Pljenki asimiliran od Borga
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pljenki asimiliran od Borga
Došla mu je glave Instabulska,te izjava na Novoj TV da će vidit što će biti s Vasom.....Vaso je vezivn tkivo HDZ-a,koje će ovog izbaciti poput nekakvog tumora.RayMabus wrote:Plenkovic je politički mrtvac
Guest- Guest
a ja sam lijepo napisao kad su preuzimali agrokor da pametan čovjek i pametan premijer to ne bi dirali štapom.
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ako ovaj put u hdz-u nisu nista naucili e onda kljuc u bravu....dozvoliti treci put da im strankom vlada tehnomenađerska i liberalna struja prvi put sanaderova drugi put plenkoviceva....fakat onda kurcem ih po celu
Jedino takva konfiguracija HDZ-a može dobiti vlast :)
Pravaški HDZ je osuđen biti van...
x
i to je ok
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije Kenwood Kenon glup. Glup je socijalistički nabrijana RH populacija. Kada je Agrokor upao u probleme - dva su moguća rješenjamarcellus wrote:a ja sam lijepo napisao kad su preuzimali agrokor da pametan čovjek i pametan premijer to ne bi dirali štapom.
1)prepustiti nevidljivoj ruci, odnosno tržištu da obavi svoje
2)da država intervenira
naravno, u recimo nekoj neoliberalnoj zemlji, bi se prepustilo tržištu da obavi svoje.. ono što valja bi tržište spasilo, recimo ledo,jamnicu, dapače - novi vlasnici firme bi vjerojatno protjerali sve loše managere, doveli novo vodstvo, uložili lovu u firmu, i čak pojačali proizvodnju, izvoz.. (naravno ono što nemože biti spašeno bi propalo)
.. ali u RH , gdje su većina stanovnika socijalisti, njima je lako prodati priču "sada ćemo mi nacionalizirati, država će intervenirati za "opće interese". čak i visoko-obrazovani (iako sa debilnim titulama) padaju na te izraze "opći interesi"- na kraju se ispostavilo, da su opći interesi , interesi ramljaka, savjetnika, dalićke, plenkija, dio vrha HDZa, a interesi države , ko-ih-jebe, njima prodaš priču , "spasili smo radna mjesta, spriječili smo ruse", vidimo da i ero koji je navodno uspješni ing.građevine HDZovac, puši takve priče(ili se pravi glup) onda možeš misliti gdje su drugi..
čak gledam u komentarima po medijima, pojedinci komentiraju, da je ovo rušenje "plenkovića i dalićke", zavjera srba, rusa, živog zida, sdpa, udbaša, amerikanaca(samo nastavi niz) protiv Hrvatske države.. doslovno, .. jedan se branitelj javlja u emisiju bez "pardona" i govori, da će on i njegovi branitelji ako treba intervenirati oružjem. ili je čovjek glup ko točak, ili je podmukao i zao
Guest- Guest
dakle, opet po 666put u zadnjih 30godina u RH
tržište (nevidljiva ruka) : državna intevnecija /opći interesi/socijalizam
666 : 0
sjetite se i drugi put , šta će se desiti kada država bude i drugi put govorila, da vam uzima pare, ili regulira tržište , ili nacionalizira firme u ime "općih interesa". ako vam ga je 666 puta metnulo u dupe, znate šta će se desiti 667 put
tržište (nevidljiva ruka) : državna intevnecija /opći interesi/socijalizam
666 : 0
sjetite se i drugi put , šta će se desiti kada država bude i drugi put govorila, da vam uzima pare, ili regulira tržište , ili nacionalizira firme u ime "općih interesa". ako vam ga je 666 puta metnulo u dupe, znate šta će se desiti 667 put
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:
čak gledam u komentarima po medijima, pojedinci komentiraju, da je ovo rušenje "plenkovića i dalićke", zavjera srba, rusa, živog zida, sdpa, udbaša, amerikanaca(samo nastavi niz) protiv Hrvatske države.. doslovno, .. jedan se branitelj javlja u emisiju bez "pardona" i govori, da će on i njegovi branitelji ako treba intervenirati oružjem. ili je čovjek glup ko točak, ili je podmukao i zao
I životima za Dalićku :D
Jbt, ovi su zbilja Borg...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...nisu oni za dalicku ali nisu ni za sdp na vlasti...nisu ni za plenkija...ali posteno..zamsili sdp sa berom na vlasti..ajme...Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
fakat..daj zamislite beru na vlasti..pa covjek ne zna sto su stupovi svake drzave...
2015-09-08
nemogu zamisliti jer ovi neće nikada više osvojiti vlast.vuksadinare wrote:...nisu oni za dalicku ali nisu ni za sdp na vlasti...nisu ni za plenkija...ali posteno..zamsili sdp sa berom na vlasti..ajme...Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:
možeš imati jedino HDZ na vlast, ili za koju godinu Živi Zid, dakle radije zamišljaš Sinčića, ludog Pernara, i druge ŽZ.. (znam neke koji su u vrhu te stranke, pametna i obrazovana ekipa, mladi, i nisu zatucani fanatici, itd).
Guest- Guest
za hdz bi bilo najbolej d aizaberu steira na celnu poticiju..lik bi odgovarao svima..ponajprije nije kompromitiran nicim..jedini koji je dao ostavku na veliku funkciju zbog ideala i morala..konzervativac je...nije d ane bi dijelom odgovorao i briselu mada bi nesto gunđali..ptrotiv IK...nije protiv suradnje sa rusijom...jedini koji bi cisto bili protiv njega su neoliberali i ljevicari...ali jebes njih..drugo hdz bi sa njim povratio glasace koji koje gube sa plenkijem..drugo stier je bio zagovornik daljnje koalicije sa mostom i dijelom zbog toga je dao ostavku..dakle dobili opet koalicisjki potencijal..lik je mozda konzerva ali izgleda mi posteniji do mnogih drugih
2015-09-08
IamOneofYou wrote:nemogu zamisliti jer ovi neće nikada više osvojiti vlast.
možeš imati jedino HDZ na vlast, ili za koju godinu Živi Zid, dakle radije zamišljaš Sinčića, ludog Pernara, i druge ŽZ.. (znam neke koji su u vrhu te stranke, pametna i obrazovana ekipa, mladi, i nisu zatucani fanatici, itd).
Mislim da će se vrlo brzo riješiti Pernara...
Revolucija prvo jede svoju djecu.
2018-04-10
IamOneofYou wrote:nije Kenwood Kenon glup. Glup je socijalistički nabrijana RH populacija. Kada je Agrokor upao u probleme - dva su moguća rješenjamarcellus wrote:a ja sam lijepo napisao kad su preuzimali agrokor da pametan čovjek i pametan premijer to ne bi dirali štapom.
2)da država intervenira
naravno, u recimo nekoj neoliberalnoj zemlji, bi se prepustilo tržištu da obavi svoje.. ono što valja bi tržište spasilo, recimo ledo,jamnicu, dapače - novi vlasnici firme bi vjerojatno protjerali sve loše managere, doveli novo vodstvo, uložili lovu u firmu, i čak pojačali proizvodnju, izvoz.. (naravno ono što nemože biti spašeno bi propalo)
.. ali u RH , gdje su većina stanovnika socijalisti, njima je lako prodati priču "sada ćemo mi nacionalizirati, država će intervenirati za "opće interese". čak i visoko-obrazovani (iako sa debilnim titulama) padaju na te izraze "opći interesi"- na kraju se ispostavilo, da su opći interesi , interesi ramljaka, savjetnika, dalićke, plenkija, dio vrha HDZa, a interesi države , ko-ih-jebe, njima prodaš priču , "spasili smo radna mjesta, spriječili smo ruse", vidimo da i ero koji je navodno uspješni ing.građevine HDZovac, puši takve priče(ili se pravi glup) onda možeš misliti gdje su drugi..
dobro, hrvati su dobili što su i tražili nacionalizaciju hdz-a sa svim što ide uz to
slažem se, Pernar je "prevaziša" svoju kreaciju, međutim nije niti on glup.. okružuje se lojalistima, vidiš da i drugi unutar stranke moraju lajati protiv EU, iako načelno nisu protiv toga.. itd..Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:nemogu zamisliti jer ovi neće nikada više osvojiti vlast.
however, na kraju čak i da ŽZ bude na vlasti, biti će neki referendum o ostanku u EU, naravno 80% RH stanovnika će glasovati za ostanak, i adio..
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:slažem se, Pernar je "prevaziša" svoju kreaciju, međutim nije niti on glup.. okružuje se lojalistima, vidiš da i drugi unutar stranke moraju lajati protiv EU, iako načelno nisu protiv toga.. itd..Hektorović wrote:
however, na kraju čak i da ŽZ bude na vlasti, biti će neki referendum o ostanku u EU, naravno 80% RH stanovnika će glasovati za ostanak, i adio..
Robespierre, Trocki, svi su oni najebali od svojih...
2018-04-10
Pernar je za dizanje galame, no na vlasti bi puko ko kokica.
2018-04-10
marcellus wrote:IamOneofYou wrote:nije Kenwood Kenon glup. Glup je socijalistički nabrijana RH populacija. Kada je Agrokor upao u probleme - dva su moguća rješenjamarcellus wrote:a ja sam lijepo napisao kad su preuzimali agrokor da pametan čovjek i pametan premijer to ne bi dirali štapom.
2)da država intervenira
dobro, hrvati su dobili što su i tražili nacionalizaciju hdz-a sa svim što ide uz to
Guest- Guest
sta ti stvarno islis da ce neko od njih zavrsit u zatvoru?...RayMabus wrote:Ovo ti je gospodarski kriminal tako da jedina fotelja koju će oni vidit je ona u zatvoruvuksadinare wrote:kakav ćorka..oni su vec na kajmasjkim otocima,tahitima,sao tome i principe ili u bosni..pa nisu bas toliko ludi da tu budu nakon ove afere..vjerujem da je i dalicka vec danas preko graneRayMabus wrote:Njima se otvorila kasa kad je pao Todorić i to sveopći grabež i ono samo kradi a otiske prstiju tko jebe
Ovi će stvarno u ćorku završiti na kraju
mozda ono, ala idem na godisnji malo igrati golf ili oguliti 3-4 kumpira, ali to je to maksimalno. Pa sta mislis zasto su se dopisivali preko fejsa? Zato sto znaju da je ovo sprdacina i da im nece biti nista, eto zasto. Da zatvor, mogu oni jedino na kucni zatvor na par tjedana u ekskluzivni grcki hotel i slikanje golisavih selfija, sta njih briga.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Index: Plenky je gazda Borga
» Ovo je veće od Borga, najveća afera ikad
» Otvoreno: Potpuni debakl Viteza od Borga pl. Reinera
» Žutarnji: Pljenki je u Knockdownu
» Razmažena bogatašica ko kancelar Pljenki
» Ovo je veće od Borga, najveća afera ikad
» Otvoreno: Potpuni debakl Viteza od Borga pl. Reinera
» Žutarnji: Pljenki je u Knockdownu
» Razmažena bogatašica ko kancelar Pljenki