UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
PhoebeBuffay wrote:Znam...
Ali proslost cesto vuce niti u sadasnjost.
Zato je takve probleme potrebno razraditi na nacin koji nama pase... pricom, meditacijom, razgovorom sa strucnom osobom itd.
Danas smo i u cestoj stisci sa vremenom. Vremena za razmisljanje vise nema. Ljudi su na relaciji kuca-posao-obiteljske obveze. Jako malo vremena se pronade u potpunosti za sebe i svoj um.
Zato postisnemo stvari duboko u mozgu dok jednog dana ne izadu na povrsinu u puno zescem obliku...
ovo je stvarno suptilna tema, malo drugačiji ton i pogled puno znače.. tako da je najbolje uvijek konkretno pričati kad je riječ o iskustvima inače se može svašta pričati, a zapravo ništa ne reći..
mislim da ne treba priču prilagođavati sebi, činjenice su takve kakve su, najteža je sagledavanje vlastite uloge i krivnje u nekom događaju, prepoznavanje misli/osjećaja i vlastitih reakcija je prvi korak kod meditacije, drugi je koncentriranje na one misli koje su produktivne i bitne, a treći stupanj je stvaranje misli što je posljedica uvježbane koncentracije, ljudi se ne bave ni prvim korakom baš.. razgovor s drugim osobama može zaliječit dušu, ali može te držati u nekom krivom uvjerenju, tješit te, dodavati municiju nervozi i ništa iz toga ne možeš izvući i shvatiti..
vremena ima ograničeno ali ga ima, i snage volje ima neograničeno - razmislite o ove dvije tvrdnje..
Kic ne znam...kic wrote:PhoebeBuffay wrote:Znam...
Ali proslost cesto vuce niti u sadasnjost.
Zato je takve probleme potrebno razraditi na nacin koji nama pase... pricom, meditacijom, razgovorom sa strucnom osobom itd.
Danas smo i u cestoj stisci sa vremenom. Vremena za razmisljanje vise nema. Ljudi su na relaciji kuca-posao-obiteljske obveze. Jako malo vremena se pronade u potpunosti za sebe i svoj um.
Zato postisnemo stvari duboko u mozgu dok jednog dana ne izadu na povrsinu u puno zescem obliku...
ovo je stvarno suptilna tema, malo drugačiji ton i pogled puno znače.. tako da je najbolje uvijek konkretno pričati kad je riječ o iskustvima inače se može svašta pričati, a zapravo ništa ne reći..
mislim da ne treba priču prilagođavati sebi, činjenice su takve kakve su, najteža je sagledavanje vlastite uloge i krivnje u nekom događaju, prepoznavanje misli/osjećaja i vlastitih reakcija je prvi korak kod meditacije, drugi je koncentriranje na one misli koje su produktivne i bitne, a treći stupanj je stvaranje misli što je posljedica uvježbane koncentracije, ljudi se ne bave ni prvim korakom baš.. razgovor s drugim osobama može zaliječit dušu, ali može te držati u nekom krivom uvjerenju, tješit te, dodavati municiju nervozi i ništa iz toga ne možeš izvući i shvatiti..
vremena ima ograničeno ali ga ima, i snage volje ima neograničeno - razmislite o ove dvije tvrdnje..
Cini mi se da ponekad malo previse filozofises...
Od nervoze se nista ne postize, znamo svi.
Ponekad je lakse reci, mego djelovati...
Uostalom... ne znam... ne zivimo svi isto i nismo svi isti kicinjo...
Cekam ima li zagy sto za nadodati...
Guest- Guest
Kic znas da sam ja:
Samnom pricati ti je poput pricanja sa zidom...
Samnom pricati ti je poput pricanja sa zidom...
Guest- Guest
Kupljen ps4 , doslovno neću izlaziti iz kuće narednih mjeseci .
Imagine Breaker- Posts : 727
2018-04-01
Ja bi bas htjela otici na neki otok gdje nema ljudi.
Sama samcata bez ikoga na jedno 10 dana. :D
Ne idem nigdje,naravno.
Ne idem nigdje,naravno.
Arwen-
2014-04-22
shenell wrote:Ja bi bas htjela otici na neki otok gdje nema ljudi.
Ne idem nigdje,naravno.
Oooh da!
Bez tehnologije.
Bez icega.
Ja, priroda...
Mislim da bih se preporodila.
Guest- Guest
Kako sam fino skinuo veliki hendikep na englesku i pobjedu čilića protiv đokovića ,biti će za izlet u zagorje .
2018-04-01
kic wrote:
ocu da mi kranksvester svira na sprovodu. xD
Njihov koncert u tvornici ove godine je valjda najbolji live na kojem sam bio u zadnje 3 godine .
2018-04-01
Veselim se listopadu i domu sportova.
2018-04-01
Pa švesteri će izvesti svoj društveni egzorcizam i pražnjenje sve negativne energije na najvećem stageu dosad.kic wrote:
tko svira
2018-04-01
bili su mi tvoj lege iz Os :P atila i hornblower zadnja dva dana, obišli cijelu županiju od Dinare do ŠI, pivsko-povijesno-prirodna turneja..
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 43 of 50