Jeste li zaljubljeni?
Page 29 of 31
Page 29 of 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
sinoć sam otišao van. mativka mi nije dala terapiju.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ma vidi ti njega!!!bogomdani wrote: ....neka neka...sto si stao,ovdje ti je Dzepna Venera,sto se ceka sa pozivom na veceru...???
Zaustavi se vjetre.
Guest- Guest
boli me kiki. no znam da oni koji se hvale....slabo imaju uspjeh.
u bilo kojem aspektu života.
možda griješim, no mislim da si više drkađija nego jebač....po domaće rečeno.
2014-12-30
Pa malo bosckam Webera..danas glumi gljivu.. ...dzepna_venera wrote:Ma vidi ti njega!!!bogomdani wrote: ....neka neka...sto si stao,ovdje ti je Dzepna Venera,sto se ceka sa pozivom na veceru...???
Zaustavi se vjetre.
Guest- Guest
previše grahorica.dzepna_venera wrote:
Zaustavi se vjetre.
2014-12-30
hahahahaha..vid ga kako je zabrinut misaono za moju seksualnost...veber_1 wrote:boli me kiki. no znam da oni koji se hvale....slabo imaju uspjeh.
Guest- Guest
uopće ne!bogomdani wrote:hahahahaha..vid ga kako je zabrinut misaono za moju seksualnost...
jebe mi se za tvoju seksualnost i da li si cuzamen s longijem bacio drkicu ili svaki posebno.
ne ulazim u tuđe intime niti me interesiraju.
niti misaono niti praktično.
forum je komunikacija takva kakva je, zadana forma.
ne zamaram se s tim, čitam sintakse. a ne tko je "jebač".
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:previše grahorica.dzepna_venera wrote:
Zaustavi se vjetre.
Kad smo kod graha, nisi li ti na coolinariki rekel da je to tvoja omiljena klopa :)))
Guest- Guest
Tušee...valjda je i sam "roknuo" pa je tu kretivnost odmah ugradio u post...dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:previše grahorica.dzepna_venera wrote:
Zaustavi se vjetre.
Kad smo kod graha, nisi li ti na coolinariki rekel da je to tvoja omiljena klopa :)))
Guest- Guest
jesam, ali day after ne želiš doživjet.dzepna_venera wrote:
2014-12-30
zakaj se pozivaš na njen post, a mene komentiraš?bogomdani wrote:Tušee...valjda je i sam "roknuo" pa je tu kretivnost odmah ugradio u post...
veber-
2014-12-30
a bogati,danas ti je pak-šu pregricnuo ljuti feferon...sorry,evo posta direktno tebi..veber_1 wrote:zakaj se pozivaš na njen post, a mene komentiraš?bogomdani wrote:Tušee...valjda je i sam "roknuo" pa je tu kretivnost odmah ugradio u post...
Guest- Guest
jedem ljuto i nemam problema s probavom.bogomdani wrote:a bogati,danas ti je pak-šu pregricnuo ljuti feferon...sorry,evo posta direktno tebi..
lupetaš bez veze. nivo pubertetlije koji nije vidio pičke pa onda uz razne x stranice tipka o nečem imaginarnom.
veber-
2014-12-30
Veberu, fakat, kaj si tak šarf danas?veber_1 wrote:jedem ljuto i nemam problema s probavom.bogomdani wrote:a bogati,danas ti je pak-šu pregricnuo ljuti feferon...sorry,evo posta direktno tebi..
lupetaš bez veze. nivo pubertetlije koji nije vidio pičke pa onda uz razne x stranice tipka o nečem imaginarnom.
Guest- Guest
Ej..glede koliko toliko oke forumskih odnosa,ohladi malo...veber_1 wrote:jedem ljuto i nemam problema s probavom.bogomdani wrote:a bogati,danas ti je pak-šu pregricnuo ljuti feferon...sorry,evo posta direktno tebi..
NE TICE te se sto ja pisem,a da je tome tako kako kazes,ne bi se niti bunio,nego bi se nasmijao i odmahnuo rukom...moj nivo je moj nivo,nema nis sa tobom,a gore je od toga puno,biti Mrtvopuhalo kao ti..Svoje osobne probleme ne pretaci u sukobe sa drugima na Forumu..BACK OFF..da ne bude i zesce..
Guest- Guest
prelio se. s posla na forum. idu mi na kurac pričači, prodavatelji magle, etc...dzepna_venera wrote:Veberu, fakat, kaj si tak šarf danas?
(slušao predsjednika uprave koji je kenjkao o pičkama, bez veze i razloga. na kraju sam ga pitao jel drka, stavlja fotke okolo, imali nekog sa strane? čovjek od 33 godine. i onda dođem na forum i ista spika. platim mu pičku samo neka mi se skine s glupim komentarima s vrata. obojici)
2014-12-30
eto, uvijek piknem gdje boli.bogomdani wrote:Ej..glede koliko toliko oke forumskih odnosa,ohladi malo...
NE TICE te se sto ja pisem,a da je tome tako kako kazes,ne bi se niti bunio,nego bi se nasmijao i odmahnuo rukom...moj nivo je moj nivo,nema nis sa tobom,a gore je od toga puno,biti Mrtvopuhalo kao ti..Svoje osobne probleme ne pretaci u sukobe sa drugima na Forumu..BACK OFF..da ne bude i zesce..
trk kicu da mi ban da.
veber-
2014-12-30
Page 29 of 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............