Glupača
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Glupača
prckov wrote:btw ovo je australijski ABC kanalmarcellus wrote:
to ljevičarenje je već postalo vid mentalne retardacije
ljevicarsko leglo da ga nema veceg u australiji
najjače kad su išli u klerofašističku švecku zabrinuti kako žive imigranti u štokholmu pa išli pitat imigrante u rinkebyju jel ima rasizma u šveckoj i jel to grozno što su švedi zatvorili granicu i plijene im stvari na granici
imigranti im pičku razbili
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
n_razbojnik wrote:Pleme je vrlo netoleratno i nasilno...jesi siguran da niste Komanči?
vuku na Apače
e to su ovi sa kanala "9" , takode leftardsko gnijezdo samo malo umjerenijemarcellus wrote:prckov wrote:btw ovo je australijski ABC kanalmarcellus wrote:
to ljevičarenje je već postalo vid mentalne retardacije
ljevicarsko leglo da ga nema veceg u australiji
najjače kad su išli u klerofašističku švecku zabrinuti kako žive imigranti u štokholmu pa išli pitat imigrante u rinkebyju jel ima rasizma u šveckoj i jel to grozno što su švedi zatvorili granicu i plijene im stvari na granici
imigranti im pičku razbili
zadnje od te iste ekipe je emisija o gender pay gap
dakle od toga kad su popili batine od imigranata u sveckoj su danas dogurali do feministickih sranja o placama
a u drzavnoj stranici im vec stoji objasnjen pay gap da nema veze sa seksizmom ali eto
koza nije ni provjerila jer im istina nije ni bitna, nego propaganda
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Yehudim wrote:Triny wrote:Gornja je ljepša, baš je sve usklađeno.Leviathan2 wrote:zasto, pa ja sam 80tih 2 godine imao plavu kosu, plavu a ne zhutu, otprilike kao ova zenska, samo sam imao kratku, na chetku,kaja wrote:Boja kose se sad fura i fora je ali moraš biti malo hrabriji za to ..
Obe su prelijepe
neloše priznajem ali ovo je ženstveno samo malo ekstravagantno a ova luda "ekspertica" je arhetipska nabrundana frustrirana dajkača
Identificirati, uhititi, protjerati pod hitno ( u medjuvremenu prebiti i uškopiti kemijski )
to je tomarcellus wrote:Yehudim wrote:Triny wrote:Gornja je ljepša, baš je sve usklađeno.Leviathan2 wrote:zasto, pa ja sam 80tih 2 godine imao plavu kosu, plavu a ne zhutu, otprilike kao ova zenska, samo sam imao kratku, na chetku,kaja wrote:Boja kose se sad fura i fora je ali moraš biti malo hrabriji za to ..
Obe su prelijepe
neloše priznajem ali ovo je ženstveno samo malo ekstravagantno a ova luda "ekspertica" je arhetipska nabrundana frustrirana dajkača
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Glupača
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
» Glupača
» glupača i nove tehnologije
» Organizatorica marša glupača na Washington je talibanka i isilovka
» Sindrom 'Živi zid' zahvatio sdp-ovce obrušili se na Kolaričku:"Kobra,kobila,bolesna krava,šuga,glupača,potrošena fufa..."
Page 4 of 4