UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Isto sam i ja sinoc napravila.
Okretella proslost u glavi...
Zaspala sam tek u 1
Okretella proslost u glavi...
Zaspala sam tek u 1
Guest- Guest
Ja u zadnje vrijeme ne mogu spavat i proljev me muci...i sve od problema i promjena....tako tijelo reagira....
Guest- Guest
Moj dragi se razbolio. Odmah ne moze nista. :D
Ja odem na faks, dodem kuci, kuham rucak, pokupim ves, stavim novi susit, operem sude, napravim mu vecru, usisem stan, izvedem psa 4x, odem do ducana ako treba...
Pfff...
Zvali su me za promociju proizvoda u ducanima. To ci prihvatit dok ne skockam ispite. Placa mi je kao minimalac u hrvatskoj, a nije tezak posao...
To sam i do nedavno radila, onda je bilo neko zastisje, ali uspjela sam ustedjeti koju kunu vise...
S time placamo kredit i rezije.
Ja odem na faks, dodem kuci, kuham rucak, pokupim ves, stavim novi susit, operem sude, napravim mu vecru, usisem stan, izvedem psa 4x, odem do ducana ako treba...
Pfff...
Zvali su me za promociju proizvoda u ducanima. To ci prihvatit dok ne skockam ispite. Placa mi je kao minimalac u hrvatskoj, a nije tezak posao...
To sam i do nedavno radila, onda je bilo neko zastisje, ali uspjela sam ustedjeti koju kunu vise...
S time placamo kredit i rezije.
Guest- Guest
Mrzim to sto zivim na rubu grada kada moram u ljekarnu. Ili gradsku knjiznicu...
Sad cu ovako nikakva pjesacit do ljekarne 20min...
Sad cu ovako nikakva pjesacit do ljekarne 20min...
Guest- Guest
Koje tupilo danas u glavi.
Nisam nista spavala,tmurno je,hladno,razmisljala sam citavu noc o glupostima i sad nisam za nista.
Nisam nista spavala,tmurno je,hladno,razmisljala sam citavu noc o glupostima i sad nisam za nista.
Arwen-
2014-04-22
Moxy wrote:Sigurno te nesto muci?
Nisam bolesna ;)
Arwen-
2014-04-22
Bacite ih pod tepih, da.kid wrote:
ignorirajte misli..
Dok od mrvica ne dode do invazije mrava...
Guest- Guest
Sigurno nije razmisljala o glupostima poput: "joj pekla sam krafne, umak mi je iscurio posvuda".
Mislim da je to nesto drugacije, sto je pomalo bocka, samo se svi tome obracamo sa "glupost".
Mislim da je to nesto drugacije, sto je pomalo bocka, samo se svi tome obracamo sa "glupost".
Guest- Guest
I ja kazem da sam razmisljala o sranjima.
A razmisljala sam o.neizvjesnosti koju mi buducnost donosi.
A razmisljala sam o.neizvjesnosti koju mi buducnost donosi.
Guest- Guest
budućnost je neizvjesna i tako će vjerojatno uvijek i ostati..
razmišljanje o prošlosti nas često opterećuje, jer vidim da postala nervozna, ne može spavati.. dakle takve misli su nepoželjne jer u stoicističkom duhu rečeno: mi više ne možemo utjecati na taj slijed događaja, i zato bi bilo najbolje ostaviti te misli na miru i pokušati izvući neku lekciju iz svoje biografije..
većina misli su sranje inače jer ljudi ne znaju misliti, preteško im je, samo reagiraju na nešto..
U pravu si kic.
Ne moze se utjecati na to tamo i nepozeljne su.
A vidit cemo sto buducnost nosi :D
Arwen-
2014-04-22
Znam...
Ali proslost cesto vuce niti u sadasnjost.
Zato je takve probleme potrebno razraditi na nacin koji nama pase... pricom, meditacijom, razgovorom sa strucnom osobom itd.
Danas smo i u cestoj stisci sa vremenom. Vremena za razmisljanje vise nema. Ljudi su na relaciji kuca-posao-obiteljske obveze. Jako malo vremena se pronade u potpunosti za sebe i svoj um.
Zato postisnemo stvari duboko u mozgu dok jednog dana ne izadu na povrsinu u puno zescem obliku...
Zato je takve probleme potrebno razraditi na nacin koji nama pase... pricom, meditacijom, razgovorom sa strucnom osobom itd.
Danas smo i u cestoj stisci sa vremenom. Vremena za razmisljanje vise nema. Ljudi su na relaciji kuca-posao-obiteljske obveze. Jako malo vremena se pronade u potpunosti za sebe i svoj um.
Zato postisnemo stvari duboko u mozgu dok jednog dana ne izadu na povrsinu u puno zescem obliku...
Guest- Guest
Imas ljubav djece i muza, sto rijetko tko danas ima.shenell wrote:U pravu si kic.
Sinoc sam bas o tome razmisljala...
To je jedno divno, mekano, mirisno i mirno utociste za naste tijelo i um. :)
Guest- Guest
A i ti si u pravu..
Obavezama se neke stvari potisnu.
Nista strasno ali svakih koju godinu razmisljam zasto i kako..
Obavezama se neke stvari potisnu.
Nista strasno ali svakih koju godinu razmisljam zasto i kako..
Arwen-
2014-04-22
PhoebeBuffay wrote:Imas ljubav djece i muza, sto rijetko tko danas ima.shenell wrote:U pravu si kic.
Sinoc sam bas o tome razmisljala...
To je jedno divno, mekano, mirisno i mirno utociste za naste tijelo i um. :)
Je. Tako sam na kraju i zaspala. Ujutro su se oni probudili svi. Skupila sam se uz njih i zaspala. Dok me nisu poceli skakljati da me probude :D
Ne znaju oni da sam ja citavu noc razmisljala kako cu ih uciti da oni postupaju drugacije nego ja :D
Arwen-
2014-04-22
PhoebeBuffay wrote:Znam...
ovo je stvarno suptilna tema, malo drugačiji ton i pogled puno znače.. tako da je najbolje uvijek konkretno pričati kad je riječ o iskustvima inače se može svašta pričati, a zapravo ništa ne reći..
mislim da ne treba priču prilagođavati sebi, činjenice su takve kakve su, najteža je sagledavanje vlastite uloge i krivnje u nekom događaju, prepoznavanje misli/osjećaja i vlastitih reakcija je prvi korak kod meditacije, drugi je koncentriranje na one misli koje su produktivne i bitne, a treći stupanj je stvaranje misli što je posljedica uvježbane koncentracije, ljudi se ne bave ni prvim korakom baš.. razgovor s drugim osobama može zaliječit dušu, ali može te držati u nekom krivom uvjerenju, tješit te, dodavati municiju nervozi i ništa iz toga ne možeš izvući i shvatiti..
vremena ima ograničeno ali ga ima, i snage volje ima neograničeno - razmislite o ove dvije tvrdnje..
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 42 of 50