ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mađarskoj su hitno potrebni radnici

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Mađarskoj su hitno potrebni radnici  - Page 3 Empty Re: Mađarskoj su hitno potrebni radnici

Post by Regoč Sun 13 May - 9:38

kofein wrote:
kaja wrote:
RayMabus wrote:Nema više radne snage , otvoriš tvornicu nema tko raditi
To je točno, nitko neće vise raditi u tvornici, svi zele biti direktori , bez skole naravno . 
Zato se ti tvorničari trebaju ugledati na Norvešku . Tamo imas tvornicu ribe, sve je mehanizirano i kompjuterizirano . Radi 5, 6 ljudi koji nadgledaju i neki korak odrade. Imaju dobru  placu . I puno su produktivniji nego da im radi 200 radnika bez mozga od kojih je 50 na bolovanju a 150 sprema štrajk jer bi direktorsku placu. 
Tako da da, radnici u tvornici su prošlost. A to ce im se dogoditi i u prometu.

Koliko zlobe i negativnosti u par rečenica !!   scratch
Kaja u punom sjaju!

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Mađarskoj su hitno potrebni radnici  - Page 3 Empty Re: Mađarskoj su hitno potrebni radnici

Post by Regoč Sun 13 May - 9:48

Eto Asi prilika da odseli u zemlju koju voli .

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by veber Sun 13 May - 9:57

tajnica u njemačkoj ima cca 1200€, s tim nemreš živjet.
čistačica iz ex yu, bugarske ili rumunjske ima 1800€ plus kaj još za 50€ ode jednom mjesečno čistit stan gore navedenoj tajnici. mali problem jezika u početku.

(inače, frend me zamolio da pričuvam dijete jer im je nekaj ispalo da ni mama ni tata nisu mogli biti doma. dijete je super, voli stričeka vebera i sve klasično kaj ide uz malo dijete. kada sam čuo cijenu bedinjanja počeo sam ozbiljno razmišljat da se time bavim, čuvanjem djece)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 13 May - 19:39

Bolje bit NKV Balkanac nego njemačka KV tajnica?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sun 13 May - 19:42

veber wrote:tajnica u njemačkoj ima cca 1200€, s tim nemreš živjet.
čistačica iz ex yu, bugarske ili rumunjske ima 1800€ plus kaj još za 50€ ode jednom mjesečno čistit stan gore navedenoj tajnici. mali problem jezika u početku.

(inače, frend me zamolio da pričuvam dijete jer im je nekaj ispalo da ni mama ni tata nisu mogli biti doma. dijete je super, voli stričeka vebera i sve klasično kaj ide uz malo dijete. kada sam čuo cijenu bedinjanja počeo sam ozbiljno razmišljat da se time bavim, čuvanjem djece)
Sve sve samo da se podvucesh nekoj pod suknju... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath Mon 14 May - 0:51

kaja wrote:Opcenito, meni su smijesni ti komentari, kad se dasa javi u eter i kaže da ići konobariti na Jadran al za 18 000, 00 kn. 
Moja prijateljica na županijskom ima 6000 placu a uci čitav zivot.

Zakon tržišta tj. ponude i potražnje. Živimo u kapitalizmu, konobari su trenunto jako traženi a uhljebi ne.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest Mon 14 May - 1:10

catabbath wrote:
kaja wrote:Opcenito, meni su smijesni ti komentari, kad se dasa javi u eter i kaže da ići konobariti na Jadran al za 18 000, 00 kn. 
Moja prijateljica na županijskom ima 6000 placu a uci čitav zivot.

Zakon tržišta tj. ponude i potražnje. Živimo u kapitalizmu, konobari su trenunto jako traženi a uhljebi ne.
kako koji konobar.. nije mi jasno zašto ljudi "podcjenjuju znanje konobar".
recimo odličan frend mi je konobar
ima konobarsku školu. spretan je i okretan. govori dva strana jezika tečno. non stop ide na neke seminare i tečajeve gdje se usavršava.. i logično je da on ljeti radi na "elitnim lokacijama" i izlazi sa +20 000kn mjesečno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 14 May - 1:12

dok neki onaj "kvartovski klošarski kafić" svatko tamo može biti konobar.. posao se nauči u 2dana osnovno, ali je i plaća malo bolja nego da radiš u nekom skladištu.. a posao može biti čak i stresniji jer dolaze lokalni klošari i pijanci koji mogu biti neugodni..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics