Dalićka podnosi ostavku?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Dalićka podnosi ostavku?
ne ozbiljno te pitam imas neki problem..vrlo ti ga rado rijesim..u cetri oka naravnoprckov wrote:sto bi ja imo problemvuksadinare wrote:...cuj imas neki problemprckov wrote:bice prije da tebe sora guzi u mozakvuksadinare wrote:guzio je tebe neki hercegovac sto odsto pa te sutnuo i onda su ti se zamjerili opako..Sora wrote:
Ne bi vjerovao slusala sam tu hercegovnu iz Mostara u subotu u selu nedaleko zgb
Ni ja ne vjerujem
Ha ha
Jbt
Kad su poceli pjevati , onda sam pala u trans
Nis nisam kuzila tekst
a i nije neki problem
ne guzi mene
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma hajdevuksadinare wrote:ne ozbiljno te pitam imas neki problem..vrlo ti ga rado rijesim..u cetri oka naravnoprckov wrote:sto bi ja imo problemvuksadinare wrote:...cuj imas neki problemprckov wrote:bice prije da tebe sora guzi u mozakvuksadinare wrote:
guzio je tebe neki hercegovac sto odsto pa te sutnuo i onda su ti se zamjerili opako..
a i nije neki problem
ne guzi mene
evo sad cu ja dole bas da vidim ta 4 oka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
odjeb u cetri skoka...previse si bahat i ohol...i bezobrazan...prckov wrote:ma hajdevuksadinare wrote:ne ozbiljno te pitam imas neki problem..vrlo ti ga rado rijesim..u cetri oka naravnoprckov wrote:sto bi ja imo problemvuksadinare wrote:...cuj imas neki problemprckov wrote:
bice prije da tebe sora guzi u mozak
a i nije neki problem
ne guzi mene
2015-09-08
sta je sadvuksadinare wrote:odjeb u cetri skoka...previse si bahat i ohol...i bezobrazan...prckov wrote:ma hajdevuksadinare wrote:ne ozbiljno te pitam imas neki problem..vrlo ti ga rado rijesim..u cetri oka naravnoprckov wrote:sto bi ja imo problemvuksadinare wrote:
...cuj imas neki problem
ne guzi mene
zar mi neces izbijat oci
2014-04-19
prckov ne masti manistru....nisam te dirao dirnuo su u mene..prckov wrote:sta je sadvuksadinare wrote:odjeb u cetri skoka...previse si bahat i ohol...i bezobrazan...prckov wrote:ma hajdevuksadinare wrote:ne ozbiljno te pitam imas neki problem..vrlo ti ga rado rijesim..u cetri oka naravnoprckov wrote:
sto bi ja imo problem
ne guzi mene
zar mi neces izbijat oci
2015-09-08
istinavuksadinare wrote:prckov ne masti manistru....nisam te dirao dirnuo su u mene..prckov wrote:sta je sadvuksadinare wrote:odjeb u cetri skoka...previse si bahat i ohol...i bezobrazan...prckov wrote:ma hajdevuksadinare wrote:
ne ozbiljno te pitam imas neki problem..vrlo ti ga rado rijesim..u cetri oka naravno
zar mi neces izbijat oci
naletio si mi na volej i ja opalio
jebiga sta cu ja sad tu
2014-04-19
nikog ti nisi opalio ponajmanje mene...ako siljis kurac na soru silji dalje mimo meneprckov wrote:istinavuksadinare wrote:prckov ne masti manistru....nisam te dirao dirnuo su u mene..prckov wrote:sta je sadvuksadinare wrote:odjeb u cetri skoka...previse si bahat i ohol...i bezobrazan...prckov wrote:
ma hajde
zar mi neces izbijat oci
jebiga sta cu ja sad tu
2015-09-08
pa sta se onda bunisvuksadinare wrote:nikog ti nisi opalio ponajmanje mene...ako siljis kurac na soru silji dalje mimo meneprckov wrote:istinavuksadinare wrote:prckov ne masti manistru....nisam te dirao dirnuo su u mene..prckov wrote:sta je sadvuksadinare wrote:
odjeb u cetri skoka...previse si bahat i ohol...i bezobrazan...
zar mi neces izbijat oci
jebiga sta cu ja sad tu
kakva sora jesi ti normalan
2014-04-19
Nismo mi stavili ustaše na vlast zato da budu pošteni, nego da sjebemo Srbe.
I to smo uspjeli.
I šta sad hoćemo?
I to smo uspjeli.
I šta sad hoćemo?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Nismo mi stavili ustaše na vlast zato da budu pošteni, nego da sjebemo Srbe.
I to smo uspjeli.
I šta sad hoćemo?
Izgleda da smo ih premalo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kad bi znao da iz čijeg roga index puše nebi tako pisao..IamOneofYou wrote:usput zahvalimo Index.hr-u što je srušio Dalićku, Linića, pa i pomogao Kolindi da sruši Josipovića i tko zna još kakve lopine, i zahvaljujem index.hr u i M.Babiću što daje nade da od ove države možda i bude nešto
Guest- Guest
Metuzalem wrote:Kad bi znao da iz čijeg roga index puše nebi tako pisao..IamOneofYou wrote:usput zahvalimo Index.hr-u što je srušio Dalićku, Linića, pa i pomogao Kolindi da sruši Josipovića i tko zna još kakve lopine, i zahvaljujem index.hr u i M.Babiću što daje nade da od ove države možda i bude nešto
Četnici, zar ne?
Oni stoje iza svega ovoga.
crvenkasti-
2014-04-17
što je to sad?Ciceron se uzjebao od kad je nagrađen za isprazno bauljanje i umjesto da ga na aerodromu dočeka sto tisuća štovatelja lika i nedjela ko europskog prvaka dočekao ga index. :D:Ajd pa sad obrani bankarsku lobisticu i superhikovu zaručnicu ak si takav dasa.
vili40-
2015-08-02
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ipak Stier danas podnosi ostavku
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» '' Karamarko vrhu HDZ-a najavio da podnosi ostavku na mjesto u Vladi ''
» Plenky ne podnosi nikakve kritike
» Dalićka neoliberalka
» Krešo Beljak podnosi ostavku na čelu stranke
» '' Karamarko vrhu HDZ-a najavio da podnosi ostavku na mjesto u Vladi ''
» Plenky ne podnosi nikakve kritike