Jeste li zaljubljeni?
Page 15 of 31
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Re: Jeste li zaljubljeni?
bogomdani wrote:Sve je to kemija Pinky..sami smo sazdani od kemije i tu ne moze biti niceg povrh-kemije(sada mislim i na duhovno-emocionalni diorozNa wrote:a čuj... ponekad se ljudi zavaravaju da je to nešto više. ne kažem da nitko ne osjeća ljubav. ali dobar dio..hm..ne.
Hm. To što ti misliš da ne može biti, ne znači da je to tako. Ima priča dalje.
Guest- Guest
Ma lo se sprdam na temu...uglavnom ima nes neobjasnjivo..Odakle Kemiji sposobnost za samoanalizu..
Guest- Guest
a dobro, nije da ne može. ali to je jedna rijetka i uzvišena emocija i stvarno je ne može svatko osjećati. moraš biti dosta duhovna, emotivna i senzibilna osoba da bi je u potpunosti osjećao. vrlo rijetka emocija koliko god se svi razbacivali njome. i jako je malo ima na svijetu. većinom su to prizemni osjećaji i hormoni. kemija i naklonost.
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
veber_1 wrote:Mene maggie uopce ne voli. I, kaj bus sad?
ništa :D baš me briga :p briga me i ko mene voli, a pogotovo tebe :P
2015-04-11
no Pinkz,ne smijes se povoditi hladnom analitikom,jerbo budes ostala usamljena..rozNa wrote:a dobro, nije da ne može. ali to je jedna rijetka i uzvišena emocija i stvarno je ne može svatko osjećati. moraš biti dosta duhovna, emotivna i senzibilna osoba da bi je u potpunosti osjećao. vrlo rijetka emocija koliko god se svi razbacivali njome. i jako je malo ima na svijetu. većinom su to prizemni osjećaji i hormoni. kemija i naklonost.
Guest- Guest
a čuj, usamljenost je stvar osjećaja, a ne fizičke prisutnosti drugih ljudi. na to stvarno ne možeš utjecati, hoćeš li osjetiti bliskost i osjećaj pripadnosti, pogotovo ljubav. nije baš stv ar odluke. možeš se potruditi oko odnosa, pa što bude.
2015-04-11
istinu zboris..bolje i fizicki sam,nego sa nekim,pa biti u sebi prazan
Guest- Guest
ma, pusti ga..on čekao 'ko zna gdje, a ja u parizurozNa wrote:još pol sata ćete je čekati? svaka čast :P kupite si slatkač dok čekate. bit će lakše :p
2014-04-12
o megač. nek bude faca, pa nek dođe do pariza :p
2015-04-11
ta mi se opcija više sviđakic wrote:ili skidati, tko zna :^^^^0
veber-
2014-12-30
da,da..sve su to samo lovacke pricerozNa wrote: o megač. nek bude faca, pa nek dođe do pariza :p
2014-04-12
ta nisam rekla da sam na Azurnoj obali :Dveber_1 wrote:ta mi se opcija više sviđakic wrote:ili skidati, tko zna :^^^^0
Dogovorite se vas dvojica i pravac Nica..mozda bude i skidanja ;P
2014-04-12
riskiraj, lovačku priču :Pmaggie13 wrote:da,da..sve su to samo lovacke pricerozNa wrote: o megač. nek bude faca, pa nek dođe do pariza :p
2014-12-30
ne zanima me kic :Pmaggie13 wrote:ta nisam rekla da sam na Azurnoj obali :D
Dogovorite se vas dvojica i pravac Nica..mozda bude i skidanja ;P
veber-
2014-12-30
bogme, niti ja.kic wrote:ja više ne znam di trebamo ić
veber-
2014-12-30
mogu li i ja? ali ako veber vozi, onda ne idem :-D ja ću s busom. megi i ja ćemo svojim putem vi svojim
2015-04-11
Page 15 of 31 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31
Similar topics
» Zaljubljeni obožavatelj pokušao oteti Lanu Del Rey
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG
» Jeste li transfobični?
» Juncker:Glupi nacionalisti su zaljubljeni u svoje zemlje
» Jeste li se ..............
» Jeste culi za ESG