Crvenkasti izdajica
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Crvenkasti izdajica
https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Crvenkasti izdajica
2014-04-16
ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
Guest- Guest
zato jer su tu rodjeni,odrasli a vecina je srbiju vidjela preko slika..bepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
2015-09-08
pa ima i hrvata sto su rodjeni u australiji, i sta su sad oni australijanci?vuksadinare wrote:zato jer su tu rodjeni,odrasli a vecina je srbiju vidjela preko slika..bepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
Guest- Guest
pa jesu..porijeklom hrvati ta nisu zagorci ili ne znam makarani bez uvrede...oni su hrvati porijeklom draga im je hrvatska ali isto tako i australija..i to gotovo svima...ali bojim se da to za dobar dio srba u hrvatskoj ne vazi..realnost jbgbepobavulin wrote:pa ima i hrvata sto su rodjeni u australiji, i sta su sad oni australci?vuksadinare wrote:zato jer su tu rodjeni,odrasli a vecina je srbiju vidjela preko slika..bepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
2015-09-08
ti bi nekome zabranio pravo govorabepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
liberali ste samo kada želite ostvarivati svoja prava
prava drugih gazite po partizanskom običaju
2014-04-16
možda Australci :-) naprednibepobavulin wrote:pa ima i hrvata sto su rodjeni u australiji, i sta su sad oni australijanci?vuksadinare wrote:zato jer su tu rodjeni,odrasli a vecina je srbiju vidjela preko slika..bepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
immortal-
2014-04-16
nikad, ja se zalažem za potpuno pravo govora. samo sam rekao da čovjek očito nije srbin, a obraća se srbima kao da je jedan od njih.mortal wrote:ti bi nekome zabranio pravo govorabepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
Guest- Guest
i napisao sam tako (što se može vidjeti u citatu vuka od mojeg posta) pa sam onda ispravio.mortal wrote:možda Australci :-) naprednibepobavulin wrote:pa ima i hrvata sto su rodjeni u australiji, i sta su sad oni australijanci?vuksadinare wrote:zato jer su tu rodjeni,odrasli a vecina je srbiju vidjela preko slika..bepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
Guest- Guest
Izabrali su Srbiju kano svoju domovinu pa ih trjeba potaknuti da tamo i žive.
Sto je vise kleveta i lazi
CRVENKASTI JE MENI DRAZI
CRVENKASTI JE MENI DRAZI
Jos kad vidom ekipu kpja se okupila na temi
Nepismena Mortalka
Cinični REGOC
I fuko, legenda Hrvata s dna - bureta
ULTIMATIVNI HRVATI ..
HA HA
ebote zivote
Nepismena Mortalka
Cinični REGOC
I fuko, legenda Hrvata s dna - bureta
ULTIMATIVNI HRVATI ..
HA HA
ebote zivote
Last edited by Sora on 29/1/2019, 07:39; edited 1 time in total
otac mu je pravoslavni pop a majka mu je Hrvaticabepobavulin wrote:nikad, ja se zalažem za potpuno pravo govora. samo sam rekao da čovjek očito nije srbin, a obraća se srbima kao da je jedan od njih.mortal wrote:ti bi nekome zabranio pravo govorabepobavulin wrote:ako je on hrvat pravoslavne vjeroispovjesti (znaci nije srbin) zato ga onda brinu srbi koji se nisu ukljucili u obranu hrvatske?vuksadinare wrote:https://www.braniteljski-portal.com/video-hrvat-pravoslavne-vjeroispovijesti-nenad-gagic-vukovarski-branitelj-hrvatska-je-moja-domovina-izdajnici-su-oni-hrvatski-drzavljani-srpske-nacionalnosti-koji-se-nisu-ukljucili-u-obranu-svoje
Uvijek kad se pitam sto cu ovdje
Didem i vidim
Do kud mogu pasti nacionalistički manekeni, spodobe koje se ne mjenjaju 30 godina , ne sire horizonte i ne obogaćuju dusu
To su naravno egzemplarni KLEROFAŠISTI
Tupsoni
Ne mogu biti ljudi normalne inteligencije nacionalisti
Pljuc
Didem i vidim
Do kud mogu pasti nacionalistički manekeni, spodobe koje se ne mjenjaju 30 godina , ne sire horizonte i ne obogaćuju dusu
To su naravno egzemplarni KLEROFAŠISTI
Tupsoni
Ne mogu biti ljudi normalne inteligencije nacionalisti
Pljuc
Crvekaszi
Zajebavaj ih
Rekla sam ti . TI SI NJIHOV ALter R EGO
U tebi vide sebe , svoju izopačenost i nakaznost
Ofc
Zajebavaj ih
Rekla sam ti . TI SI NJIHOV ALter R EGO
U tebi vide sebe , svoju izopačenost i nakaznost
Ofc
bio je gradjanski rat
hrvati su brutalni fordirali ustastvo
srbi nisu hteli reprizu 41. pruzili su
oruzani otpor u startu. tako da nije
bilo prostora za srbe da afirmisu svoja pozitivna osecanja prema hr.republici. treba proveriti zdr.karton
u konkretnom. on je, sto kazu moji seljaci, slucaj.
bilo prostora za srbe da afirmisu svoja pozitivna osecanja prema hr.republici. treba proveriti zdr.karton
Guest- Guest
Ajde ne laprdaj, srbima sa slobodnog teritorija nije dlaka s glave pala, oni nisu pali pod utjecaj prekodrinaca i žive i dan danas sasvim dobro, puno bolje nego vi u četničkoj smrdiji a pogotovo od prečana koji su vas slušali i sve popušilipizzon wrote:bio je gradjanski rat
slobodna teritorija je
jedino bila rsk.
pogrom je usledio agresijom
hrvatskih ustanika.
jedino bila rsk.
pogrom je usledio agresijom
hrvatskih ustanika.
Guest- Guest
forumskapizzon wrote:slobodna teritorija je
jedino bila rsk.