Srbi u Bosni se bune protiv imigranata
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi u Bosni se bune protiv imigranata
idu kurac, na istoku srpska policija dovede mujage do granice i usmjerava kamo ići, naši ih love na tone svaku noć i vraćaju u srbiju. Uglavnom te priče sa trpanjem muja u evropu će se obiti o glavu onima koji granice nisu zatvorili i tu je srbija jebala ježa u leđa. Sami pali sami se ubiliepikur37 wrote:IamOneofYou wrote:da, točno to je napad srbije na hrvatsku preko imigranata.
jer znaju srbi da imigranti preko Hrvatske sigurno neće moći proći niti u Mađarsku koja je digla žicu sa nama, niti u Sloveniju koja je isto digla žicu.
Mogli su imigranti i preko Rumunjske i Bugarske i Mađarske, to su sve EU zemlje koje graniče sa Srbijom. Nego ih Srbi usmjeravaju preko RH. kada su vidjeli da neide preko Istoične Slavonije, poslali su ih Republiku Srpsku, - policija Republike Srpske ih je pustila(jer su Srbi naravno) u nadi da će ovi preko Save u Rh.. samo naši nisu glupi, pa na kraju se srbija i republika srpska pune, i sada njima stvaraju problem..
oni srbima ulaze dole sa juga, preko makedonije i grčke, a zanimljivo, ako im grade prihvatilišta, onda su im mogli napraviti u Nišu, a ne slučajno u Šidu koji je 2km od RH granice i drugim mjestima kraj RH granice..
ti u svojoj "ekumenskoj" obradi si isti extrem kao vuksa dinare.. on baš u svakom sranju vidi srpski napad, a ti u svojoj prevelikoj ljubavi prema pravoslavlju u svemu vidiš "ljubav" i misliš da oni vole nas kao ti njih..
istina je naravno između, to jest ovo što ja pišem
:D
kaj god u glavnom izbjeglice idu na zapad i svi ih puštaju u tom smjeru....tako smo i mi napali sloveniju akd su išli preko RH dalje na zapad :D
a slovenija opet udarila na austriju svojim perfidnim planovima...
i tako dalje..
u glavnom...neks e trpa još
što bi ti reko samo trpaj( lajkam kad je srbija u pitanju)
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Ko da njih zanima Balkan, vec Nemacka socijala.
Udje u proces, izlezava se a 1500€ kaplje.
Prodje neka godina, stavi sa strane pare, vrati se dole nazad, izgradi kucu.
Ako ga pitaju gde je radio, kaze izlezavao u Nemackoj, eto i ostalih.
Udje u proces, izlezava se a 1500€ kaplje.
Prodje neka godina, stavi sa strane pare, vrati se dole nazad, izgradi kucu.
Ako ga pitaju gde je radio, kaze izlezavao u Nemackoj, eto i ostalih.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Koliko ja znam,ne bune se protiv toga samo Vlasi. pitajte bosanske muslimane šta misle o tome.
95% ljudi dati će vam odgovor da te migrante ne mogu smisliti.
Bosna je kršćanska zemlja. Tu je kršćanski mentalitet. Biosna je toliko kršćanska zemlja da su ondje čak i muslimani dio tog kršćanskog mentaliteta,kao što su recimo ateisti na Zapadu ,u stvari kršćani. Po mentalitetu.
Bosna je kršćanska zemlja. Tu je kršćanski mentalitet. Biosna je toliko kršćanska zemlja da su ondje čak i muslimani dio tog kršćanskog mentaliteta,kao što su recimo ateisti na Zapadu ,u stvari kršćani. Po mentalitetu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to stoji, sve jedno , vlasi iz RS, ih puštaju u Bosnu(muslimani ne čuvaju granicu, cijelu granicu drže ili Srbi ili Hrvati, muslimani su koncetrirani u sredini bosne) , tako da bošnjaci nemaju utjecaj na količinu imigranata u bosni, to je sve maslo ekipe iz Republike Srpske, koji kako sam rekao , se nadaju da će ove ugurati u RH i tako pomoći destabilizaciji RH - sva sreća što smo mi začepili našu granicu, pa sada ovi su "zapeli" u Srpskoj i Pederaciji.jastreb wrote:Koliko ja znam,ne bune se protiv toga samo Vlasi. pitajte bosanske muslimane šta misle o tome.
Ponavljam, uzmi mapu Bosne , vidiš da Republika Srpska kontrolira cijelu granicu sa Srbijom, Crnom Gorom, i skoro sa Hrvatskom. Hrvati drže malo granice uz Dalmaciju, a muslimani nemaju nadzor nad granicom Bosne, kao takvi nemaju nadzor nad imigrantima koji ulaze u Bosnu.
Kako kažem, jedan oblik "agresije" i "ratovanja". Da su Srbi ovdje "fer", onda bi prvo čuvali svoju južnu granicu, eventualno gradili prihvatne centre u Nišu, i onda bi imigrante deportirali -
ali ovi ih skupljaju uz RH granicu, pazi grade "prihvatni centar" , par kilometara od Hrvatske i nama ih šalju. Kako nisu mogli proći kroz Istočnu Slavoniju, prosljedili su ih svojim kolegama u Republici Srpskoj u nadi da će ovi naći "meki trbuh u RH" preko Srpske, ali na sreću niti to im ne ide, pa sada su sami sebi stvorili problem
Guest- Guest
Jedino koga oni mogu destabilizirati u Hr sa tim imigranatima je Plenkovićeva proeuropska vlada a pojavit će se ekstremna desnica
To je teški samopojeb gledano iz srpske točke gledišta
To je teški samopojeb gledano iz srpske točke gledišta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pazi....Ako kome ne pašu selafije u Bosni,unda su to naši muslimani.IamOneofYou wrote:to stoji, sve jedno , vlasi iz RS, ih puštaju u Bosnu(muslimani ne čuvaju granicu, cijelu granicu drže ili Srbi ili Hrvati, muslimani su koncetrirani u sredini bosne) , tako da bošnjaci nemaju utjecaj na količinu imigranata u bosni, to je sve maslo ekipe iz Republike Srpske, koji kako sam rekao , se nadaju da će ove ugurati u RH i tako pomoći destabilizaciji RH - sva sreća što smo mi začepili našu granicu, pa sada ovi su "zapeli" u Srpskoj i Pederaciji.jastreb wrote:Koliko ja znam,ne bune se protiv toga samo Vlasi. pitajte bosanske muslimane šta misle o tome.
Ponavljam, uzmi mapu Bosne , vidiš da Republika Srpska kontrolira cijelu granicu sa Srbijom, Crnom Gorom, i skoro sa Hrvatskom. Hrvati drže malo granice uz Dalmaciju, a muslimani nemaju nadzor nad granicom Bosne, kao takvi nemaju nadzor nad imigrantima koji ulaze u Bosnu.
Kako kažem, jedan oblik "agresije" i "ratovanja". Da su Srbi ovdje "fer", onda bi prvo čuvali svoju južnu granicu, eventualno gradili prihvatne centre u Nišu, i onda bi imigrante deportirali -
ali ovi ih skupljaju uz RH granicu, pazi grade "prihvatni centar" , par kilometara od Hrvatske i nama ih šalju. Kako nisu mogli proći kroz Istočnu Slavoniju, prosljedili su ih svojim kolegama u Republici Srpskoj u nadi da će ovi naći "meki trbuh u RH" preko Srpske, ali na sreću niti to im ne ide, pa sada su sami sebi stvorili problem
Jebe se nama.
Ali kad bi njima došli undje prodavat te pizdarije,uni bi ih prvi odjebali.
2014-04-22
to stoji, ali muslimani ne kontroliraju granicu Bosne. Srbi određuju koji će imigranti ući u Bosnu a koji neće.jastreb wrote:Pazi....Ako kome ne pašu selafije u Bosni,unda su to naši muslimani.IamOneofYou wrote:to stoji, sve jedno , vlasi iz RS, ih puštaju u Bosnu(muslimani ne čuvaju granicu, cijelu granicu drže ili Srbi ili Hrvati, muslimani su koncetrirani u sredini bosne) , tako da bošnjaci nemaju utjecaj na količinu imigranata u bosni, to je sve maslo ekipe iz Republike Srpske, koji kako sam rekao , se nadaju da će ove ugurati u RH i tako pomoći destabilizaciji RH - sva sreća što smo mi začepili našu granicu, pa sada ovi su "zapeli" u Srpskoj i Pederaciji.jastreb wrote:Koliko ja znam,ne bune se protiv toga samo Vlasi. pitajte bosanske muslimane šta misle o tome.
Jebe se nama.
Guest- Guest
Da,ti si u pravu. Nego prijatelju reci mi sta da radim... Jedna mala plače za mnom. A zna da sam oženjen. Kaj da delam???IamOneofYou wrote:to stoji, ali muslimani ne kontroliraju granicu Bosne. Srbi određuju koji će imigranti ući u Bosnu a koji neće.jastreb wrote:Pazi....Ako kome ne pašu selafije u Bosni,unda su to naši muslimani.IamOneofYou wrote:to stoji, sve jedno , vlasi iz RS, ih puštaju u Bosnu(muslimani ne čuvaju granicu, cijelu granicu drže ili Srbi ili Hrvati, muslimani su koncetrirani u sredini bosne) , tako da bošnjaci nemaju utjecaj na količinu imigranata u bosni, to je sve maslo ekipe iz Republike Srpske, koji kako sam rekao , se nadaju da će ove ugurati u RH i tako pomoći destabilizaciji RH - sva sreća što smo mi začepili našu granicu, pa sada ovi su "zapeli" u Srpskoj i Pederaciji.jastreb wrote:Koliko ja znam,ne bune se protiv toga samo Vlasi. pitajte bosanske muslimane šta misle o tome.
Jebe se nama.
2014-04-22
Hm,ovo čak i nije tako loša vijest.Migranti bi mogli biti dobar alat,ako bi se pravilno instrumentarilizirali.Očito Srbi misle kako je ta svjetina dobra moneta za podkusurivanje.Neki bosanski muslimani raduju se priljevu,,braće'' ali bi im to moglo se obiti od glavu,te će oni s njima imati više problema nego Srbi i Hrvati.RayMabus wrote:A dobro u pravu je što jest jest
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cvijanovic-skida-odgovornost-sa-rs-a-i-kritikuje-drzavu-kako-se-ne-bavi-problemom-migranata/180512065
Od tako velikog broja migranata,vidim potencijal koji bi se mogao upotrijebiti za destabilizaciju,,protivnika'' pa bi se migrante moglo upotrijebiti i za ,,antifašističke'' svrhe.
Da su mudri,usmjerili bi migrante prema Dalmaciji,sad u jeku turističke sezone.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Usrali se
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-poziva-bih-na-zatvaranje-granice-za-migrante-zelimo-se-odbraniti-od-najezde/180513063
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-poziva-bih-na-zatvaranje-granice-za-migrante-zelimo-se-odbraniti-od-najezde/180513063
2014-04-11
cek usrat ces se i ti...evo u Osijeku incognito SA kupuje velike parcele yemlje..pogodi koga ce tu naseliti
Guest- Guest
Zatvaranje granica ? Pa neka to kaže majčici Srbiji,oni mu šalju.Dodik pizdi a Izetbegović će vjerojatno navijat za daljnju trpačinu.Hrvatska jedino što treba hermetički zatvoriti granicu i onda uzet kokice i navijati,jer kako god,to međusobno iscrpljivanje,podjednako će sjebat i Srbe i Bošnjake.RayMabus wrote:Usrali se
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne budi zaoסמאל wrote:Zatvaranje granica ? Pa neka to kaže majčici Srbiji,oni mu šalju.Dodik pizdi a Izetbegović će vjerojatno navijat za daljnju trpačinu.Hrvatska jedino što treba hermetički zatvoriti granicu i onda uzet kokice i navijati,jer kako god,to međusobno iscrpljivanje,podjednako će sjebat i Srbe i Bošnjake.RayMabus wrote:Usrali se
Mi svakako moramo zaštit eu granicu bez obzira na bilo šta
2014-04-11
točno to. srbi ih htjeli natrpati nama(čisto da ponovim, Srbi kontroliraju granicu Bosne i Srbije, Država Srbija gradi "prihvatne" centre svega par km od RH , i sve ih šalje nama, naravno mi ih ne puštamo, onda su ih poslali svojim Srbima u RS u nadi da će od dolje ih natrpati u RH).סמאל wrote:Zatvaranje granica ? Pa neka to kaže majčici Srbiji,oni mu šalju.Dodik pizdi a Izetbegović će vjerojatno navijat za daljnju trpačinu.Hrvatska jedino što treba hermetički zatvoriti granicu i onda uzet kokice i navijati,jer kako god,to međusobno iscrpljivanje,podjednako će sjebat i Srbe i Bošnjake.RayMabus wrote:Usrali se
pošto naša država ih nije pustila, sada su afganistanci i somalijci postali problem Srbije, Srpske i Federacije..
Guest- Guest
Kokice...u svabiji ih ne mogu naci nidje slane..svaki kuratz svabi zaslade
Guest- Guest
https://www.klix.ba/vijesti/bih/salkic-vlada-rs-migrante-posmatra-iskljucivo-kao-muslimane-i-zato-im-odbija-pomoci/180513088
2014-04-11
onda prosljedi ih u sarajevu . RS imigrante je promatrala kao oružje protiv RH, ali pošto su naši pametniji od ovih bosanaca svih vjera, sada se bosanci pravoslavci i muslimani međusobno optužuju. Dodik da je pametan prosljedio bi ih u sarajevo..RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/salkic-vlada-rs-migrante-posmatra-iskljucivo-kao-muslimane-i-zato-im-odbija-pomoci/180513088
Guest- Guest
Granicu treba hermetički zatvoriti na moru. Brod, šarac... da se ne ponavljam.
Stigla prinova
https://www.klix.ba/vijesti/bih/broj-migranata-u-bih-raste-najpotrebnija-im-je-hrana-a-rodjene-su-i-prve-bebe/180514076
https://www.klix.ba/vijesti/bih/broj-migranata-u-bih-raste-najpotrebnija-im-je-hrana-a-rodjene-su-i-prve-bebe/180514076
2014-04-11
Mislim onaj zid sa krokodilima je malo prema BiH. Citao klix u petak i subotu i muslimani jebu majku migrantima , da ih treba protjerati do pobiti (najradilkalniji). Sada Dodik kaze da treba zatvoriti granicu i odjednom isti jebu majku Dodiku jer je protiv izbjeglica-muslimana i sl. Zid sest metara visok, opkop sa krokodilkma, minsko polje i suhu slaninu povjesati po drvecu u okolini. Muhahaha kila ozga????
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mađarice se bune protiv Orbanovog plana : Ne želimo rađati za njega
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
» Poskocima protiv imigranata
» Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni
» Njemačka stranka protiv dolaska imigranata
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
» Poskocima protiv imigranata
» Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni
» Njemačka stranka protiv dolaska imigranata