Kina gradi veliku željezničku liniju sa Iranom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kina gradi veliku željezničku liniju sa Iranom
je , evo brišem pljuvačku sa čela. vrijeđa si me i ti hrpu puta, i asila, i drugi, pa šta me boli kurac , oću na spuštat na nivo svake budale u bezveznoj forumskoj raspravi, niti me to pogađa da iman potrebu, niti ću čuvati ovce sa vama da se moran brinuti oko toga šta mislite o meniMetuzalem wrote:Joda ne budi pikica pljunija te posrid čela i zalipija2-3 šamara,a ti šutiš ko da je sve ok...smisti pijanicu di mu je misto.IamOneofYou wrote:kako rekoh, cilj "puta svile" jest povezivanje europe i kine. to je sve super, i ja to podržavam, samo između kine i EU, je pun kurac islamskih kasaba
Guest- Guest
Čekaj ti koristiš dva nicka na jednoj temi???Metuzalem wrote:Joda ne budi pikica pljunija te posrid čela i zalipija2-3 šamara,a ti šutiš ko da je sve ok...smisti pijanicu di mu je misto.IamOneofYou wrote:kako rekoh, cilj "puta svile" jest povezivanje europe i kine. to je sve super, i ja to podržavam, samo između kine i EU, je pun kurac islamskih kasaba
Kermit-
2014-04-17
samo par napomena,
pruga će pojeftiniti trgovinu ča znoči da tribo poskupiti carine da bi se zaštitilo domaće stanovništvo od niskih cijena, i tribo malo više vijugati da vlak ne more juriti više od dozvoljenog, stanica tribo biti u svakin selu tako da se razvija i lokalni kroj..
pruga će pojeftiniti trgovinu ča znoči da tribo poskupiti carine da bi se zaštitilo domaće stanovništvo od niskih cijena, i tribo malo više vijugati da vlak ne more juriti više od dozvoljenog, stanica tribo biti u svakin selu tako da se razvija i lokalni kroj..
2014-04-16
Samo neka grade, što više i što brže.
Trinity-
2014-04-17
Počistit će Kinezi Afganistan i Pakistan od talibana, nisu to zapadnjaci.IamOneofYou wrote:gdje će prolaziti ta linija? preko vukojebina tipa afganistan i pakistna.. sretno im
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
gdje kinezi projdu tu trava ne raste a kamoli talibani , ko skakavci :)melkior wrote:Počistit će Kinezi Afganistan i Pakistan od talibana, nisu to zapadnjaci.IamOneofYou wrote:gdje će prolaziti ta linija? preko vukojebina tipa afganistan i pakistna.. sretno im
» Rusija i Kina održavaju veliku vožnu vježbu "Kavkaz-2020"
» Rusija i Kina organiziraju "bez presedana" veliku zajedničku vojnu vježbu
» Trump sve agresivniji prema Kini:Kina nas nije pitala da li sme da gradi vojni kompleks
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
» Rusija i Kina održavaju veliku vožnu vježbu "Kavkaz-2020"
» Rusija i Kina organiziraju "bez presedana" veliku zajedničku vojnu vježbu
» Trump sve agresivniji prema Kini:Kina nas nije pitala da li sme da gradi vojni kompleks
» ''Satelitske snimke pokazale da Kina masovno gradi podzemne silose, stručnjaci otkrili o čemu je riječ"
Page 2 of 2