Srbe izbaciti iz sabora
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Srbe izbaciti iz sabora
Sad čitam da su dva referenduma, a jest nešto puno sam se potpisiva protiv istanbukske...... znači ovo je drugo to šta sam stavio potpis
Eto nisam ima pojma dok ovi članak nisam pročita
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:727386-Srbe-izbaciti-iz-Sabora
Eto nisam ima pojma dok ovi članak nisam pročita
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:727386-Srbe-izbaciti-iz-Sabora
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srbe izbaciti iz sabora
i treba ih izbaciti, jednostavno koliko ima hrvata u srpskom parlamentu toliko i srba u hrvatskom
Treba ukinit sve manjince, imamo ih osam jbte cijela EU nema toliko
Srbi više manje mogu oni i normalnim putem izglasat tri zastupnika tako da mi nije naglasak na njih
Samo onda neće glasati za SDP jer glasaju za SDP pošto imaju tri osigurana zastupnika
Ljevica na aparatima
Srbi više manje mogu oni i normalnim putem izglasat tri zastupnika tako da mi nije naglasak na njih
Samo onda neće glasati za SDP jer glasaju za SDP pošto imaju tri osigurana zastupnika
Ljevica na aparatima
2014-04-11
Srbe ne treba izbaciti iz Sabora jer je to rušenje demokracije. Trebaju li manjine imati zajamčena mjesta, drugo je pitanje. Po meni, po načelu reciprociteta. Tko zajamči nama, i mi ćemo njemu.
to u ovom trenutku znači izbacivanje srba iz sabora pa nek kukaju srbiji da ih je opet sjebalaRegoč wrote:Srbe ne treba izbaciti iz Sabora jer je to rušenje demokracije. Trebaju li manjine imati zajamčena mjesta, drugo je pitanje. Po meni, po načelu reciprociteta. Tko zajamči nama, i mi ćemo njemu.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Mi ćemo izbaciti tih osam zastupnika manjina, Srbi su tu nebitni jer oni mogu imati tri zastupnika i normalnim putem
2014-04-11
Ne možeš Srbima zabraniti kandidiranje, možeš samo ukinuti posebne manjinske zastupnike. Čak ne možeš ne računati manjine kod potvrđivanja vlade.tre wrote:to u ovom trenutku znači izbacivanje srba iz sabora pa nek kukaju srbiji da ih je opet sjebalaRegoč wrote:Srbe ne treba izbaciti iz Sabora jer je to rušenje demokracije. Trebaju li manjine imati zajamčena mjesta, drugo je pitanje. Po meni, po načelu reciprociteta. Tko zajamči nama, i mi ćemo njemu.
Ovo je u okviru ustavnog poretka.RayMabus wrote:Mi ćemo izbaciti tih osam zastupnika manjina, Srbi su tu nebitni jer oni mogu imati tri zastupnika i normalnim putem
Izbaciti Pupovca iz sabora je pravi naslov kao šta je i ovo sa istanbukskom protiv HNS tako da pritiskamo koaliciju
Dalićka je pala sad će DORH istraživati Kenwood Kenon isto mora otići bilo to njemu jasno ili ne
Dalićka je pala sad će DORH istraživati Kenwood Kenon isto mora otići bilo to njemu jasno ili ne
2014-04-11
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/546487/dramaticna-vladavina-andreja-plenkovica-banske-dvore-je-napustilo-cak-sedam-ministara-vladajuca-vecina-nikad-nije-bila-tanja
Sad će se dva tjedna prikupljati potpisi protiv istanbukske
Pritisak na vladajuću koaliciju pedera i četnika
Sad će se dva tjedna prikupljati potpisi protiv istanbukske
Pritisak na vladajuću koaliciju pedera i četnika
2014-04-11
još jedna uzaludna misija željke markić
ako nije protiv pedera onda je protiv žena, ako nije protiv žena onda je protiv srba..
ako nije protiv pedera onda je protiv žena, ako nije protiv žena onda je protiv srba..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jel uzaludna saznati ćeš za dva tjedna pošto treba prikupiti 370 tisuća i nešto glasova
Ako prikupi ide se na referendum
Ako prikupi ide se na referendum
2014-04-11
...pa realno ovaj izborni sustav je nakaradan...najpostenije bi bilo koliko dobijes glasova toliko ces biti zastupljen u saborukaja wrote:još jedna uzaludna misija željke markić
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mislim nisam siguran...ali d aje minimum kji traze 10 000 preferencijalnih glasova za zastupnika
2015-09-08
A evo nam i novog poskupljenja goriva
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1044857
Dizel 10 a benzina 11 kuna
Pa novi izbjeglički val
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1044857
Dizel 10 a benzina 11 kuna
Pa novi izbjeglički val
2014-04-11
Zavisi koliko ljudi izađe na izbore, na prošlim ih je izašlo pola pa je 14000 tisuća glasova potrebnovuksadinare wrote:mislim nisam siguran...ali d aje minimum kji traze 10 000 preferencijalnih glasova za zastupnika
Inače Pupovac je jedini koji iako je zastupnik manjina je dobio više od 14000 glasova
Ovi ostalih sedam zastupnika su kriminal u smislu demokracije
2014-04-11
pupovac i da dobije 50 000 glasova niej u stanju krojiti sam drzavnu politiku...jedan srpski zastupnik nije isto sto i triRayMabus wrote:Zavisi koliko ljudi izađe na izbore, na prošlim ih je izašlo pola pa je 14000 tisuća glasova potrebnovuksadinare wrote:mislim nisam siguran...ali d aje minimum kji traze 10 000 preferencijalnih glasova za zastupnika
Inače Pupovac je jedini koji iako je zastupnik manjina je dobio više od 14000 glasova
Ovi ostalih sedam zastupnika su kriminal u smislu demokracije
2015-09-08
e..i koga bi ti stavio u sabor po imenu?vuksadinare wrote:...pa realno ovaj izborni sustav je nakaradan...najpostenije bi bilo koliko dobijes glasova toliko ces biti zastupljen u saborukaja wrote:još jedna uzaludna misija željke markić
sve je to isti drek..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa dobro i ova dvojica drugih su oko deset tisuća glasova tako da Srbi očito mogu imati tri zastupnika normalnim putem
A vidi onih Roma
Njemu žena glasuje i pošto mu je osiguran mandat to je dovoljno
A 14000 Hrvata mora glasati da bi to dobili
O kako ćete u pečicu skupa sa Arapima ko će znati razliku
Šalim se crni humor
A vidi onih Roma
Njemu žena glasuje i pošto mu je osiguran mandat to je dovoljno
A 14000 Hrvata mora glasati da bi to dobili
O kako ćete u pečicu skupa sa Arapima ko će znati razliku
Šalim se crni humor
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» Rusija će izbaciti EUFOR iz BiH!
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Škoro potpredsjednik Sabora?
» rotirajući predsjednik sabora
» Rusija će izbaciti EUFOR iz BiH!
» Rusiju treba izbaciti iz stalnog vijeća članica UN-a
» Škoro potpredsjednik Sabora?
» rotirajući predsjednik sabora
Page 1 of 4