Pljenki asimiliran od Borga
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pljenki asimiliran od Borga
ako ovaj put u hdz-u nisu nista naucili e onda kljuc u bravu....dozvoliti treci put da im strankom vlada tehnomenađerska i liberalna struja prvi put sanaderova drugi put plenkoviceva....fakat onda kurcem ih po celuHektorović wrote:vuksadinare wrote:na koncu ispostavilo se da ce plenkiju glave doci njegovi ljudi a ne desnica unutar hdz-a...tehnomenađeri,lijevo-liberalni dio hdz-a...tko c ekoga ako ne svoj svoga..desnica unutar hdz-a moze otvoreno moze se reci pripremati svog covjeka za novog sefa hdz-a..nista im ne stoji na putu vise..
Lopine...
Bili i ostali.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hm da..samo vec su se javili oponenti u starnci..sa izjavom..'rascistimo to do kraja ako smo vjerodostojni'... ..sto znaci da plenki to nece uciniti jer bi do kraja sebe pokopao..u biti ta recenica znaci nagovjestaj sanaderovog cina iz 2009...'odlazim..'RayMabus wrote:Nije još jer imaš premijera narcisa koji i kad ga uhvate u kriminalu samo kaže Ja imam parlamentarnu većinukic wrote:
game over
Šta oće reč Ja sam na vlast i nitko mi nemože ništa
2015-09-08
Nekako sam skeptičan da će narcis reći Odlazim
Sanader je bio snob i umišljena veličina i narcis ali je ovi kompletni narcis duplo veći od Sanadera tako da nisam baš siguran da će reći sam Odlazim
Sanader je bio snob i umišljena veličina i narcis ali je ovi kompletni narcis duplo veći od Sanadera tako da nisam baš siguran da će reći sam Odlazim
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
stjecem dojam da ce antiplenkisti u starnci(a ovaj put ih dosita nije malo) dati plenkiju neku vrst izlaza tj da sam da ostavku..nesto poput sanadera...da se casno povuce...sazove lijepo presicu...i to je to...ako to ne ucini..onda ce ga supnuti u grubo...
2015-09-08
Jedino tako takvi mogu reći Odlazimvuksadinare wrote:stjecem dojam da ce antiplenkisti u starnci(a ovaj put ih dosita nije malo) dati plenkiju neku vrst izlaza tj da sam da ostavku..nesto poput sanadera...da se casno povuce...sazove lijepo presicu...i to je to...ako to ne ucini..onda ce ga supnuti u grubo...
2014-04-11
vuksadinare wrote:ako ovaj put u hdz-u nisu nista naucili e onda kljuc u bravu....dozvoliti treci put da im strankom vlada tehnomenađerska i liberalna struja prvi put sanaderova drugi put plenkoviceva....fakat onda kurcem ih po celu
Jedino takva konfiguracija HDZ-a može dobiti vlast :)
Pravaški HDZ je osuđen biti van...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
a onda bu ga ko musolinija..ipak mislim da ce se plenki povuci jer on ima izbora...recimo za razliku od bere koji se grebe i rukama i nogama da ostane na celu sdp-a...jer jednostavno bero nema kud za razliku do polenkija..plenki se vrati u brisel dobije neko cinovnicko dobro placeno mjesto i to je to..a tko ce beru uzeti?..kako rekoh mozda bandic ako se smiluje da ga zaposli da mu kuha kavu u starnackim prostorijama..RayMabus wrote:Nekako sam skeptičan da će narcis reći Odlazim
2015-09-08
steir nije pravas....on je konzervativacHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako ovaj put u hdz-u nisu nista naucili e onda kljuc u bravu....dozvoliti treci put da im strankom vlada tehnomenađerska i liberalna struja prvi put sanaderova drugi put plenkoviceva....fakat onda kurcem ih po celu
2015-09-08
vuksadinare wrote:steir nije pravas....on je konzervativacHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako ovaj put u hdz-u nisu nista naucili e onda kljuc u bravu....dozvoliti treci put da im strankom vlada tehnomenađerska i liberalna struja prvi put sanaderova drugi put plenkoviceva....fakat onda kurcem ih po celu
stierski HDZ ni loš... treba vidjeti kako bi se postavio, no stier kod mene ima rešpekt :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
steir bi dijelom mozda bio i prihvatljiv i briselu..mozda ne kao plenki ali bi ga lakse probavili nego recimo vasu brkica..a sa druge strane steir se dokazao kao protivnik neoliberalnih koncepata poput IK...bio je protivnik prekida suradnje sa mostom sto mu je koalicijski plus kod mosta...recimo..trece...pokazao se da je jedan od rijetkih vjerodostojnih davsi ostavku na mjesto ministra...prosuverenisticki je nastrojen..jedino za razliku od plenkija sto bi ga duplo vise uzeli na zub neoliberalno ljevicarski mediji..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:steir nije pravas....on je konzervativacHektorović wrote:vuksadinare wrote:ako ovaj put u hdz-u nisu nista naucili e onda kljuc u bravu....dozvoliti treci put da im strankom vlada tehnomenađerska i liberalna struja prvi put sanaderova drugi put plenkoviceva....fakat onda kurcem ih po celu
stierski HDZ ni loš... treba vidjeti kako bi se postavio, no stier kod mene ima rešpekt :)
2015-09-08
..a i bero i sdp protiv steira na celu hdz-a onda tek ne bi imali nikavih sansi jer bi se odmetnuti hdz-ovi glasaci opet vratili prema hdz-u
2015-09-08
Kermit wrote:https://novac.jutarnji.hr/incoming/izasli-novi-mailovi-premijer-plenkovic-je-znao-za-grupu-borg-i-sastajao-se-s-njima/7366539/
jel to dolazi "vreme ćorke" ?
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Bit će tih meilova još i to je sad jasno svima
A mislim može narcis nastavit ali u pripremi čekaju novi mailovi
A mislim može narcis nastavit ali u pripremi čekaju novi mailovi
2014-04-11
Znaš šta meni nije jasno?
Ja na pumpi u deset godina svaki dan pegla račune i ono nitko nemože skužiti jer paziš da je sve to u okvirima nekog zakona šta i je samo moraš malo pametno to napraviti
Ovi po milijarde kuna i onda ono priko fejsa se dopisuju o tome
A idiota
To je ekipa narcisa koja misli da im nitko ništa nemože zato se tako i ponašaju
Ja na pumpi u deset godina svaki dan pegla račune i ono nitko nemože skužiti jer paziš da je sve to u okvirima nekog zakona šta i je samo moraš malo pametno to napraviti
A idiota
2014-04-11
kaze se nikom nije dogorjela svijeca pa nece ni njima..no ima jedan problem..mahom vecina njih ima vec rezervne fotelje i to u inozemstvu pa im se fucka...RayMabus wrote:Znaš šta meni nije jasno?
A idiota
2015-09-08
Njima se otvorila kasa kad je pao Todorić i to sveopći grabež i ono samo kradi a otiske prstiju tko jebe
Ovi će stvarno u ćorku završiti na kraju
2014-04-11
kakav ćorka..oni su vec na kajmasjkim otocima,tahitima,sao tome i principe ili u bosni..pa nisu bas toliko ludi da tu budu nakon ove afere..vjerujem da je i dalicka vec danas preko graneRayMabus wrote:Njima se otvorila kasa kad je pao Todorić i to sveopći grabež i ono samo kradi a otiske prstiju tko jebe
2015-09-08
RayMabus wrote:Nije još jer imaš premijera narcisa koji i kad ga uhvate u kriminalu samo kaže Ja imam parlamentarnu većinukic wrote:
game over
Šta oće reč Ja sam na vlast i nitko mi nemože ništa
i to je opasan presedan..
čitav legitimet oslanja na par profesionalnih političara koje možeš kupit kako hoćeš..
legitimitet postaje upitan-
Ovo ti je gospodarski kriminal tako da jedina fotelja koju će oni vidit je ona u zatvoruvuksadinare wrote:kakav ćorka..oni su vec na kajmasjkim otocima,tahitima,sao tome i principe ili u bosni..pa nisu bas toliko ludi da tu budu nakon ove afere..vjerujem da je i dalicka vec danas preko graneRayMabus wrote:Njima se otvorila kasa kad je pao Todorić i to sveopći grabež i ono samo kradi a otiske prstiju tko jebe
2014-04-11
Nemoš ti nacionalizirati privatnu firmu i onda pošto si na vlasti isisavat pare ostavit vidljive tragove i mislit da...
Idu oni u ćorku
Idu oni u ćorku
2014-04-11
Došla mu je glave Instabulska,te izjava na Novoj TV da će vidit što će biti s Vasom.....Vaso je vezivn tkivo HDZ-a,koje će ovog izbaciti poput nekakvog tumora.RayMabus wrote:Plenkovic je politički mrtvac
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Index: Plenky je gazda Borga
» Ovo je veće od Borga, najveća afera ikad
» Otvoreno: Potpuni debakl Viteza od Borga pl. Reinera
» Žutarnji: Pljenki je u Knockdownu
» Razmažena bogatašica ko kancelar Pljenki
» Ovo je veće od Borga, najveća afera ikad
» Otvoreno: Potpuni debakl Viteza od Borga pl. Reinera
» Žutarnji: Pljenki je u Knockdownu
» Razmažena bogatašica ko kancelar Pljenki