Počelo potpisivanje protiv istanbulske
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Počelo potpisivanje protiv istanbulske
E pa trošiti će na referendumaben wrote:RayMabus wrote:Neka se troši, potrošnja je dobra za ekonomijuaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi referendume svaki tjedan po jedan, nteće ništa ostati za izmišljenu vojsku iz Hercegovine ili za ljevičarske udruge ili penzionere
Baš mi puca kurac za ishod referenduma bit će šta bude demokracija ali znojenje HNSa i manje para u proračunu za uhljebd
TKO TO MORE PLATIT
ki su to hns?
ali, šoldi od referenduma gredu njihovoj dici i ženami, ča misliš da oni te šolde prepuštu norodu?
ti nekad ko da nisi aštar komanda..
Kad je bal neka je maskembal, narod plača
Isss šta bi vas ogulio dok ne bi vilama na sabor jurišali
pa uvika oni trošu naši šoldi, s referendumon i bež njega...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pokorit ce vas Zene..amere jesu do mjere da je prava jeza to gledati
Guest- Guest
RayMabus wrote:E pa trošiti će na referendumaben wrote:RayMabus wrote:Neka se troši, potrošnja je dobra za ekonomijuaben wrote:RayMabus wrote:Ja bi referendume svaki tjedan po jedan, nteće ništa ostati za izmišljenu vojsku iz Hercegovine ili za ljevičarske udruge ili penzionere
Baš mi puca kurac za ishod referenduma bit će šta bude demokracija ali znojenje HNSa i manje para u proračunu za uhljebd
TKO TO MORE PLATIT
ki su to hns?
ali, šoldi od referenduma gredu njihovoj dici i ženami, ča misliš da oni te šolde prepuštu norodu?
ti nekad ko da nisi aštar komanda..
Kad je bal neka je maskembal, narod plača
Isss šta bi vas ogulio dok ne bi vilama na sabor jurišali
pa uvika oni trošu naši šoldi, s referendumon i bež njega...
jo bi radije da se ponovo pituraju tuneli
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Propao referendum protiv Istanbulske, nisu skupili dovoljno potpisa
» Livnjaci pokušali organizirati grupno davanje potpisa protiv Istanbulske, sve završilo neslavno
» ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
» U Rusiji počelo masovno cjepljenje protiv koronavirusa
» Beograd je ustao protiv Vučića, deseci tisuća ljudi na ulicama: "Počelo je"
» Livnjaci pokušali organizirati grupno davanje potpisa protiv Istanbulske, sve završilo neslavno
» ''PROSVJED NA SPLITSKOJ RIVI Na miting protiv Istanbulske stigli ljudi iz cijele Dalmacije, pjevaju i mašu zastavama, neki viču i 'Za dom spremni' ''
» U Rusiji počelo masovno cjepljenje protiv koronavirusa
» Beograd je ustao protiv Vučića, deseci tisuća ljudi na ulicama: "Počelo je"
Page 2 of 2