ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni

Go down

Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni Empty Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni

Post by RayMabus 17/10/2024, 10:35

Njemačka ministrica objasnila da je opravdano ubijati civile u Gazi: ‘Mi se za to zalažemo’

Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalene Baerbock je branila izraelske napade u kojima su stradali palestinski civili, rekavši: “Samoobrana ne znači samo napad na teroriste, već i njihovo uništavanje. Kada se Hamasovi teroristi skrivaju iza ljudi, iza škola … civilna mjesta gube svoj zaštićeni status jer ga teroristi zlorabe. To je ono za što se Njemačka zalaže.”

"Samoobrana nije samo napadanje terorista, već njihovo uništavanje... To je stajalište Njemačke i to je ono što za nas znači sigurnost Izraela." Moralna jasnoća Annalene Baerbock, ministrice vanjskih poslova Njemačke, u govoru koji je dobio aplauz u njemačkom parlamentu.

Patković je tijekom rata bio zapovjednik 7. Muslimanske brigade Armije BiH u čijem su se sastavu borili i islamski borci iz cijeloga svijeta. Prigodom nedavnog prosvjeda u Zenici zbog rata u Gazi, Patković, koji se u međuvremenu politički angažirao pristupivši vodećoj Stranci demokratske akcije Bakira Izetbegovića, stavio se na stranu Hamasa čiji su se borci, kako je rekao, borili u Bosni i Hercegovini tijekom rata.

"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.

Optužen zapovjednik 7. muslimanske brigade zbog ubojstva zapovjednika HVO-a

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni Empty Re: Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni

Post by RayMabus 18/10/2024, 08:07

Šef američke Centralne komande (CENTCOM) general Michael Kurilla čestitao je Izraelu na ubistvu vođe Hamasa Yahye Sinwara te je poslao upozorenje i drugim važnim zvaničnicima ove organizacije.

"Upozoravamo sve one koji izaberu put terorizma da mogu očekivati istu sudbinu kao Sinwar", naveo je američki general.

Američki general čestitao Izraelcima na ubistvu Sinwara, poslao upozorenje i drugim pripadnicima Hamasa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni Empty Re: Baerbock: Hrvati i Srbi imaju pravo ubijati islamističku nejač po Bosni

Post by Eroo 18/10/2024, 08:11

Jenbemu miša, Barebock nije ništa takvo izjavila. :facepalm

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 08:14

Eroo wrote:
Jenbemu miša, Barebock nije ništa takvo izjavila. :facepalm
Patković je tijekom rata bio zapovjednik 7. Muslimanske brigade Armije BiH u čijem su se sastavu borili i islamski borci iz cijeloga svijeta. Prigodom nedavnog prosvjeda u Zenici zbog rata u Gazi, Patković, koji se u međuvremenu politički angažirao pristupivši vodećoj Stranci demokratske akcije Bakira Izetbegovića, stavio se na stranu Hamasa čiji su se borci, kako je rekao, borili u Bosni i Hercegovini tijekom rata.

"Brigada pokreta El Hamas, nastala iz političkog krila Muslimanskog bratstva, mene duboko podsjeća na Sedmu (muslimansku brigadu Armije BiH) i ja kao zapovjednik, evo kažem i veleposlaniku, ali i kao čovjek, stavljam se na raspolaganje u datom trenutku da im se pridružim", rekao je Patković i pozvao Bošnjake da slijede njegov primjer.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 08:18

Ili si ćorav ili ne čitaš šta piše ili si glup.

U svakom slučaju ja sam ti podebljao i povećao slova gdje ti piše da je on uvaženi član SDA i da podržava Hamas i poziva Bošnjake da im se pridruže.

Da izjavila je samo ti neznaš taj dio pročitat pa ti sve moram nacrtat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics