prilike u sljedecoj kolumnimarcellus wrote:pa pizda mu materina opet me je izostavio. Gongu se to ne događa.
2015-09-08
Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:“Nepoćudni” braniteljimarcellus wrote: Dražena Keleminca i Željke Markić te brojna novinarska i povjesničarska imena kao što su Zvonimir Despot, Velimir Bujanec, Marko Ljubić, Tihomir Dujmović, Josip Jurčević…Pod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...a Lobo si njega zaboraviljastreb wrote:Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:“Nepoćudni” braniteljimarcellus wrote: Dražena Keleminca i Željke Markić te brojna novinarska i povjesničarska imena kao što su Zvonimir Despot, Velimir Bujanec, Marko Ljubić, Tihomir Dujmović, Josip Jurčević…Pod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
2015-09-08
Njima su svi HOSovci neprijatelji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne. Zaboravio sam Kazu Mikašeka i Marina Vlahovića.vuksadinare wrote:...a Lobo si njega zaboraviljastreb wrote:Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:“Nepoćudni” braniteljimarcellus wrote: Dražena Keleminca i Željke Markić te brojna novinarska i povjesničarska imena kao što su Zvonimir Despot, Velimir Bujanec, Marko Ljubić, Tihomir Dujmović, Josip Jurčević…Pod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
2014-04-22
tko su ti?jastreb wrote:Ne. Zaboravio sam Kazu Mikašeka i Marina Vlahovića.vuksadinare wrote:...a Lobo si njega zaboraviljastreb wrote:Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:“Nepoćudni” braniteljimarcellus wrote: Dražena Keleminca i Željke Markić te brojna novinarska i povjesničarska imena kao što su Zvonimir Despot, Velimir Bujanec, Marko Ljubić, Tihomir Dujmović, Josip Jurčević…Pod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
2015-09-08
Nounari 7dnevno i simpatizeri NDH.vuksadinare wrote:tko su ti?jastreb wrote:Ne. Zaboravio sam Kazu Mikašeka i Marina Vlahovića.vuksadinare wrote:...a Lobo si njega zaboraviljastreb wrote:Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:
“Nepoćudni” braniteljiPod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
2014-04-22
Nezmam koja je svrha ovakvih popisa, valjda ono šta bi oni da se njih pita likvidirali u šumi i zakopali
Čekam još koji teroristički napad u zapadnoj Europi i jačanje desnice a pad ljevice i liberala
Čekam još koji teroristički napad u zapadnoj Europi i jačanje desnice a pad ljevice i liberala
2014-04-11
autorica / Tamara Opačić
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
..to ti je popis ako jednog dana srbija odluci izvrsiti opet agresiju na hrvatsku..pa ako mozebitno pobjedi da se zna koga likvidirati..makar kao i ostarjele..RayMabus wrote:Nezmam koja je svrha ovakvih popisa, valjda ono šta bi oni da se njih pita likvidirali u šumi i zakopali
2015-09-08
gicHektorović wrote:autorica / Tamara Opačić
2015-09-08
Znam, nisam glupvuksadinare wrote:..to ti je popis ako jednog dana srbija odluci izvrsiti opet agresiju na hrvatsku..pa ako mozebitno pobjedi da se zna koga likvidirati..makar kao i ostarjele..RayMabus wrote:Nezmam koja je svrha ovakvih popisa, valjda ono šta bi oni da se njih pita likvidirali u šumi i zakopali
2014-04-11
tako su ti kos-ovci pravili spiskove jos 1990 koga likvidirati..no nisu naravno bili javno objavljeni vec se nalazilo u zapljenjenoj dokumentaciji nakon pada kos-ove baze..zapovjednistva JRZ-a za V vojnu oblast u maksimirskoj gdje je istovremeno bilo i sjediste kos-a za V vojnu oblast...svi na spisku su trebali biti likvidirani ako jna i srbija pobjede..i na tom spisku je bilo ohohoho eminentnih imena u to vrijeme ne samo politicara vec glazbenika,sportasa..npr.na tom spisku su bili franjo arapovic,stojko vrankovic,ante miše,zvonimir boban,mladen bodalec i jasenko houra iz prljavog kazalista,sven lasta itd itdRayMabus wrote:Znam, nisam glupvuksadinare wrote:..to ti je popis ako jednog dana srbija odluci izvrsiti opet agresiju na hrvatsku..pa ako mozebitno pobjedi da se zna koga likvidirati..makar kao i ostarjele..RayMabus wrote:Nezmam koja je svrha ovakvih popisa, valjda ono šta bi oni da se njih pita likvidirali u šumi i zakopali
2015-09-08
vuksadinare wrote:RayMabus wrote:vuksadinare wrote:RayMabus wrote: tom spisku su bili franjo arapovic,stojko vrankovic,ante miše,zvonimir boban,mladen bodalec i jasenko houra iz prljavog kazalista,sven lasta itd itd
2014-04-22
jastreb wrote:Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:“Nepoćudni” braniteljimarcellus wrote: Dražena Keleminca i Željke Markić te brojna novinarska i povjesničarska imena kao što su Zvonimir Despot, Velimir Bujanec, Marko Ljubić, Tihomir Dujmović, Josip Jurčević…Pod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
a kaj ja smrdim?
Ti si klerikalist(nikad ne pišeš o porocima RKC),ali nisi ustašoid i srbomrzac.marcellus wrote:jastreb wrote:Ja bih tasj popis još malo proširio,pa bih tu naveo još i imena Zvonimir Hodak,biskup Košić, Hasanbegović,Markićka,Esihova,Karamarko(pomalo već zaboravljen),zatim samozvani književnik Ivica Karamatić,koji u svakom broju Dnevno u svojim pismima veliča ustaštvo,pa Tvrtko Dolić i pojedini klerici.vuksadinare wrote:“Nepoćudni” braniteljimarcellus wrote: Dražena Keleminca i Željke Markić te brojna novinarska i povjesničarska imena kao što su Zvonimir Despot, Velimir Bujanec, Marko Ljubić, Tihomir Dujmović, Josip Jurčević…Pod povećalom SNV-a su i neka zvučna braniteljska imena poput Damira Markuša (HOS), Steve Culeja i Željka Glasnovića.
a kaj ja smrdim?
2014-04-22
Puno seru
Utrpati još Arapa u Bosnu pa će im se braća u drugoj državi manje bavit Hrvatskom a više kako da spase RS
Utrpati još Arapa u Bosnu pa će im se braća u drugoj državi manje bavit Hrvatskom a više kako da spase RS
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Soroš veliki mirotvorac veliki investitor u vojnoj industriji
» Koalicija HDZa i SDP nakon smjene nepodobnih ministara
» Jutarnji kao plenkovićev bilten
» Pupovčev SDSS dobio 3,2% na izborima u Glini
» SDP-ov bilten Novi list presudio Beri:Bernardića kao da je Bozanić birao
» Koalicija HDZa i SDP nakon smjene nepodobnih ministara
» Jutarnji kao plenkovićev bilten
» Pupovčev SDSS dobio 3,2% na izborima u Glini